Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 18, 2012, 12:55:14
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2 3 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Jutro misleno  (Pročitano 9130 puta)
boki
Moderator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« poslato: Фебруар 26, 2009, 11:06:51 »
Idi gore Idi dole

Kako su divna jutra kad pocinju proljecnom razdraganoscu. Kad priroda se budi ka zivotu koji kipti.
A ako se po jutru dan poznaje, mnogo toga bi se trebalo vidjeti kao prioritet u zivotu, ono sudbinsko reklo bi se, ono najvaznije i najbolje, kao nasa misija. Prve vazne emocije, dragosti, stvari, prvi uputi kako kroz zivot ici - sve je to u jutrima nasim.

Taj Asc i to praskozorje, kao zivot najvitalniji, u kom sve odise poletom, zeljom osnovnom za zivotom. Ta jutra koja odmah potom ulaze u 12 polje, u nase nesvjesno, u molitvu ka nasem Bogu.
Nesvjesno, koje je najjace kad se razdanjuje, kao 12, tamo negdje oko 7 ura. A zamislimo kako je lijepo uci u to 12-to razdanjivanje, u taj prvi zivot koji ce nas odrediti za svagda, na tu prvu ispovjest i taj prvi blagoslov jos s pocetka valjano, pripremljeno, kao kad imas na Asc nesto ko s nebesa, nesto odvec naklonjeno kao sto je JU, ili radosno kao VE, ili cvrkutavo kao ME, ili mudro kao SA. O kako je sve blagosloveno na Asc.

A tek Mjesec!

Zato prorocki tvrditi moramo - Luche ce se udati!!!   ;D

11.11. taj cuveni datum rodjenja Dostojevskog, al sad tamo neke 1975 godine pa u 13 h u BG, zablisto je Mjesec na Asc kao dukat zuti, svakom ko se rodio na ovim prostorima, pa i nasoj Luli. U mraznoj Vodoliji, kao penjuci Mjesec, bjezeci od 90 Sunca iz Sc, i dosao bas tamo dje je najteze mu biti. U sasvim ljudsko, a to opako cesto jeste.

I sad kako god, al vidimo mnogo toga sto buni, smeta, odbija, ne da Luchetu da se uda, da ima svoju djecu. Da pere sudove!  ;D

I vidi muke sad za tu Vodoliju koj apobjedjena biti mora, oplemenjena, jer bas taj Mjesec dolazi iz 5 polja djece?!
A u tom polju djece ni manje ni vise njen vladar Mars pa 120 taj Mjesec na Asc, pa 120 drugi vladar Uran 0 ME ?! Dva vladara, nenoramalna, kao najneuroticniji, UR u 8 u Sc i MA sad u 120, a sve povezano sa 5 poljem, Asc, i posebno sa Mjesecom koji je vladar svega toga na kraju! Sazaljenje i saosjecanje za sve, vlada najopakijim individualcem ovog svijeta sto je postojo jos od Trcokog! Vlada najvecim komunistom, najvecim ateistom ovog svijeta ili iz plejade s+najvecih mogucih, jer je sama Luche suicidna, MA 90 PL, suvladari horoskopa u 90! Pa VE joj prikljestili, obeznanili, nagovorili na svasta nesto...I bas tu joj zivot dao da pobjedi! Kroz nesto sasvim nejakim prejako, Mjesecom.

Reklo bi se ne znamo kake muke da joj je neko odabro u ovom zivotu, ne znamo kako joj zavrtio pamet ludu, ne znamo kako je opoganilo neko iskusenje iz kog zao udes na srcu ima i iskustvo najmucnije gena izopaceno postradalog - Mjesec ce pobjediti. MORA!

Il' ga biti nece. A ima ga vec podosta, zaokruglio je najljepse tijelo, najvitkije sto je moglo biti iz najubrzanijeg metabolizma dva vladara MA 120 UR koji se trose nemilice, pa obline kipe, sto je odlican znak. Samokaznjava se Mjesecom! Vec je pristala u nesvjesnom da zivi Mjesecom koji joj je po mnogo kom pitanju smetanja, uvreda najgora, vec je sa ljudima, forumasi vasarski, negdje opsti sa strahom i dalje jer je i SA 90 ME, ucutkana joj prva komunikacija. Dakle, i SA joj pomaze, napada UR vladara u 8 0 ME, napada misao poraznu, koja moze eruditski da prica do mile volje o porijeklu grijeha i opravdanju gresnog, i o strastimaaaa kojima je sve dozvoljeno. Jer sto bi postojale drugacije nego da se zive?

Dakle, SA i MO protiv Luchetovog bezobrazluka i napastvovanja same sebe, protiv 120 vladara kad sluze sami sebi, protiv suicida emocija MA 90 PL o VE, protiv demona pravih! Znaci astrolog ima zasta da se ufati, da podje ka najljepsem - ka jutru mislenom, duhovnom. Ka porodici koju je najteze napraviti bas ovdje. Koja je i ne zanima negdje.

Ali tice se ona, SA i MO sad! I dva fiksna znaka, zajebana, patoloski neuroticna i neizivljena koja traze presudnu volju, blagoslov ali kroz odabranost, i za tri bijela dana sve preokrenu MA 120 UR, ali bas sve a kamoli koje kilo vise, a kamoli nezainteresovanu ravnodusnost spram djece. Spram sudopere i kuhinje, spram Mjeseca.

Dobro onda, kad ce to biti? Udaja sigurno bi trebala biti ako ocete do sledece godine u ovo doba, iako nikoga nema nigdje. Niti joj treba, niti je se tice. Ali djeca?! MA u 5 pa u Raku, tesko je, pretesko a jos ME u 8 u Sc kao vladar 4 kao svijest o radjanju 0 UR pa je to takav gresni misleci abortus vjecni, da je to bruka jedna neuporediva! Koju srecom negira SA, a ne napada! Jer Saturn u Lavu tom roditeljskom i materinskom znaku plodnom pa 120 NE u 10 koji je isto suvladar prvog polja.

Ali jos nesto izuzetno opako, Sunce vladar 7 90 Mjesec, glavna sila koja vlada Saturnovim poljem 90 Mjesec??! :'(
Sta sad, Tanatalove muke, sad centralna volja napada Mjesec, sto je sad njen muski kojeg briga za Mjesec, a koji vjerovatno ima djecu vec jer su joj sad suparnice na Asc, njen Mjesec su one koje su udate za njenog sudjenog a koje ce se razvesti od Sunca. Pa sta joj ostane...Uh, teskooo.

I sta sad da radimo, ako prepustimo i sa trudom i svijescu da ide kako ide, nista od svega. No, jesmo li duzni prepustiti i reci to ti je sudbina? Iako je ovo horoskop samo takav za to reci. Imamo li pravo? A tek imamo li pravo nagovarati njeno nesvjesno da pravi tako radikalni potez? Nemamo nijedno pravo, ili mozda imamo ovo drugo?

Jer ko sam ja da kazem Mjesec u 5 na Asc, sta da se radi, ajde odmori malo kad ga podrazavaju oba vladara. Ko sam ja ne reci covjeku koji je tako sudbinski gluv od 26 godine, i gluv kao topcina komponuje 9 simfoniju i Mjesecevu sonatu?!  Sto govori nesto, da nemamo pravo stati i kad ocigledno je ocigledno da ne moze biti ociglednije. Takve ociglednosti su zapravo izgovori!

Nemam pravo ne afirmisati vjecno Mjesec. Porodicu i znanje, svijest i djecu, ili jedno isto. Dusu, moramo afirmisati uvijek! I kad je zaboravljena.

I sta je sad najopasnije kod astrologa u ovakvim horoskopima, a vjerujte svaki je ovakav negdje. Sto vjeruju kvantitetu, ovozemljaskom, i sto zaboravlja istinu, da se zivot mora mijenjati, inace slobodno nek skacu ljudi s mosta prvog u bezdane.

Jer Luchetov horoskop je isuvise plemenit, ona je vec negdje vaspitala da ne kazemo podigla dvoje usvojene djece njene tetke. Dakle MO na Asc u Aq, ne moze biti bolji. Moze da bude samo takav humanista i sve ostalo, odnosno sigurno je. I sto ce ona u tom naci zadovoljstvo i sto njen zivot nije promasen, i sto je ona isuvise ponosna da se kaje, odnosno nacice zanimaciju plemenitu da i dalje cini. Tako da ona sa najgorim desavanjem bice zadovoljna, jer MO na Asc ce je uspokojavati...Ali da li je to istina njenog zivota? Nije, ne moze biti, jer ko ce ako nece ona, bas ona sa MA u 5 u Ca 120 UR u 8 u Sc, reci - nek bude sto biti ne moze.

Niko, sem vako neko ko je puno voli, a koji zivi taj aspekt kao astrolog, ali bas od njenog horoskopa sam - astrolog roditelj svima, ali i roditelj svojoj djeci.

Ajmo ljudi da je udamo, ali sa porodom da bude jer je udana vec odavno negdje! Zafrknimo horosk0pe koji samo tugu sigurno ispunjavaju, ako nam sa druge strane bar malo perfektnog daju. A to malo ko suza cista i ko rezervoar sve pijace vode svijeta iz kojeg su sve amebe i sva ziva bica nastala - kao Mjesec! Pa u jutru mislenom - na Asc, kao bakina bake baka majcinskog.

Dajmo kartu objekte o kom se zbori.  :P

Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 26, 2009, 11:19:34 »
Idi gore Idi dole

najpre hvala na ukazanoj pažnji :) a o ovom "objekat" ćemo drugom prilikom  ;D

Sačuvana
boki
Moderator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #2 poslato: Фебруар 26, 2009, 11:39:13 »
Idi gore Idi dole

Cekamo Deeja, pa krecemo ka najtezoj temi koja postoji - cudesnom kao motivu volje dobra koja negira ono sto je kao sudbina zanegirano odavno a koje je covjeka bacilo u tamnicu.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 26, 2009, 11:40:58 »
Idi gore Idi dole

važi  :)
ja se neću mnogo mešati, da vam ne brljam analizu  :namig:
Sačuvana
lella
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Фебруар 26, 2009, 01:40:32 »
Idi gore Idi dole

Vauuu kako lepo napisano..
Luche draga ,samo reci kakve tipove volis,ima ovde da ti nadjem nekoga .Samo javi,takva divna osoba (ako je verovati horoskopu..hehe)mora imati nekoga koga ce usreciti.
Sačuvana
Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 26, 2009, 03:02:11 »
Idi gore Idi dole

sretno ti moja ti u udaji, ja znam da neću  :P
Sačuvana

drugari, šta brabonjate vi?
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #6 poslato: Фебруар 26, 2009, 04:42:13 »
Idi gore Idi dole

Bogme si Boki ovaj put nadmašio sebe.
I toliko ogolio Luche da se nosim mišlju da je stavim na duplericu ovog sajta.  ;D

A za tu tvoju ideju se vredi izboriti. Makar zbog nje i osnovali neku nevladinu tipa ''Pravda za Luche (Uroša)'' i udarili u kampanju.

Mada mislim da kod nje više šanse ima suptilniji pristup.
Eto na primer,  bezbroj puta se ona žrtvovala za ovaj forum. Treba je samo zamoliti da to uradi za nas. Neka to bude naša poslednja želja.

Ne bi luche imala srca da nas odbije.
A vrlo brzo bi se i sama uverila da to baš i nije bila tako loša ideja.  :namig:
« Poslednja izmena: Фебруар 26, 2009, 04:42:48 Argus » Sačuvana

Veritas filia temporis...
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Фебруар 26, 2009, 05:42:26 »
Idi gore Idi dole

Citat
:o
Da, bas grubo...cak i za salu jutarnju uz kafu,kapljice kise...nema tu takta odvise:-)))
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #8 poslato: Фебруар 26, 2009, 05:51:35 »
Idi gore Idi dole

eh, da, da ne bude zabune, boki je ovaj tekst napisao uz moju saglasnost, u smislu, saglasila sam se da on, dee, i gazda, i ostali dobronamerni i stručni, analiziraju moju kartu javno, odnosno ovaj njen aspekt  :)
ja ću da pročitam šta su napisali... toliko obećavam  ;D
i rekla sam, neću da se mešam, jer ovo nije i ne treba da bude tema šta ja mislim o tome, i samo bih im brljala temu, i kvarila inspiraciju  :D
« Poslednja izmena: Фебруар 26, 2009, 05:52:40 luche » Sačuvana
dee
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Фебруар 26, 2009, 06:00:18 »
Idi gore Idi dole

Jer ko sam ja da kazem Mjesec u 5 na Asc, sta da se radi, ajde odmori malo kad ga podrazavaju oba vladara. Ko sam ja ne reci covjeku koji je tako sudbinski gluv od 26 godine, i gluv kao topcina komponuje 9 simfoniju i Mjesecevu sonatu?!  Sto govori nesto, da nemamo pravo stati i kad ocigledno je ocigledno da ne moze biti ociglednije. Takve ociglednosti su zapravo izgovori!

nisam htio pocinjati dok ne procitam do kraja, iako me vec kod sudopera primilo da se javim jer sam o istoj slici razmisljao, ali ovo je previse. Prije nego sam poceo citat tekst,  rekoh si: e, sad lijepo da se primirimo...a za to nema bolje nego Mjeseceva sonata...i upalim je i svira mi otkako citam.  slusam je vec dobra 3 mjeseca maltene svakodnevno, snimljen mi link u youtube i svako vece pogotovo uz posao navratim i do nje svakako...

http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #10 poslato: Фебруар 26, 2009, 06:16:32 »
Idi gore Idi dole

11.11. taj cuveni datum rodjenja Dostojevskog, al sad tamo neke 1975 godine pa u 13 h u BG, zablisto je Mjesec na Asc kao dukat zuti, svakom ko se rodio na ovim prostorima, pa i nasoj Luli. U mraznoj Vodoliji, kao penjuci Mjesec, bjezeci od 90 Sunca iz Sc, i dosao bas tamo dje je najteze mu biti. U sasvim ljudsko, a to opako cesto jeste.

Idemo dalje.
Kakve to oluje besne kod ovako postavljenog Meseca...

http://www.youtube.com/watch?v=w8dq9NodWDY

« Poslednja izmena: Фебруар 26, 2009, 06:18:32 Argus » Sačuvana

Veritas filia temporis...
dee
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Фебруар 26, 2009, 06:54:42 »
Idi gore Idi dole

eh, da, da ne bude zabune, boki je ovaj tekst napisao uz moju saglasnost, u smislu, saglasila sam se da on, dee, i gazda, i ostali dobronamerni i stručni, analiziraju moju kartu javno, odnosno ovaj njen aspekt  :)
ja ću da pročitam šta su napisali... toliko obećavam  ;D
i rekla sam, neću da se mešam, jer ovo nije i ne treba da bude tema šta ja mislim o tome, i samo bih im brljala temu, i kvarila inspiraciju  :D

i zaista nije tvoje da mislis.
mislis li i na trenutak mislit vec si krivo smislila i to ti je jedino sigurno.

valjalo bi s jedne strane dobrano izvrijedjat tu demoncinu koja negdje laz najvecu prodaje da o individui govori i da ne znam kakve izbore i slobode velike nudi. pokazat govnetu da tu price niti ima niti moze biti o slobodi ikakvoj. neka istupi u oci pogleda i kaze: sto to u zivotu svojem pokazati moze a da je savrseno sretan, zadovoljan, da je bas onako kako je htio i da mu je prosto - to to. Neka istupi i kaze koliko puta i kada je nastupio jasan, nedvosmislen, na prvu odrijesit kako valjda jednom UR u Sco i pristoji ako ista o Astrologiji znamo. Da dodje, stane, od hladna znoja bijel bez zadihanosti, bez grca u licu, dahu i glasnici, koliko je tocno puta prozborio: Tako i nikako drugacije! Nikad, niti jednom kada je ista u pitanju osim dokidanje sebe. Necu pitat, odgovori ce se reci sami, sutke ili ce se ionako po tko zna koji puta ponoviti sto nikad nije bilo, ali, gledajte ruke kad Wilhelm Kempff pocinje svirati Mjesecevu sonatu. A onda dalje, pogledajte dok svira, pogledajte izraz lica. Genij, ali predan. Genij pocesljan, genij uredan, genij blag i polagan, genij njezan i mek do beskraja. Sta je to za genija nego uskopljenost krajnja? Ajmo demonom, koji ce se dat zavezat u klavirske tipke ili pocesljanu kosu, smirenu ruku i pogled koji nije od ovoga svijeta? Ili luche, da ne idemo u apstrakcije, koja pojma nema kako cestu da predje ako je nema kome prelazit...neka kaze da nije tako, da je cujem pa da dalje pitam. Koja se na internet spojit nit zna nit ima zasto ako nema kome. Koji genij cini ista radi ikog osim sebe preko puta u Lavu? Takav se nikad rodio nije niti ce. I, koji pak demon radi ista drugo nego razara sebe i kaznjava ako Mjesecu negdje patnju nanosi?
Ima veceri kad tisine uzmu, kad su svi dragi negdje, kad cak i nesvjesni samoce cekamo Jutro smisleno ni ne znajuci da postoji...poznat je itekako Beckettov osjecaj ciji bi se junaci u apsurdu svijeta i vjesali, ali eto, nemaju uze pa ce morat neku drugu zanimaciju naci. Onako, usputno, bez da im je krv ijednom siknula. Luche, posla li ikad ikog sebe radi u tri picke materine? Rece li ikad ikome bez da te do kraja razjebo vec prosto 'jer si takva' - slusaj, necu, koliko god si mi drag/a ali imam pametnija i preca posla? Rece li ikad - necu, umorna sam? Rece li ikad - ne da mi se?.... Ili pak jedino sto znas jest: prekopat cu svijet dok ne nadjem, naravno drugar podrazumijeva se, moze drugar nema problema i na kraj svijeta cu doci samo reci?... I, zapita li se ikad zasto je to? Zapita li se ikad, sto boki rece, sta se to sve talozi u oblinama prekomjernim, kolika sve gnusanja na price koje naoko tako privlace - price individualne, price genijalne, mozgovi britki a truli i prije nego progovore. Oblinom, trapericom i tenisicom si rekla vise nego ces ikad umom i rijecju i da 17 zivota zivis. Da te sto genija odusevi, jednim gramom viska i jednim zadrhtalim glasom u kojem te treba osokolit da si i ti bitna, a kad to ne znas sama - sve si ih popljuvala u trenu i rekla sta o njima zapravo mislis.
Imas li ikakav pojam koliko te nas nebrojenim prilikama spominje, kolikima od nas si mjera za paznju prema ljudima, kolikima dodjes i kao usputna crtica u razgovoru kao pojam zahvalnosti i nekog kome vrijedi biti covjek. Imas li uopce ikakav pojam o tome? Mozda ikakav, ali pravi ni u ludilu. A sto nemas? Nemas jer ga Mjesec imati ne moze.
Na stranu sve zabrane, ukori, 'pazi, vratit ce ti se ovako il onako' iz svih SA u Le 90UR u Sco...to je dovoljno bezobrazno i drsko da se i umotano u samosazaljenje ubije iz cistog bunta jer nece truna reda. I tu rjesenja nema jer jedno nema srama a drugo nema milosti i takva dva u klincu nista dobra roditi ne mogu.
Ali, Mjesec objasnjenja niti ima niti trazi....njega ne zanima razlog, on ce cijelu noc setat ako treba, ali svoj stan dati putniku namjerniku da pocine...pogotovo ako je Mjeseceva prica pa se nesto na hrpu stavlja...gdje se nesto okuplja...mozes pricat nekom drugom da djecu ne volis, a cijeli si zivot mater...oces ovdje od obdanista gdje ces se prva polomit kartu stavit preko posla do prijateljstva i sto boki rece djece oko tebe. Ostavimo se romantike u koju lako upadamo da je Mjesec samo blagost bezlicna...Mjesec je i namet najveci, samo ga mrvu obrni okreni...nije Mjesec Neptun pa da lutajuci ne zna ni za sebe ni za drugog...njemu je samo um maglovit, ali instinkt nepogresiv...i zato nema nacina da covjek tebi dodje i da se osjeti odbijen...zato nema nacina da ti pridje i ne naidje na covjeka kakvog sanjao nije...da se maltene pita  jel naiso na prijatelja ili budalu...jer nije od ovoga svijeta...jer nije od zakona uma - jer je od Mjeseca.
I zato nije nase da te nagovaramo, jer ionako na sto te nagovorit i uspijemo, krivo je u startu. Nit je nase ista doli da vidimo da si ti negdje slika i prilika onog sto davno kao osjecaj nekog smislenog jutra zapisah nevjesto u Voli me bez obzira na mene...
Jedno celjade, s onu stranu Saturna i Urana, s onu stranu sve logike kojoj se tako trudi ici ko janje pod noz, s jedne strane mrvu drčno da bi sudje pralo a s druge strane usrano da bi i prolazniku reklo: 'necu'. Jedna mjesecina razlivena orahom kroz granje jedva da se nazire, ali koja je davno Krlezi rekla: Identitet - to su oni vrapci na starom dvorisnom orahu... Identitet je bliznji s kojim me svi mogzovi i stavovi mogu poklat i posvadit, ali ce me dusa vuci...ako kroz nista, a ono kroz negaciju sebe...jer ma koliko mi ponos ne dao, ali ne mogu makar u zemlju vrisnut i zakopat da sam bez drugih - nista.
Zato mi moramo i znati i reci, kakav god ovaj horoskop bio, od strahove do divote, da je on majka odavno, da je on vec pola svijeta podojio, da se on moze kurobecat i pricat nekom drugom o igricama i ne znam cemu, i kako su mu djeca muka i tlapnja, ali samo neka sam sebi vidi sa kim se u mislima prska po terasi, od koga na svoj ponos trazi da bude najveci genij, koga i zasto dokida i trpa kilama i u neuglednost vraca svaki puta kad nema kome biti tu...kad nema kome biti koristan...pa i to koristan samo kao zamjenu za toplinu...jer mu ponos ne da pokazati suze...radije zube polomi stiscuc ih nego da bljesne ridanje iz drame pod jaknom. Ali, vrijeme prolazi, i iako je vrijeme  Saturnova prica nije ni Saturn bez  sjecanja i srca...zna kamen jako dobro iz cega je postao i koja mu je svrha...Kamen lako zube polomi, ali ih ne lomi iz hira ili naslade...lomi ih zato da bi i nadobudnom mladcu pokazao kako i najtvrdjem kamenu voda dodje glave...samo joj treba dati vremena...Zato ovdje nema mozga niti ovdje ima truna prisile ovdje ima samo jedna ogromna glad za toplinom, ima jedan ogroman stid sebe samog ima jedna ogromna odbacenost usred sviju, ogroman strah od samoce jer kako da MO na ASC bude sam? A, jos je strasnije, kako da zeljeni genij pozeli ne biti sam?
Vrlo lako, za ne biti sam mora se dokinuti...za ne biti sam mora nabaciti kilu...za ne biti sam mora doci do toga da on nije genij genijalnoscu vec rodjenjem genija...i to nam ne govori nista doli da je negdje duboko rodjena svijest Raskoljnikova da su Sonjina koljena na koja po prvi puta mirno moze spustiti glavu, usred sveg Sibira i najstrasnijeg gulaga, jedino sigurno mjesto, jedino cemu je cijeli zivot isao psujuc po najvecoj svetinji. Mi znamo, nismo toliko niti nesigurni niti naivni, da najcesce najgori psovaci najdublje mole. Zato i oni najdalje od majcinstva obicno najblize majcinstvu jesu.
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #12 poslato: Фебруар 26, 2009, 08:28:48 »
Idi gore Idi dole

htela sam da ne kažem ništa, al nije pošteno... dee, mislim da mi niko ništa lepše u životu nije izgovorio o meni, nego ti u nekim delovima ovog posta... šta sve na tu temu osećam, glupo je pisati... ali svakako mogu reći da nisam očekivala... i tekst je, ma kako se sa nekim delićima ne slagala, ili bolje da kažem ne razumela da me ne grdiš, prejak... eto...
« Poslednja izmena: Фебруар 26, 2009, 08:30:20 luche » Sačuvana
svjetlotama
Sr. Member
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #13 poslato: Фебруар 26, 2009, 08:34:27 »
Idi gore Idi dole

evo ja offtopik, nemoj da se udaješ dok ne odmaknu rahu (sj.čvor ) i ovaj debilitirani jupiter, iako je sad venera egzaltirana, u drugoj polovici godini će mnogima "zapapriti"...ajme, priznam da sam offteme.. 8)
Sačuvana
boki
Moderator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #14 poslato: Фебруар 26, 2009, 08:47:39 »
Idi gore Idi dole

Hvala Dee!

Eto na primer,  bezbroj puta se ona žrtvovala za ovaj forum. Treba je samo zamoliti da to uradi za nas. Neka to bude naša poslednja želja.

Ne bi luche imala srca da nas odbije.
A vrlo brzo bi se i sama uverila da to baš i nije bila tako loša ideja.  :namig:

Mislim da je ovo od Mikija najpotrebnije i najdjelotvornije kad je neko isuvise moralan i bolec sa MO na Asc tako da treba samo jedno uciniti - izmoliti nekako zavjet od nje u ime nas sa njom!
Ko u crkvi kad das zavjet da ti dijete bolesno prezivi od kojeg su svi ljekari davno digli ruke, recimo da postis neki cetvrtak na vodi strogo i toga se pridrzavas cijeli zivot u znak zahvalnosti.
I ne bi imala srca da nas odbije, garant. Samo jos kako bi to mogli uciniti, da nama zavisi zivot od takve odluke i rodila bi ona cetvoro za 2 godine? Da treba neko da nosi jajnu celiju foruma jer ako je ne ponese svi mi propadamo.  :D
Mada ovo i ozbiljno, ko smo svi mi ako nam jedna od dusa foruma sa MO na Asc, nije majka?! Kao da smo svi mi gresni onda zajedno, ako ne mozemo toliko da izmolimo iz svih nas. Kao da smo svi jalovi, odbaceni i naopaki pa nam zivot daje ono sto mu mi i nudimo. A nije tuzna smrt, tuzno je kad te se djeca stide, mislim ja kao roditelj sve vise, a jos tuznije kad se majka djece nerodjene stidi u svojoj moralnosti jakoj.

Na kraju nije problem u radjanju, vec u zeljenju ljubavi neke nemoguca sad.
Ili bice, ona ce pristati, ako nista reci da nije protiv toga ako se to desi od sebe. Ali njen horoskop kaze to se nece desiti samo od sebe, to nije dovoljno, na zalost, mi isuvise poznajemo koliko je zivot ravnodusan spram ravnodusnih, narocito sa ovakvim horoskopom!

Jablan je vec krenuo u ono sto je najociglednije. Demon jaki postoji, a koji se mora mrsnuti iz avlije! Sa tim nema taktike ni rijeci mudre koja ce dati mogucnost, jer bi ona i sama to ucinila dosad. Ima samo ljubavi, i jos prije u ime ljubavi najstrozije discipline ka boljem. I svijesti pune da zaista je tako - da zaista neko se nasladjuje njome sto je ne da nikome.

I u pravu si Jablane oko sudopere. Znas, neki dan mi je pricala nesto tuzno, o necemu prije desetak godina sto se zbilo sa tadasnjom njenom vezom. Zamisli, dodje joj MA u Ca i vidi joj neoprano posudje i pocne viku na nju ili ne nadje skuvano nista, i pocne svadja. Iako je ona vidis sa druge strana svjesna i zeli da mu ugodi vise no sebi, pa je ranila u 6h da ode do pekare da kupi nesto da joj mladjani Mars u Raku jede!!! Ali to nije dovoljno, to je mala zrtva iako ogromna nekom, pa iako je on ludak vaki naki kosto sigurno jeste, on je ovaj put u pravu, zasto je zensko, sta joj je duznost??! Da bude Mjesec, ne da pere, kuva, cisti kao robinja, nego da joj prosto to nije problem. Nije problem kucna pomocnica da se ima jednog dana, problem je prva stvar - htjeti biti Mjesec.
I tako slicnog se desavalo kroz njen zivot, ko kod svakog, i jos gore, da je ona skapirala, prosto bice sama, nije za djecu.
Sto je meni casno, da je tako jedino moguce! Nisu svi ljudi rodjeni da budu roditelji. Nekima treba zabraniti da budu, recimo da je ovaj isti horoskop promjenjen i da joj je MO u Sc sa UR i ME ! Ma bjezi zlato, idi proluftiraj se malo, kaka porodica...Ali i tad smo duzni reci, zivi Mjesec ko La Pasionara bar koja rodi dvoje, dok joj sin na Staljingradu gine. Ne radi radjanja, negor radi djeljenja dobrote.

Da, ona je citala Dedijereve memoare tako pomno nekad, spremala referate iz istorije u skoli, briljirala, i bila ludo zaljubljena u takav zivot, Spanski gradjanski rat, internacionala, sloboda, padaj silo i nepravdo!  :D
A to jeste bratstvo!
Otud i ovaj forum. Ja i manje vise ostali smo kabadahije neke, a njen zivot je nekad samo ovaj forum, jel znate to? To je njeno dijete, tu se dala Mjesecom pa nikad nije ni usla u diskusiju sa nekim, jer kako dijete ubiti, jer bi ona nas najradije banovala zauivjek kad se ne slaze. A ne slaze se, i tu vidimo da majka mora voljeti svoju djecu ma kaka bila. ( da ne pricam jos o Jupiterki, o njenom MO 0 ME u Ca, jel vam ikad pane na pamet ta zena, kako joj je, sta ona to pise, zasto nema svoj podforum astrologije itd? )

Jos samo da joj ko nametne krivicu i savjest, ko i svakom komunisti, i ne bi bilo problema - da su najveci nasi neprijatelji, agresori u nama.

Kako reci covjeku, a posebno svjesnom egu kao njenom da je nula i da nista ne vrijedi ovaj zivot njen ako ne pokusa da zivi Mjesec u fiksnom znaku, u 120 sa njenim vladarem MA u 5 polju djece? Samo da pokusa, i nista drugo. I to ne da zivi nesto sto nije, to nikako, nego ono sto jeste, da zivi MO na Asc.

I sad smo mi nju negdje rastuzili, sad me zvala na telefon, i tako to jako je ganuta, ok volimo je zasluzila je ona to davno, ali nije dovljno! Mjesec vlada i 6 kucom u koj je Saturn iz 12 kuce, iz onog Jutra mislenog. Treba se imati disciplina, mora se uci u red ka tom Mjesecu. Jer drugacije je sve uvreda, ona to zna i bez nas, da je smjesan napor za nekog poput nje, da bude majka, koliko bi toga ucinila za ljude!

Treba zaboraviti svog UR u 8 u Sc koji ne uci nista, on je egzekutor!!! On samo ubija nerodjenu djecu ko krvnik najveci! Covjek se odrekne noge, bubrega jednog, ruke, pa moze valjda i vladara, narocito kada revolucija nema, a na ruzicaste parade se ne ide. A to moze samo Mjesecom, i ljubavlju kroz disciplinu, iz 6 MO u kom je SA iz 12. Znas, cijelo hriscanstvo kroz ljubav je okrutna disciplina, takav vojnicki red, da je to toliko klisko zivjeti bez toga a ne propasti u bezdane najtamnije.

Bez zrtve nista. Bez reda nista. A to ti je najlakse uvijek bivalo! Samo si tako i to cutke, izmolila ovoliko. A zamisli da zatrazis ikad od sebe, od tvog Mjeseca da bude Mjesec...Da postrada za drugog. Ucinice cudo opet u cutnji, i opet u cutnji, i opet u stidu.

Zavjet nam daj da ces uciniti sve da zivis nas. A mi cemo znati sta to podrazumjeva.  :namig: 

Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: