Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 18, 2012, 01:52:58
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 99   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vezba cini majstora (nastavak sa starog foruma)  (Pročitano 35884 puta)
cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #15 poslato: Март 10, 2009, 04:04:50 »
Idi gore Idi dole

Znaci istina je, na zalost.  Pokazatelji su jednostavno suvise jasni u prilog navedene dijagnoze.  :(
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
Alois Irlmaier:"Die USA werden ab 1920 innerhalb von 95 Jahren untergehen im Mahlstrom der Zeit. Es wird krachen."
http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0
http://www.youtube.com/watch?v=If4D3uDXK-s&p=C90D80F941EB288D&playnext=1&index=
tetkica
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Март 10, 2009, 04:12:18 »
Idi gore Idi dole

Znaci istina je, na zalost.  Pokazatelji su jednostavno suvise jasni u prilog navedene dijagnoze.  :(

:-* :-* :-*
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #17 poslato: Март 10, 2009, 04:27:49 »
Idi gore Idi dole

ME je fiksan u odgovarajucem znaku, na uglu i u tacnom aspektu sa MA. Nisu pogresili i to sam i rekla.

Ja sam tek sada video da su dati podaci o rođenju, a ne o momentu postavljanja pitanja.
Tu bismo se složili, Merkur glavni i odgovorni jer je u najlošijem položaju.
Jednom da i lekari ubodu.
« Poslednja izmena: Март 10, 2009, 04:30:10 Argus » Sačuvana

Veritas filia temporis...
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #18 poslato: Март 10, 2009, 04:35:38 »
Idi gore Idi dole

Ne, nisu podaci o rodjenju vec podaci kada sam pitanje primila. Na zalost, nemam dozvolu da dam i natalne podatke i zato sam se zadrzala na pitanju samo. Ovo je veoma jasan horarni primer i zato sam ga i iznela.
Sačuvana

Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #19 poslato: Март 10, 2009, 04:37:43 »
Idi gore Idi dole

ME je fiksan u odgovarajucem znaku, na uglu i u tacnom aspektu sa MA. Nisu pogresili i to sam i rekla.

Ja sam tek sada video da su dati podaci o rođenju, a ne o momentu postavljanja pitanja.
Tu bismo se složili, Merkur glavni i odgovorni jer je u najlošijem položaju.

Podaci koje je Natasa dala odnose se ipak na momenat kada je majka postavila pitanje zabrinuta zbog dijagnoze, pa je ovo bila analiza horarnog horoskopa. Glavni signifikator bolesti je VE u Ar, sekundarni je ME jer je vladar tacke bolesti. MA je u losem stanju, najjasniji signal da sa sinom stvarno nesto nije u redu, a dispozitor MA nam kaze gdje je problem ukorjenjen. Jednostavno, precizno i jezgrovito.
Znam da su klijentovi podaci povjerljivi, zato se i ne usudjujem da zamolim Natasu da objavi natalne podatke ovog momka. Ostaje na ovome, sasvim je dovoljno da pokaze kako je horar ucinkovit. :namig:
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
Alois Irlmaier:"Die USA werden ab 1920 innerhalb von 95 Jahren untergehen im Mahlstrom der Zeit. Es wird krachen."
http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0
http://www.youtube.com/watch?v=If4D3uDXK-s&p=C90D80F941EB288D&playnext=1&index=
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #20 poslato: Март 10, 2009, 04:49:47 »
Idi gore Idi dole

Sada meni nikako nije jasno da momenat postavljanja pitanja ima smisla i kod nas Modernista. Karta je prilično jasna.

Nikada nisam razmišljao na takav način.
Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #21 poslato: Март 10, 2009, 05:04:32 »
Idi gore Idi dole

"Sve što se rodi ili stvori u datom trenutku vremena, poprimiće karakterne osobine tog trenutka vremena..."

- pa ko nam je kriv što nismo dosledni  :-\
Sačuvana

boki
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #22 poslato: Март 10, 2009, 06:26:25 »
Idi gore Idi dole

Sada meni nikako nije jasno da momenat postavljanja pitanja ima smisla i kod nas Modernista. Karta je prilično jasna.

Nikada nisam razmišljao na takav način.
Dobro jutro Kolumbo.  8)

pa pocni sto prije, a jos bolje ako uopste ne budes ni uzimao vise podatke za natal, nego ko ti trazi horoskop ti tog casa vidis sta vidis, i krenes, ozezi, ozezi.  ;D

Odavno ovo radih, a i lako dokazah besmislenim bez natala.
A po nasoj astrologiji, nikako ovo ne stoji jer je vladar UR svega iz Aq 120 SA u 12, i momce moze da kontrolise svoje postupke, ma kako MO vladar u Devici bio nakazan 90 PL.
Inace po psihu nema niceg losijeg no MO u Vi pa ako je jos 90 na ma sta u Ge, ete ga poremecaj mentalni.

Najlakse je u Casu Milekicevo koje je besprekorno a ne moras da tumacis nekim teskim sablonima. Uzmes ovu kartu ako te intrigira, i vidis kakav si danas, kakav ti je forum, koje su teme na njemu bile, o cemu se prica, sta si jeo, sta nisi..ma sta os simbolikom kroz psihologiju...ali sve to bez natala nista...Prvo natal, foruma recimo, pa onda ako oces i ovo, i uporedi i dobices svakojakih dijagnoza.  ;D

Samo prije toga treba da imas uvjerenje da to radi :namig:...
A ako vjerujes u ma sta, i kroz talog kafe poceces da nabadas ko niko.  :namig:
A drugu ce vikati ima nesto u tome, kako nema.  :D
Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #23 poslato: Март 10, 2009, 06:44:15 »
Idi gore Idi dole

A po nasoj astrologiji, nikako ovo ne stoji jer je vladar UR svega iz Aq 120 SA u 12, i momce moze da kontrolise svoje postupke,

Video sam to i zato mislim da ovde sa vremenom postoji pomak na bolje, da ne spada u one teške slučajeve.

Ono što me iznenadilo je položaj Merkura koji upućuje na takve probleme.
Svejedno nemam nameru da menjam način rada.
Morala bi AstroSerbiana da odvoji par godina za podučavanje  :namig:
Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #24 poslato: Март 10, 2009, 07:02:21 »
Idi gore Idi dole

Inace po psihu nema niceg losijeg no MO u Vi...

Dobro veče Amerigo,

a jesi li se ikad zapitao zašto baš taj Mesec u Devici a ne onaj u Blizancima?
(bez padanja u trans, naravno)

Merkur je tu u padu.
Sačuvana

boki
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #25 poslato: Март 10, 2009, 07:13:32 »
Idi gore Idi dole

O Mikeli, ne treba ti nikakva poduka, prosto je ko pasulj.
Majka MO u Vi u 4 uplasena dosla iz bolnice zbog Vi,  a zbog 90 PL ide kod "gatare" ma koje da joj potvrdi crne slutnje jer sto misli majka tako je...
I zaklopis horoskop ista vise da racunas i da se mucis, sem da kazes nasledio je od tebe mama takvu boljku, ali i nije jer imas SA u Ca 90 MO ako racunas razlicite znakove u 90, i vidi kako si preplasena zbog najmanjeg suma uvijek bila a kamoli sad kad je sin ugrozen...
Onda vidis AS kao MO u Vi koja nesto racuna a ne zna da se osjecanja ne mogu izracunati, sumnja po sebi i naginje da joj kaze ono sto ona misli jer brzopleta MO 180 VE...Empatijom majka uticala na nju, unerevozila je, i time utisnula pecat, iako je ona trezvena navodno zbog Vi. Zapravo zena htjela da joj se kaze sve je u redu, a koliki je strah bio ispalo sta je ispalo...
Tuzno je, ali energija je energija.

I onda dodjes do JU u Vi u 3, do tuznog pominjanja ovog primjera kao poduke na forumu danas.

A ME u Aq je 120 MO u Vi, tako da je majka i sin jedno....

No sve ovo je taj momenat samo, i nijedan vise! Za par dana moze biti majka da pita mnogo gore, ali i mnogo bolje, zavisno od raspolozenja, ako nistaraspolozenje ce zavisiti, je li jadana ista jela taj dan iz ovog MO 180 VE, usta joj se osusila od muke, zeludac zabolio i ona je u strahu samo takvom. A trazi samo vjeruuuu, a vjera se ne racuna nevjerom.

Kad ono SA 120 UR, i eto, moze bolje, posebno zbog MO 120 ME...A ME 90 MA, sve to bilo je naopako ucenje kroz primjer iskustva ako se ne zna psiholosko, a tek ako se ne zna slika razvijati dalje onda nista  itditd.
Sačuvana

boki
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #26 poslato: Март 10, 2009, 07:15:09 »
Idi gore Idi dole

Inace po psihu nema niceg losijeg no MO u Vi...

Dobro veče Amerigo,

a jesi li se ikad zapitao zašto baš taj Mesec u Devici a ne onaj u Blizancima?
(bez padanja u trans, naravno)

Merkur je tu u padu.

Nikako, vjera je tu u padu. A ako Mjesec u Vi, ako dusi moras mislima plasljivim ista da pokazujes, onda prvo moras strah ugledati jer nema plasljivijeg mjesta od tog. MO u Ge je jos mlad organizam ako nista, izdrazace, ovaj u Vi ne moze, nema volje...
Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #27 poslato: Март 10, 2009, 07:32:55 »
Idi gore Idi dole

A ako Mjesec u Vi, ako dusi moras mislima plasljivim ista da pokazujes, onda prvo moras strah ugledati jer nema plasljivijeg mjesta od tog.

Preko preče naokolo bliže.
Pogledaš padove i egzaltacije i boduješ planete. Ništa lakše  ::)

Čudan je taj znak Device i posebno vezan za majku. Posebno zbog egzaltacije Jupitera.
Interesantno je da je kod drevnih Haldejaca znak Device u prevodu značio ''uvo života'' i predstavljao simbol majke i kult braka.

Nešto se mislim - a šta ako Bog nema pišu  :D
Sačuvana

boki
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #28 poslato: Март 10, 2009, 07:43:08 »
Idi gore Idi dole

A ako Mjesec u Vi, ako dusi moras mislima plasljivim ista da pokazujes, onda prvo moras strah ugledati jer nema plasljivijeg mjesta od tog.

Preko preče naokolo bliže.
Pogledaš padove i egzaltacije i boduješ planete. Ništa lakše  ::)

Od tuge se ne pravi nauka, posebno ne bodovanjem.

Vidis, ja mogu da ti povjerujem da bude JU u Vi tu egzaltiran i sta oces, ali onda sistemom takvim kao logikom daljom  radim i cutim, ne obaziruci se ni nasta vise da bi brko nemoguce.
 Sve moze, evo ja cu reci Mars je tu egzaltiran kad je u pitanju rad, i ajde nadji Marsa koji vise radi od ovog polozaja u Vi, u cijelom zodijaku?
Tako da sve zavisi sta mislimo pod necim. No ja bi nekako sliku prvo htio vidjeti, dusu udahnuti u ma sta pa nastaviti...Sve moze, svaki sistem moze, ako imalo ljudskim iz nas gledamo.
Ali ako JU u Vi nema pravdu nikakvu univerzalnu - sem one paragrafe kroz koje duva promaja, ako je sve tu suplje zbog logike koja trazi svedenost zbog Device pa ostaju velike praznine, onda imamo rupu u zakonu koliko oces. Sto je istina velika, ali nije u zivotu. Zbunio bi se tu JU donijeti ikad odluku, u najpesimisticnijem znaku Zodijaka, on Jupiter kao najveci optimist....

« Poslednja izmena: Март 10, 2009, 07:44:27 boki » Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #29 poslato: Март 10, 2009, 07:50:51 »
Idi gore Idi dole

Sve moze, evo ja cu reci Mars je tu egzaltiran kad je u pitanju rad, i ajde nadji Marsa koji vise radi od ovog polozaja u Vi, u cijelom zodijaku?

Nikad ne povezujem Mars sa radom. Koji bi to Mars radio da ne mora? Sunce isto.

Ali dosta više u ovoj temi. Zloupotrebili smo gostoprimstvo.

Ajd, odatle bre!
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 99   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: