Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:10:56
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Operacije  (Pročitano 1673 puta)
luche
Gost
« poslato: Март 28, 2009, 02:47:28 »
Idi gore Idi dole

drugari, imam problem, i treba mi pomoć... član familije me je zamolio da pogledam horoskop njegovom detetu... maloj je rečeno da će po svoj prilici morati na operaciju očiju, da je strabizam (razrokost) u toliko odmaklom stepenu da je već sad gotova za operaciju, iako će probati da stanje poprave drugim metodama... meni se čini da je operacija neminovna, i tu dolazimo do toga zašto sam se uopšte prihvatila da pogledam ovu kartu, jer bi izvlačenje da nisam dovoljno stručna, da se deci ne gleda i slično, moglo dovesti do toga da mala ode na operaciju na najgore moguće tranzite... ipak, pošto je stvar ozbiljna, želim i drugo mišljenje, zato ću vas zamoliti da pogledate i da mi kažete jesam li u pravu kad verujem da je operacija neizbežna, i koji su to tranzitni položaji koji bi bili najpoželjniji za operaciju...

Sačuvana
lella
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Март 28, 2009, 03:02:57 »
Idi gore Idi dole

Ne razumem se u citanje,ali samo da pozelim sretan ishod operacije i da se ne brinete jer deca lako prebrode sve operacije.
Najbitnije je da je hirurg strucan i da ga prati dobar glas.Gde ce biti operisano dete?Ja sam cula hvale za bolnicu "Sveti vid"
Puno srece
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #2 poslato: Март 28, 2009, 03:11:27 »
Idi gore Idi dole

operacija još nije zakazana, tako da nije definitivno ni kad ni gde, ali imajući u vidu imovno stanje roditelja, ne verujem da baš mogu da biraju privatnu kliniku...
možda je važno reći da je problem nasledan, i da je otac devojčice operisan iz istog razloga u detinjstvu....
Sačuvana
lella
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Март 28, 2009, 03:41:25 »
Idi gore Idi dole

Sve zavisi u kolikoj meri je strabizam odmakao.Znam par slucajeva gde se to godinama resava naocarima, stavljanjem poveza na jace oko,da se slabije ojaca.Proces je dug,ali prolazi bez operacije.Joj mogu da zamislim kako je roditeljima
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #4 poslato: Март 28, 2009, 05:47:51 »
Idi gore Idi dole

Što pre to bolje, čim Sunce izađe iz Ovna, recimo.

Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Gost
« Odgovor #5 poslato: Март 28, 2009, 05:52:07 »
Idi gore Idi dole

da saturn ne odmakne u devici, jel tako? iako je tad mars na vrhu 6 90pl i blizu kvadrata sa natalnim ma :sokrat:
« Poslednja izmena: Март 28, 2009, 05:59:17 luche » Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #6 poslato: Март 28, 2009, 05:57:43 »
Idi gore Idi dole

Više zbog toga da bih iskoristio ove Vodene elemene, (ja računam i aspekte od znaka do znaka)  prvenstveno tranzitnog Marsa u Ribama.
Operacija bi trebalo da bude uspešna.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #7 poslato: Март 28, 2009, 05:59:34 »
Idi gore Idi dole

aha, znači pre nego ma uđe u ovna...
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #8 poslato: Март 28, 2009, 06:01:47 »
Idi gore Idi dole

...da bi ti bilo jasnije,
nije Saturn taj koji ugrožava ovaj horoskop (inače bi tranzitna opozicija sa Marsom bila problematična) nego Natalni Mars koga pokušavamo da dovedemo u bolji položaj.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #9 poslato: Март 28, 2009, 06:03:36 »
Idi gore Idi dole

razumela... hvala gazda :hug:
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #10 poslato: Март 29, 2009, 03:45:35 »
Idi gore Idi dole

nažalost, nije moguće izvesti sve dok je mars u ribama, može li da prođe mars u lavu? negde na početku, mislim.... :sokrat:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #11 poslato: Март 29, 2009, 04:19:33 »
Idi gore Idi dole

a mars u biku?
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #12 poslato: Март 29, 2009, 04:45:03 »
Idi gore Idi dole

možda... znači i on je poželjan? početak ili kraj?
Sačuvana
sasa
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Март 30, 2009, 01:16:03 »
Idi gore Idi dole

Da li su u pitanju oči kao množina ili oko i koje oko lijevo ili desno

ukoliko je riječ o jednom oku pretpostavljam da je u pitanju desno oko

bilo bi poželjno pogledati kartu oca i ustanoviti da li je otac ima aspekt Ur s Mo ili So ili aspekt s vladarem 4 kuće

treba vidjeti da li je u skorije vrijeme dolazilo do promjena stanja na bolje ili na lošije i kada je to bilo

Trenutno mi se dva tranzita nikako ne sviđaju a to je Pl 90 Me (živci) i Ur 0 Mo. Teoretski Ur Mo može ubrzati negativan proces s očima ili okom, te je potrebna  brza reakcija, no međutim taj tranzit još nije egzaktan pa može usprkos operaciji ponovo pogoršati situaciju (tranzit D/R/D prosječno traje godinu dana) koja bi eventualno zahtijevala ponovnu operaciju. Trebalo bi se konzultirati s doktorima da se vidi da li je ovakav scenario uopće moguć. Znači oni bi trebali znati da li se i što može pogoršati i na koji način.

Naravno tu je i Sa koji je radio 180 na Ur što se opet prelama preko Mo

Ako se odluče na operaciju svakako izbjeći bilo kakav aspekt Ma , naročito na Mo, Ur, Me, Ve. isto tako i ostale male aspekte ukoliko je moguće jer će ti mali odlučivati o "šteti" s obzirom na velike

Osim toga Ur podrazumijeva nove moderne tehnike te bi trebalo ispitati mogućnosti rješavanja problema na neki novi način s modernom tehnologijom da nije klasično rezanje , naravno ukoliko je to moguće za ovakvu vrstu problema..
« Poslednja izmena: Март 30, 2009, 01:20:36 sasa » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #14 poslato: Март 30, 2009, 07:46:22 »
Idi gore Idi dole

moraću da proverim sve detalje pre nego odgovorim... hvala ti na trudu, saša....
Sačuvana
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: