Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:04:02
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Uramnjenost Saturna  (Pročitano 1989 puta)
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Март 24, 2009, 12:16:56 »
Idi gore Idi dole

Pluton:Pluton gaji osobenu relaciju sa Saturnom:simbol je u neku ruku neminovnosti fatalnosti nekog dela za koje smo odlucili da se zrtvujemo.

Pluton iza Saturna, nase "ja" deluje na bazi mogucnosti sudelovanja u socijalnom drustvu.Teoretski j otvoreno na nesvesnost kolektiviteta,globalnih vrednosti tog doba u kome zivimo:tada "ja" uzima zivot za "ozbiljnu stvar" i spreman je da se odrekne onoga sto mu deluje nepotrebno za njegovu ozbiljnu misiju.Rusenje vanjsih vrednosti dovodi do procesa svesnosti da smo i vise no sto smo mislili da jesmo u pocetku.

Pluton ispred Saturna:ovde sve zavisi od inteligencije odredjene osobe.Malo pametne osobe upotrebljuju plutonsku energiju da bi se dokazale.
Takve osobe su fanaticne i ponosne preko mere,"reakcionari" bez milosti i izkristalisanim pogledima na svet.
Zavis takodje od planete koja je odmah ispred Plutona.Neptun ublazuje i daje humanisticki oblik plutonu....
Kod jako razvijenih osoba Pluton ispred saturna daje veoma mocne osobe,duboke i pmetne ali zavisi od planete ispred saturna,kao i celokupan balans zodiaka.

Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Март 27, 2009, 10:31:19 »
Idi gore Idi dole

Dodao bih jos da je Saturn nase pravo "Ja".Podznak i sunce se odnose na karakter(energiju) i svest  Kralja tj. Saturna.
Mnogi ljudi misle da je AC ili sunce ono sto jesu (na primer ja sam to i to ,tamo gde mi pada sunce...) a ustvari su potpuno pored istine astroloske... :)
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #17 poslato: Март 28, 2009, 02:26:12 »
Idi gore Idi dole

A što si ti pobeg'o iz Astrologije  ???

imaš nečistu savest?
Sačuvana

Veritas filia temporis...
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Март 28, 2009, 03:10:45 »
Idi gore Idi dole

;D

Mislim da sam se uplasio da moje revolucionarne ideje ne prodju kod  strucnjaka,izgleda!... :D
Sačuvana
Cveta
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Децембар 27, 2009, 04:32:20 »
Idi gore Idi dole

Alex, sta li ce motivisati mog Sa i gde je tu moja misija reinkarnacije. Zanima me zanima.
Sačuvana

feniks
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Децембар 27, 2009, 06:08:35 »
Idi gore Idi dole

A što si ti pobeg'o iz Astrologije  ???

imaš nečistu savest?
A jer moze da se pobegne u astrologiju iz neciste savesti?  :cekam:
Sačuvana

Stranice: 1 [2]   Idi gore