Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:11:19
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Operacije  (Pročitano 1673 puta)
luche
Gost
« Odgovor #15 poslato: Мај 04, 2009, 08:47:24 »
Idi gore Idi dole

Da li su u pitanju oči kao množina ili oko i koje oko lijevo ili desno...

ovako, najzad sam se čula sa roditeljima male, pa imam odgovore na neka od ovih pitanja...
nemam vreme rođenja oca, nema aspekta između sunca i urana, a ukoliko postoji aspekt sa mesecom, može biti samo trigon....
roditelji su primetili simptome na desnom oku, bio si u pravu, mada lekari tvrde da oba nisu u redu. roditelji nisu sigurni baš precizno oko datuma, ali problem je primećen kad je maloj bilo 3-4 meseca, odveli su je prvi put kod lekara sa 7-8 meseci i tada im je rečeno da treba sačekati do prvog rođendana, možda se smiri samo. krajem marta su otišli ponovo kod lekara, i tada je rečeno sve ono što sam rekla prošli put. od tada do sada je došlo do izvesnog poboljšanja, u smislu da oko više ne šeta toliko, ali, pre par dana su ponovo bili na kontroli, i dali su joj dioptriju +8.5, tako da se ne može reći da je u redu. za sada operacija i dalje nije aktuelna, sledeća kontrola je za 3 meseca. do tada naočari, i naizmenično pokrivanje oba oka. rekli su mi i da im lekar uopšte ne uliva poverenje, da izgleda nezainteresovano i smoreno, tako da bi rado čuli drugo mišljenje, a ja sam im preporučila da se raspitaju koliko koštaju pregledi i intervencije u svetom vidu, oni koliko znam baš primenjuju nove i moderne tehnike, pa ako ikako mogu finansijski to da podnesu, da se obrate njima....

i da ne zaboravim, hvala saši i argusu još jednom, i u moje ime, i u ime roditelja malecke...
Sačuvana
Mrs_Parker
Moderator
Van mreže Van mreže

Mojim venama ne teče krv no more...

« Odgovor #16 poslato: Мај 08, 2009, 03:50:07 »
Idi gore Idi dole

Moram ti reci da je u Svetom vidu lutrija pa neka se paze. Gde su do sada bili? Da li VMA radi sa decom? Raspitacu se za nekog dobrog doktora.
Sačuvana

Astroloske konsultacije    velimirovic.t@gmail.com
luche
Gost
« Odgovor #17 poslato: Мај 08, 2009, 10:47:25 »
Idi gore Idi dole

ako sam dobro shvatila, bili su u kliničkom..... hvala...
Sačuvana
Mrs_Parker
Moderator
Van mreže Van mreže

Mojim venama ne teče krv no more...

« Odgovor #18 poslato: Мај 09, 2009, 02:28:38 »
Idi gore Idi dole

Ono sto sam saznala je da dete treba ici kod strabiste a ne kod oftamologa. Preporuke su prof. Stankov i prof Stankovic iz KCS. Radili su i privatno i operacija je bila oko 800 eura. Sada ne znam da li i dalje rade privatno zbog ovog novog zakona.

Ovde mozete pitati Klia za sve http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=13579&postdays=0&postorder=asc&start=0
Sačuvana

Astroloske konsultacije    velimirovic.t@gmail.com
luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Мај 09, 2009, 10:09:31 »
Idi gore Idi dole

hvala ti puno, preneću im....
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: