Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 18, 2012, 02:03:00
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2 3 ... 33   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Astrologija oko mene...  (Pročitano 14020 puta)
luche
Gost
« poslato: Март 05, 2009, 06:49:18 »
Idi gore Idi dole

ovu temu sam zamislila kao mesto, gde ćemo pričati o stvarima u svojoj svakodnevici, u kojima vidimo astrologiju, slike svog horoskopa, životne relacije :)
večeras, sada, kroz moj prozor huči moj horoskop, pa ne mogu da ga ignorišem : ;D
ma u 5 u ca, navijači domaćina, 120 mo u aq, u velikoj okruglastoj beogradskoj areni, na novom beogradu, punoj do poslednjeg mesta :)
i mami me da nagađam, iako o sportu ne znam pod milim bogom ništa  ;D
reklo bi se, mars drže trigoni, mora da pobedi, samo da kvadrat venere i plutona iz vage, iz 7, ne napravi sudijski preokret :sokrat:
da ih ne čujem ovoliko, bila bih u većoj dilemi, ovako, mislim da dileme nema, radi, rade trigoni, domaći mora da pobedi... jedva, sa preokretom, ali da pobedi :)
za par sati, videćemo jesam li u pravu :)
« Poslednja izmena: Март 05, 2009, 06:56:41 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #1 poslato: Март 05, 2009, 07:17:28 »
Idi gore Idi dole

eh, da, i možda treba naglasiti, ova tema je u obdaništu, znači, svi možemo da se igramo sa asocijacijama, nije neophodno da budemo majstori...  :namig: dovoljno je da oko sebe vidimo nešto, što nam liči na nešto, pa da podelimo jedni sa drugima ovde :)
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #2 poslato: Март 05, 2009, 11:03:46 »
Idi gore Idi dole

...mislim da dileme nema, radi, rade trigoni, domaći mora da pobedi... jedva, sa preokretom, ali da pobedi :)

;D ;D ;D ;D

Citat
Košarkaši Partizana pobedili su grčki Panatinaikos 63:56... U sjajnom ambijentu prepune beogradske Arene Partizan je uspeo da savlada grčkog šampiona zahvaljujući fenomenalnoj seriji 22-4 u periodu od 27. do 36. minuta.

hvala, hvala  ;D
Sačuvana
Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #3 poslato: Март 05, 2009, 11:07:30 »
Idi gore Idi dole

pa možda ne znam korelirati svoju svakodnevicu sa svojim ćoroskopom, u smislu situacija, ali znam da mi peta kuća radi punom parom... pogotovo u školi.
elem, djeca me ili vole ili ne vole, nema da osjećaju neodređeno nešto prema meni  ;D
oni s kojima sam si dobra, tako me osjećaju bliskom da mi ponekad kažu "mama"  ;D ili me zaborave persirati  ;D
Sačuvana

drugari, šta brabonjate vi?
katarina7
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Март 05, 2009, 11:16:48 »
Idi gore Idi dole

...mislim da dileme nema, radi, rade trigoni, domaći mora da pobedi... jedva, sa preokretom, ali da pobedi :)

;D ;D ;D ;D

Citat
Košarkaši Partizana pobedili su grčki Panatinaikos 63:56... U sjajnom ambijentu prepune beogradske Arene Partizan je uspeo da savlada grčkog šampiona zahvaljujući fenomenalnoj seriji 22-4 u periodu od 27. do 36. minuta.

hvala, hvala  ;D

nahvalih te ja odavno na hg...tako da ne bih da se ponavljam, ali, moram reći-svaka čast  :)
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #5 poslato: Март 05, 2009, 11:21:56 »
Idi gore Idi dole

hvala  :-[
eh, kontam sad, da sam stavila neke parice na ovaj rezultat, još lepše bi bilo  ;D
« Poslednja izmena: Март 05, 2009, 11:22:15 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #6 poslato: Март 05, 2009, 11:40:58 »
Idi gore Idi dole

koliko sam bila radosna, sad sam se smorila... izgleda da je moja karta proradila i više nego što sam htela da vidim i više nego što sam želela :(

Citat
Ranjene dve osobe kod Arene
5. mart 2009. | 23:20 | Izvor: B92
Beograd -- Kako B92 saznaje, posle završetka košarkaške utakmice Partizana i Panatenaikosa, u blizini Beogradske arene, dve osobe su povređene hicima iz vatrenog oružja.

Reč je o muškoj i ženskoj osobi, koje su prebačene na Urgentni centar.
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #7 poslato: Март 05, 2009, 11:48:36 »
Idi gore Idi dole

a taman sam htela jednu lepu priču... zato nisam otvarala temu ranije...
mogla sam i o onom samoubici, kog su hrabrili da skoči pre neki dan, prošla sam par minuta pre njega preko gazele... nisam htela.... mogla o čemu god takvom... htela nešto iole lepo... čekala... i eto...
« Poslednja izmena: Март 05, 2009, 11:49:01 luche » Sačuvana
RadmilaM
Sr. Member
Van mreže Van mreže

radmilamatic@yahoo.com
« Odgovor #8 poslato: Март 05, 2009, 11:54:33 »
Idi gore Idi dole

Ovo je tranzitni mesec 180 pluton masovni dogadjaj

a sabor planeta  u Vodoliji - Neptun, Mars, Venera, Jupiter
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #9 poslato: Март 05, 2009, 11:59:12 »
Idi gore Idi dole

možemo gledati rado odakle god... i iz karte partizana, i iz tranzita, al ovde sam gledala iz moje karte... za to temu otvorila, da je tako lepo počnem... jbg...
Sačuvana
RadmilaM
Sr. Member
Van mreže Van mreže

radmilamatic@yahoo.com
« Odgovor #10 poslato: Март 06, 2009, 12:05:02 »
Idi gore Idi dole

Povreda ali su zivi.
To je pre moja karta, retrogradni  mars u lavu u 3 kuci, za opis povredjenog mladica dovoljno uz tranzite (opozicija iz vodolije) i  kvadrat venera-mars  (kvadrat sa tranzitnim planetama u vodoliji),  mozemo tako iz svakog horoskopa da nadjemo sta se veceras dogodilo.

Ne mozes tako da gledas sve lose se desava, pa radi tvoja karta. Desavaju se i lepe stvari ali ti pre vidis, prepoznas ono lose,    .ebi ga,  ti to radis ne da bi slavila lose nego da ukazes na zlo, da opomenes da se cuvamo.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #11 poslato: Март 06, 2009, 12:29:12 »
Idi gore Idi dole

ovo je i korisna astrološka lekcija... kad karta počne da se otvara, i kad događaji počnu da je prate, ne zaustavljajte se, tražite simboliku do kraja, jer će se do kraja i otvoriti, kad je jednom već krenula  :namig:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #12 poslato: Март 06, 2009, 07:21:40 »
Idi gore Idi dole

Citat

hvala, hvala  ;D

hvala, hvala  ;D dobro jutro misleno,

ja to nisam smeo da gledam

postala si glasnik lepih vesti

« Poslednja izmena: Март 06, 2009, 10:24:07 Argus » Sačuvana

Veritas filia temporis...
svjetlotama
Sr. Member
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #13 poslato: Март 06, 2009, 07:39:25 »
Idi gore Idi dole

zašto je mjesec na 25 stupnja bika problematičan?  ???
Sačuvana
Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #14 poslato: Март 20, 2009, 12:10:37 »
Idi gore Idi dole

valjda zbog algola, ta ti ja znam
Sačuvana

drugari, šta brabonjate vi?
Stranice: [1] 2 3 ... 33   Idi gore
  Štampaj