Sto se tice devojke imate zajednicke tacke bez sumnje.
Hehehe, ovo mi nekako više zvuči kao tumačenje odnosa između nas a to mi nije bio cilj.
U suštini me interesuje ko ima veći potencijal za kanalisanje energije, ona pošto je njoj već rečeno da ima potencijal ili ja koji još nije dolazio u kontakt sa tim (u suštini ja imam otvoreniji um za "mistične" stvari od nje ali pošto je ona već dolazila u kontakt sa tim nadam se da će to olakšat našu saradnju u tom smjeru).
I da, kako mi ona reče, to je provjeravano Radiestezijskim viskom. E sad ima li to veze sa Bioenergijom, jer koliko sam vidio na netu ispade da se Radiestezijskim viskom može služiti svako ali to je i Candlelight rekao za Bioenergiju na starom forumu.
Dakle zaključno pitanje pa da ne gnjavim više.
Ko od nas ima veći potencijal za kanalisanje energije? (ako se to može vidjeti iz karti)
Sa ovim završavam sa gnjavažom i čim uhvatim slobodnog vremena (prođu ispiti) počinjem da listam literaturu koja je priložena na sajtu pa da sa ovakvim stvarima više ne gnjavaim vas već da sam učim da ih čitam.
Zahvaljujem na saradnji!!!
EDIT:
Kad sam već počeo priču o bilirubinu da je i završim.
Pošto mi nisu našli uzrok povišenog Bilirubina raspitao sam se na koji način bi to mogao regulisat pa je ispalo da je to moguće regulisat zdravom ishranom, iako sam se do sad poprilično pazio u ishrani, sad sam je totalno izmjenio nakon izlaska iz bolnice. U glavnom izbacio sam prženo i pečeno, meso i masno, gorko, ljuto i kiselo i prešao samo na svježe i kuhano povrće a od mesa sam ostavio samo ribu (alkohol ni ranije nisam mnogo konzumirao ali sad nikako, cigarete i kafu nikad ne konzumiram).
Inače su me Astrologija i Meditacija i ranije zanimali (sve sa čime je moguće poboljšat i pojačat intuiciju i psihu), a iz jednog tamačenja svoje natalne karte vidio sam da bi mi odgovarali Yoga i Tai Chi (Mars Conjunct Neptune (7z39' A)), pa dok sam ovih dana listao literaturu o Meditaciji vidio sam da se moja načela kao i sadašnja ishrana skoro potpuno podudaraju sa načelima sklada sa sobom i sklada sa drugima iz načela meditacije.
Tai Chi ću da počnem čim organizujem vrijeme i nađem literaturu jer mi se stvarno sviđa koordinacija pokreta u Tai Chi a i nisam borilački nastrojen. Pa prema tome kako Alex reče: "Radi na sebi to je dobar odnos sto sebe bolje upoznas to mozes ponesto i da ublazis ili da pretrpis sa znanjem koji je problem u pitanju...", mislim da je vrijem da baš poradim na sebi jer koliko vidim zadnjih 2 mjeseca se sve fino poslagalo da mi omogući promjene tako da bi bila šteta da to ne iskoristitm.
Ah da, večeras sam od druga uzeo broj telefona od Bioenergetičara pa ću u narednim danima otići i do njega da i ja po prvi put osjetim i tu vrstu tretmana, a i da usput vidim kako to odprilike ide i ako bude otvoren za razgovor da malo popričam o tome.