Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 18, 2012, 02:23:46
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: korištenje reikija  (Pročitano 1797 puta)
svjetlotama
Moderator
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #15 poslato: Април 06, 2009, 10:55:20 »
Idi gore Idi dole

Draga Kosjenka, kao reiki majstorica ja ti savjetujem reiki inicijaciju uživo, face to face. Može se raditi i na daljinu, ali ostaješ tako zakinuta za mnoge odgovore, ostaješ zakinuta za susret s reiki energijom, jer drugačije je kad te netko masira rukama nego kad te masira preko telefona riječima.
U inicijaciji je jako važno osvijestiti vibraciju reikija, a majstor je tu da ti pomogne probuditi unutarnja osjetila. Da samo znaš kako je to prekrasno doživjeti, iskusiti, majstor te vodi , pokaže ti sve što trebaš znati, podigne energiju....a na daljinu: sjedneš, majstor ti javi: počinjemo tad i tad. I ti ono osjetiš nešto, nemaš pojma što, ali si puna vjere i misliš kako to ide onako baš kako treba.Dobiješ mailom ili poštom materijale i stvar gotova. No, iskustva nema.

Prošla sam sito i rešeto u reikiju, i vjeruj mi, nemoj se na daljinu inicirati. To je kao da instaliraš windowse  a nemaš instalacijski cd.
Onog trenutka kada te reiki pozove, sresti ćeš i majstora koji će te dostojno inicirati, plati mu za trud i uživaj. Reiki se ne prodaje, ali majstorv rad je u redu platiti.
Ako si u Hrvatskoj, cijene su 100 Eura prvi stupanj. Tako da znaš. Ima majstora koji traže 1500 kuna, ali to nije potrebno da toliko plaćaš. Tamo gdje jesi , u svom mjestu pokušaj doznati ima li reiki majstora, posjeti ih, obiđi, ispitaj i odaberi. Možda koji od njih i održava grupe, pa odeš na grupu. Znači, ne idi grlom u jagode, biraj majstora, potraži svoga. Ako neki majstor pije, i tuče ženu, ili je majstorica i vidiš da je gruba,ljuta, ne idi. Koji ima čist karakter i zrači i sjaji pozitivom, takvog odaberi. I još: bježi od slatkih riječi, oni majstori koji slatko pričaju i kimaju glavom, ne doživljaju tebe nego tvoje novce, i kad te iniciraju onda te više ne poznaju jer te ne trebaju.

Ima svega, zato pazi. Imaj čistu namjeru i čisto će ti se događati.
Još nešto: nije pravilo da majstoru moraš dati novce. Ako netko nema da plati, mogu zauzvrat i tertmani kao plaća majstoru za uvođenje u tehniku.Tako da znaš i da te nitko ne nasanjka.

Oprostite svi ako nije ugodan moj post, no reiki tehnika zaslužuje da kažem istinu, pogotovo oko novca, jer mnogi žele reiki a nemaju novac.  Neka daju tretmane zauzvrat. Majstori o tome šute ali ja neću da šutim. Ako netko nema da plati, neka uzvrati istom mjerom reikijem. I amen.

Ja radim kao majstor i naplaćujem inicijacije, no primim i one koji nemaju novac. Doći će na drugi način nagrada. nećemo valjda biti nakaradni.

Ajme, odoh ja u širinu. A samo sam htjela reći da ti je bolje inicirati se na dodir jer imaš kompletno iskustvo i prvu praksu direktno, i kasnije ti to dobro dođe. Jako lijepi su trenuci na tečaju i to nemože zamjeniti telefon.

Pozdrav i laka vam noć. Svjetlost-Ljubav-i svako Dobro svim forumašima.
Sačuvana
Kosjenka
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Април 13, 2009, 03:12:15 »
Idi gore Idi dole

Hvala,ovo je zaista bilo opširno ,sve što me zanima ,a što bi mi možda bilo neugodno pitati nekoga ,ili mi taj netko ne bi znao niti odgovoriti...točno u centar.Ja  ni inače ne razumijem ljude koji sve nešto u rukavicama ,p a okolo,p aovako ,onako...pa si ti misli što je pjesnik htio reći .
Sačuvana
Kosjenka
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Април 13, 2009, 03:16:49 »
Idi gore Idi dole

Joj,pobjeze mi poruka.No ,da ne duljim,stvarno sam zahvalna ,i vec sam naucila nekako u zivotu da ne forsiram nesto ne ide,krenem ,p a pricekam da se otvore mogucnosti,onda to shvacam kao znak.E ,da ,u Hrvatskoj sam ..a nisam bas cual ovdje za nikog posebno .a bas za neke ljude jesam ,no ,pak detalji poput tuce zenu ..tko mu god dodje taj je " bio pod magijom"..pa me to jos nekako sve malo usporava..no ,kao sto ste rekli ,kad stvar sazori i vrata ce se otvoriti.Najljepsa hvala jos jednom,DIVNI STE!!!
Sačuvana
svjetlotama
Moderator
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #18 poslato: Април 14, 2009, 06:39:45 »
Idi gore Idi dole

Draga Kosjenka, za početak , probaj ovu vježbu ( općenito je dobra za sve koji žele osvjestiti energiju prirode)..

Protrljaj dobro dlanove.Kad se zagriju, odmakni ih oko 10 cm jedan od drugog kao da držiš loptu u rukama. Osjetićeš lagano strujano. Tada izreci u sebi namjeru: želim sebi sada dati tretman energijom Prirode. I položi sebi dlan do dlana negdje na tijelo, na trbuh recimo. I drži dlanove 10-ak minuta. osjetićeš ugodnu ili toplinu, ili strujanje, možda trnce...nakon 10-ak minuta opet lagano protrljaj dlanove sa zahvlanošću.

Probaj i javi nam.  :)
Možeš tako položiti dlanove kćerki na leđa, recimo, ili ona tebi, na ramena i sl. Uživajte  :angel:
Sačuvana
Kosjenka
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Мај 03, 2009, 07:35:22 »
Idi gore Idi dole

Puno puno hvala,evo sam sad tek procitala.odmah cemo si to poceti vjezbati ..U medjuvremenu su se stvari malo sredile,tako da se i lakse dogovorimo i razgovaramo o nom sto ju muci.Moram reci da mi je silno znacilo sto ste mi sve to tako lijepo i pametno rekli,i ,opcenito  sve sto sam procitala,znate ,male sredina nosi i neke zamke ,osim prednosti ,morate paziti s kim cete i sto  pricati ..tako da su mi svi vasi savjeti Svjetlotama,,i vasi ,drage majcice ,zaista zaista pomogli .
.ljubim vas sve
Sačuvana
svjetlotama
Moderator
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #20 poslato: Мај 05, 2009, 08:17:38 »
Idi gore Idi dole

Majčica Priroda ima za nas i puno ugodnih trenutaka, a ponekad i bude teško, svi mi imamo ponekad teške trenutke, i jedni drugima trebamo, teško je sam putovati....I meni je ovih dana nekako bilo teško, neka tuga duboka nije me napuštala, i sad je malo lakše, pa da se našalim, jaka kiša je padala cijelu noć i sve je odnijela  :laugh:
Draga Kosjenka, mi sebi darivamo sve što nam treba, i kad te nešto zanima, pitaj slobodno, daivaj sebi odgovor kroz nas, a nekad ćemo možda mi tebe nešto pitati što nama zatreba, i tako u krug.  :namig:
« Poslednja izmena: Мај 05, 2009, 08:17:57 svjetlotama » Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: