Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 18, 2012, 02:07:04
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 33   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Astrologija oko mene...  (Pročitano 14020 puta)
RadmilaM
Sr. Member
Van mreže Van mreže

radmilamatic@yahoo.com
« Odgovor #15 poslato: Март 22, 2009, 07:01:15 »
Idi gore Idi dole

Gazda ima Mesec u Vodoliji u opoziciji sa Uranom u Lavu. Kad god su nekakve vece promene,  koje nam unose nemir, nervozu, kad god je on u akciji da nesto u firmi menja (zaposlene,  :-\ ) radno vreme...  uvede novu zabranu - lift se zaglavi zajedno sa gazdom, nestane struja u zgradi, problem sa serverom (kako  u staroj zgradi tako i u novoj gde smo sada).

Tada ukljucim sva cula, pazim na svaku svoju rec, pokret.

Jedna od njegovih  omiljenih recenica, dok je preuzimao firmu, bila je - Ljudi se plase promena... (i u tom smislu nekoliko varijanti.)
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #16 poslato: Март 23, 2009, 10:19:32 »
Idi gore Idi dole

ajd ja malo o svojim profesorima, njih eto ne spominjem nešto, glupo da budu zaboravljeni :)
da podsetim, kod mene sa u le u 6, a  uzrečica, tj stalno ponavljana rečenica u raznim oblicima najautoritativnijeg profesora ove godine je "i ima li to upotrebnu vrednost?"  ;D ;D ;D
drugi profesor, crnogorac, živi pored crkve sv. dimitrija solunskog, da podsetim, sa ima i 120 ne u sa u 10  ;D
treći profesor, medijska ličnost  ;D omiljeni "ekspert" mnogih televizija  ;D

a tu je i profesorka, ali ona nema veze sa saturnom  ;D
ona je čisti mo u aq u1, od čudne frizure i boje kose, cvikera, i neverovatnih čarapa neverovatnih boja  ;D pa sve do toga koliko je prema meni bila više nego korektna, da ne kažem brižna  :namig:
Sačuvana
Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #17 poslato: Март 24, 2009, 12:21:33 »
Idi gore Idi dole

pa to sam i ja onda :D
trenutno mi je kosa ljubičaste boje
i garderoba
sve su jake boje - imam bukvalno svaku nijansu i boju u ormaru
Sačuvana

drugari, šta brabonjate vi?
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Март 24, 2009, 12:31:20 »
Idi gore Idi dole

Profesor 1- moj sa u le u 12..kompozitor diplomirani, ima sigurno 80 leta, simpatise me Sa 60 Ve,ne voli muziku mladih, subkulturu Sa90merkur
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Март 24, 2009, 05:31:31 »
Idi gore Idi dole

da, da, kad reče sa90me plus ur, ovaj, što se drži upotrebne vrednosti, najveći je maher za sprečavanje elektronskih nedozvoljenih sredstava, a bogami i svih načina prepisivanaj uopšte  ;D
nema toga ko je njega uspeo da zezne, a mnogi su dobili zabrane polaganja ispita po 6 meseci do godinu dana  ;D
« Poslednja izmena: Март 24, 2009, 05:31:58 luche » Sačuvana
Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #20 poslato: Март 25, 2009, 09:15:14 »
Idi gore Idi dole

posao koji radim honorarno i povremeno uključuje prevođenje na psihijatriji. teme su isključivo mentalna oboljenja, ptsp, stres i posljedice po čovjeka.
čist me u 12 opozicija pl u 6 (ovan-vaga)
doktor s kojim surađujem je pravi sa u le sa svim onim lijepim trigonima na merkur i neptun - šef psihijatrije, s ogromnim znanjem i iskustvom koji se i dalje obrazuje i radi istraživanja u svom području. puši lulu :D
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #21 poslato: Март 26, 2009, 01:03:11 »
Idi gore Idi dole

kad smo kod sa u 6 u le 90 me, i 120 ne... moj doktor, hematolog.... od septembra pokušavam da dođem do njega, i ne ide... kod njega se zakazuje tri meseca unapred, što radi sestra i što se može izvesti, ali on lično mora da zaokruži na listi koje analize treba da se urade, što je nemoguća misija...
kako je on načelnik valjda tog instituta u kcs, profesor na fakultetu, šef valjda odgovarajuće katedre na fakultetu, i non stop po nekim kongresima, do čoveka je skoro nemoguće doći :) taman u skladu sa aspektima, doktor mi je naj-naj u svojoj oblasti, al se mora čekati, ne može se do njega tek tako  :D
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #22 poslato: Март 28, 2009, 12:14:18 »
Idi gore Idi dole

još malo neprijatnih posledica moje karte... procurelo mi je crevo koje vodi od vodokotlića ka šolji... svaki put kad pustim vodu, dobijem fontanu  :-\ ;D
blago meni sa mojim  marsom u raku  ;D
Sačuvana
katarina7
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Март 28, 2009, 01:48:13 »
Idi gore Idi dole

da, i moj vodeni mars me maltretira, stalno neka voda curka, ovamo-onamo
najžešće je bilo kad je grunula sva voda iz bojlera, jer se otkačila cevka koja vodi do bojlera iz zida
pravi mali gejzir, sva sreća-hladna je voda šikljala  ;D
Sačuvana

Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #24 poslato: Март 28, 2009, 02:10:00 »
Idi gore Idi dole

lule, a što ti ne pišeš o prijatnim posljedicama svoje karte :)
ovako samo izražavaš i jačaš te nepovoljne
daješ im energiju dodatno
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #25 poslato: Март 28, 2009, 02:18:51 »
Idi gore Idi dole

pišem i o njima, mete, al ih je očigledno mnogo manje, pa ne upadaju u oči :)
eto, rekoh kako je profesorka bila prema meni više nego korektna  :namig: asistentkinje takođe, jbt, veruješ li da je asistentkinja koja važi za nadžaka kod profesora garantovala za mene da izađem na ispit iako nisam ispunila predispitne obaveze, ostavila sve obaveze da bi se pojavila na ispitu da mi ona zada pitanje, tj da me pita ono što sam joj rekla da najbolje znam, zatim se vratila svojim obavezama i čekala da čuje šta sam uradila na ispitu, i kad je čula da sam dobila 9 skočila je nasred hodnika, zagrlila me i poljubila :) sve vreme jedna drugoj persiramo, i nema niti jedan razlog da mi pomogne, sem toga da sam redovna na predavanjima, posvećena, učestvujem u diskusijama i poštujem je kao čoveka  :namig:
u stvari, ono najlepše što meni donosi moja karta je mo na asc u aq, zaista :) ljude koji mi se nađu kad najmanje to očekujem  :namig:
« Poslednja izmena: Март 28, 2009, 02:20:48 luche » Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #26 poslato: Март 28, 2009, 02:24:37 »
Idi gore Idi dole

sve je oko nas Astrologija :namig:

ipak,

dobar glas se daleko čuje
a zao još dalje.

- tako da se u dobru niko nije naučio  :-\

Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Gost
« Odgovor #27 poslato: Март 28, 2009, 02:26:57 »
Idi gore Idi dole

najžešće je bilo kad je grunula sva voda iz bojlera, jer se otkačila cevka koja vodi do bojlera iz zida
pravi mali gejzir, sva sreća-hladna je voda šikljala  ;D
isto se desilo mom zetu koji je rođen nekih mesec dana posle tebe, sa mesecom na skoro istom mestu  :namig:
ali, valjda kako je njemu saturn već stigao u ovna, i u 8 je, u njegovom slučaju je voda bila vrela  :namig:
tako da su samo zatvorili vrata, i čekali da isteče vrela voda, a onda tek reagovali... inače sve se dešavalo usred noći... ceo stan je bio poplavljen, i to neposredno nakon što su ga sređivali, između ostalog ishoblovali i lakirali parket... doduše, njemu je i ne na vrhu 4, pa je poplava morala da bude ozbiljnija valjda  :namig:
« Poslednja izmena: Март 28, 2009, 02:27:39 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #28 poslato: Март 28, 2009, 02:35:13 »
Idi gore Idi dole

dobar glas se daleko čuje
a zao još dalje.
- tako da se u dobru niko nije naučio  :-\

kad imaš me0ur u sc 90 sa u le, to ti mora biti jasno kao dan  :namig:

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #29 poslato: Март 28, 2009, 02:37:35 »
Idi gore Idi dole

ovako samo izražavaš i jačaš te nepovoljne
daješ im energiju dodatno
a vidiš, ja to ne doživljavam tako :)
verujem da se nepovoljni uticaji jačaju nepovoljnim emocijama, nerviranjem, uživljavanjem u njih, negativnom vizuelizacijom... time što pričam o njima, ja se u stvari oslobađam nerviranja, čak uspevam i da se nasmejem onome što mi se dešava :) tako da, u stvari na taj način umanjujem njihove negativne posledice :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 33   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: