Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:16:23
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2 3 ... 76   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pitanja o natalnim kartama ∞ Nove  (Pročitano 25999 puta)
luche
Gost
« poslato: Март 29, 2009, 10:12:58 »
Idi gore Idi dole

kako bismo izbegli dalje postavljanje pitanja putem pm-a, otvaram ovu temu...
znači, pravila bi bila sledeća:
1. napravite odgovarajuću kartu prema uputstvima koja su data Ovde
2. vratite se na ovu temu i postavite odgovarajuće pitanje uz odgovarajuću kartu
3. strpljivo sačekajte odgovor, ako ga bude

dobijanje odgovora nije obavezno, zavisi od slobodnog vremena, raspoloženja i dobre volje članova... niko nije dužan da vam odgovori, niti će insistiranje u tom smislu pomoći.... naprotiv  :namig:

srećno :)
« Poslednja izmena: Август 31, 2011, 07:47:44 Argus » Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #1 poslato: Март 30, 2009, 08:59:30 »
Idi gore Idi dole

Pošto je ovo moj prvi post na ovom forumu onda da ovom prilikom pozdravim sve članove!!!

Inače sam zainteresovan za Astrologinu i Meditaciju, ali zbog brzine života i ne mogu da nađem dovoljno vremena za to ali trudim se.  :namig:  U glavnom, vidim da na vašem forumu ima dosta materijala pa će mi to u svakom slučaju dosta pomoći i skratiti vrijeme lutanja po netu.  :D

Nedavno mi je drug išao kod Bioenergetičara i kaže da mu je pomogao oko stvari sa kojim se muči već duže vremena a doktori mu i nisu baš pomogli. Jednom prilikom dok smo o tome pričali drugarica mi reče da je njoj jedan čovjek još dok je bila mala rekao da ona ima to izraženo (neki test sa viskom) i da bi to trebala učiti ali pošto nije imala od koga a i bila je mala pa nije.

E sad, dok sam malo lutao netom i tražio o Bioenerigji naletio sam na ovu temu na vašem starom forumu http://www.astro-art.net/forum/topic-34.html i tu vidio da se sklonost bioenergetskog zračenja osobe može odprilike vidjeti iz natalne karte. Pošto sam ja početnik u svemu ovome zamolio bih vas da mi neko ko to zna kaže kakvu mogućnost za prenos bioenergije imam ja i ona. Meni to treba da bih vidio dal da se trudim oko toga ili ne (dal sam beznadežan slučaj ili ne) a za nju pošto je njoj to već rečeno ali ne znam od koga i koliko je ta osoba stručna u tome mogli bi zajedno da radimo na tome. (znate da za takve stvari nije lako naći ljude koji bi u tome sarađivali jer veliki broj ljudi ne vjeruje u to ili se boje toga)

Volio bih kad bi me neko malo uputio u sve to sa energijom u smislu kako početi i kako provjeravati svoj napredak u tome kao i kojim redoslijedom da se napreduje (ako je to moguće). Naravno ovo sve radim iz hobija i želje da postignem nešto što nije svakodnevnica (ličnog prosvetljenja) i narano da bih imao veću šansu da pomognem prijateljima oko sebe jer sam inače osoba koja u životu potrebe drugih stavljam ispred svojih potreba i mnogi me zbog toga prekoravaju (posebno porodica), ne znam kako ali to je jače od mene pa to ne mogu spriječiti.

Natalna karta 1

Natalna karta 2

Unaprijed zahvalan!
Sačuvana

Svijet je jedan veliki kavez u kome smo svi slobodni da radimo ono što moramo!!!
>>> Moja natalna karta <<<
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Март 30, 2009, 10:45:47 »
Idi gore Idi dole

Imas snaznu energiju i verovatno si ambiciozan i zelis da delis svoju energiju sa drugima prijateljima (grupom) porodicom i zenom i decom (ako imas).
To je tvoja zivotna putanja i drugi moraju da to cene.Trebalo bi da se oslonis na reakciju svog organizma da nadoknadis preveliku intelektualizaciju.
Ali iznutra imas osecaj da goris kao ziva vatra... :)
Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #3 poslato: Март 30, 2009, 02:32:26 »
Idi gore Idi dole

Zahvaljujem na odgovoru!

Trebalo bi da se oslonis na reakciju svog organizma da nadoknadis preveliku intelektualizaciju.
???
E ovo bih volio da mi malo pojasnite jer ne razumijem njegovo značenje.

Ali iznutra imas osecaj da goris kao ziva vatra... :)

A što se ovoga tiče, hehehe, neobična stvar koju nikad nisam razumio je to što meni veoma često gore ruke i lice bez obzira na to dal je hladno ili toplo a i većina ljudi koji me ne znaju dobro kad me dotaknu prvi put misle da imam temperaturu iako je ja veoma rijetko imam (jednom u par godina).

I da napomenem da inače imam prirodno povišen Bilirubin (pa sam mislio da sam vruć zbog toga ali ispade da to nema veze) i prije mjesec dana sam ležao u bolnici i to 14 dana da utvrede zašto i naravno na kraju nisu potvrdili da ima uzrok za to (nikad nisam imao nikakvih problema a svi nalazi i krvna slika uredni osim bilirubina) kao ni da je prirodno (Fenobarbitonski test se nije pokazao efikasnim) pa sad čekam u nedelju da odem na pregled kod jednog eminentnog stručnjaka sa Beogradskog medicinskog fakulteta da čujem njegovo mišljenje. A doktorica me je otpustila iz bolnice sa sledećim riječima:
"Gilbertov sindrom (genetski pojačan bilirubin) je isključen kao mogućnost jer od 6 tipova tvoj slučaj se ne podudara ni sa jednim a i Fenobarbitonski test nije  pokazao zadovoljavajući uticaj na tebe. Ti si ali baš slučaj za razmatranje i ja ću te poslati kod docenta koji dolazi narednog mjeseca pa ako mu budeš zanimljiv slučaj kao meni možda te on proslijedi i na VMA."
NAPOMENA: U bolnicu  sam išao samo kad sam lomio ruke i to kao mali jer inače nemam nikad nikakvih problema.

Hehehe, upravo se sad u 3:27 PM dok ovo pišem osjetio potres u Sarajevu.
EDIT: Drugi dosta slabiji u 3:40 PM.

Dakle moj povišeni Bilirubin je razlog zašto sam počeo razmišljati o Bioenergiji i nakon pregleda u nedelju planiram otići do Bioenergetičara kod kog je bio moj drug.

Još jednom zahvaljujem na odgovoru i iako ne želim biti dosadan molim da mi još date komentar na drugu natalnu kartu.
« Poslednja izmena: Март 30, 2009, 02:50:17 Sasha969 » Sačuvana

Svijet je jedan veliki kavez u kome smo svi slobodni da radimo ono što moramo!!!
yvonne
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Март 30, 2009, 04:23:33 »
Idi gore Idi dole

prvo pohvale za ovaj forum za svakog ponesto za nekoga sve :) :)

vec duze vremena nigde kako valja ubi saturn zadnje dve godine ....
ako je neko rad i ima vremena eto zelela bih nesto o poslu i drugoj krcatoj kuci  kao povratna informacija zadnji posao koji sam radila bio je u septembru i to na crno(cistacica) ima li sta na pomolu i kada???
moja interesovanja su otprilike ma sve interesuje mozda je i to problem a gubim brzo interesovanje i strpljenje....neznam gde ili bolje reci u cemu da usmerim svoju energiju i da pronadjem sebe?????
neka sugestija ili predlog pa i sama kritika je dobrodosla....

hvala svima
Sačuvana

Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Март 30, 2009, 04:58:32 »
Idi gore Idi dole

Sasha imas Me 90° Ur.Moras da se otvoris novim nivoima svesti i to fizicki (kvadrat).Naravno u fizickom smislo dovodi do usijanja pogotovu posto ti je Me u 3 oj kuci (ruke) a i celi Energetsko nervni sistem "kljuca" kod tebe.To di daje snagu i propratne sindrome kao sto si opisao.
Stvar je u Alhemiji a ne u hemiji.Znaci malo tu medicina moze ti pomoci...Radi na sebi to je dobar odnos sto sebe bolje upoznas to mozes ponesto i da ublazis ili da pretrpis sa znanjem koji je problem u pitanju...Moras da kontrolises tu energiju kojati je data a najbolje je da je delis drugima u obliko isceljenja.Intelekt ti je takodje raspaljen isto zbog tog kvadrata.

Problem bilirubina treba traziti u Ma u 6 oj kuci. :namig:

Sto se tice devojke imate zajednicke tacke bez sumnje.
« Poslednja izmena: Март 30, 2009, 05:40:46 luche » Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Март 30, 2009, 05:41:20 »
Idi gore Idi dole

prvo pohvale za ovaj forum za svakog ponesto za nekoga sve :) :)

vec duze vremena nigde kako valja ubi saturn zadnje dve godine ....
ako je neko rad i ima vremena eto zelela bih nesto o poslu i drugoj krcatoj kuci  kao povratna informacija zadnji posao koji sam radila bio je u septembru i to na crno(cistacica) ima li sta na pomolu i kada???
moja interesovanja su otprilike ma sve interesuje mozda je i to problem a gubim brzo interesovanje i strpljenje....neznam gde ili bolje reci u cemu da usmerim svoju energiju i da pronadjem sebe?????
neka sugestija ili predlog pa i sama kritika je dobrodosla....

hvala svima

Imas avanturisticki duh...Zabava,drustvo,istrazivanja duhovna,vidovitost,karte igrice,itd.
Moras da naucis autonomiju u stranoj sredini.I potrebni su ti "uzori" koje bi imitirala da bi kroz takvu vezu napredovala.
Imas uvek nade urodjene i potrebno je samo da se sluzis glavom inace mozes sve samo kroz ljubav i smelost.
Sačuvana
yvonne
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Март 30, 2009, 05:56:35 »
Idi gore Idi dole

hvala najlepse Alex

ono sto si napisao je cinjenica avanturisticki duh sklonost ka duhovnom istrazivanju igrice a sto se tice vidovitosti neznam sta da kazem postoje neke stvari koje unapred i bez da se odigraju znam sami ishod ili prosto predvidim da ce tako bitii najcesce nesto lose  e sad ja sam to smatrala jacom intuicijom koja mi je ustvari stvarala samo visak nervoze e opet to je mozda moje neznanje kako da je usmerim pomenuo si karte dali je to mozda jedan nacin???? pomozi malo pleaseee :) sta si mislio time????
hmm ovo za uzore takodje je istina uvek trazim nesto illi nekog na koga se mogu ugledati i usput diviti bez trunke zavisti samo sa zeljom da mozda i ja jednog dana....blabla
Sačuvana

Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Март 30, 2009, 06:42:27 »
Idi gore Idi dole

Mislim da si naprednija dusa stavljena na iskusenje.Nesigurnost aktivnosti koju osecas mora da dodje do toga da dokazes svoju hrabrost i da se kvalifikujes za poziciju punu odgovornosti.Samo na taj nacin mozes postici unutrasnju stabilnost.
Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #9 poslato: Март 30, 2009, 09:56:36 »
Idi gore Idi dole

Sto se tice devojke imate zajednicke tacke bez sumnje.

Hehehe, ovo mi nekako više zvuči kao tumačenje odnosa između nas a to mi nije bio cilj.
U suštini me interesuje ko ima veći potencijal za kanalisanje energije, ona pošto je njoj već rečeno da ima potencijal ili ja koji još nije dolazio u kontakt sa tim (u suštini ja imam otvoreniji um za "mistične" stvari od nje ali pošto je ona već dolazila u kontakt sa tim nadam se da će to olakšat našu saradnju u tom smjeru).
I da,  kako mi ona reče, to je provjeravano Radiestezijskim viskom. E sad ima li to veze sa Bioenergijom, jer koliko sam vidio na netu ispade da se Radiestezijskim viskom može služiti svako ali to je i Candlelight rekao za Bioenergiju na starom forumu.

Dakle zaključno pitanje pa da ne gnjavim više.
Ko od nas ima veći potencijal za kanalisanje energije? (ako se to može vidjeti iz karti)

Sa ovim završavam sa gnjavažom i čim uhvatim slobodnog vremena (prođu ispiti) počinjem da listam literaturu koja je priložena na sajtu pa da sa ovakvim stvarima više ne gnjavaim vas već da sam učim da ih čitam.

Zahvaljujem na saradnji!!!

EDIT:
Kad sam već počeo priču o bilirubinu da je i završim.

Pošto mi nisu našli uzrok povišenog Bilirubina raspitao sam se na koji način bi to mogao regulisat pa je ispalo da je to moguće regulisat zdravom ishranom, iako sam se do sad poprilično pazio u ishrani, sad sam je totalno izmjenio nakon izlaska iz bolnice. U glavnom izbacio sam prženo i pečeno, meso i masno, gorko, ljuto i kiselo i prešao samo na svježe i kuhano povrće a od mesa sam ostavio samo ribu (alkohol ni ranije nisam mnogo konzumirao ali sad nikako, cigarete i kafu nikad ne konzumiram).

Inače su me Astrologija i Meditacija i ranije zanimali (sve sa čime je moguće poboljšat i pojačat intuiciju i psihu), a iz jednog tamačenja svoje natalne karte vidio sam da bi mi odgovarali Yoga i Tai Chi (Mars Conjunct Neptune (7z39' A)), pa dok sam ovih dana listao literaturu o Meditaciji vidio sam da se moja načela kao i sadašnja ishrana skoro potpuno podudaraju sa načelima sklada sa sobom i sklada sa drugima iz načela meditacije.

Tai Chi ću da počnem čim organizujem vrijeme i nađem literaturu jer mi se stvarno sviđa koordinacija pokreta u Tai Chi a i nisam borilački nastrojen. Pa prema tome kako Alex reče: "Radi na sebi to je dobar odnos sto sebe bolje upoznas to mozes ponesto i da ublazis ili da pretrpis sa znanjem koji je problem u pitanju...", mislim da je vrijem da baš poradim na sebi jer koliko vidim zadnjih 2 mjeseca se sve fino poslagalo da mi omogući promjene tako da bi bila šteta da to ne iskoristitm.

Ah da, večeras sam od druga uzeo broj telefona od Bioenergetičara pa ću u narednim danima otići i do njega da i ja po prvi put osjetim i tu vrstu tretmana, a i da usput vidim kako to odprilike ide i ako bude otvoren za razgovor da malo popričam o tome.
« Poslednja izmena: Март 30, 2009, 10:52:53 Sasha969 » Sačuvana

Hermione
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Март 31, 2009, 06:52:41 »
Idi gore Idi dole

Sasha,

savjetovala bih ti da pročitaš sve što je S. N. Lazarev napisao, otprilike nekih desetak knjiga je u pitanju, ako se ne varam. Vjerujem da bi ti veoma pomogle.  :)
Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #11 poslato: Март 31, 2009, 02:25:16 »
Idi gore Idi dole

Sasha,

savjetovala bih ti da pročitaš sve što je S. N. Lazarev napisao, otprilike nekih desetak knjiga je u pitanju, ako se ne varam. Vjerujem da bi ti veoma pomogle.  :)

Zahvaljujem na prijedlogu i vidim da se te knjige na netu dosta spominju, a imam i jednu molbu, ako ko kojim slučajem ima te knjige u elektronskoj formi da mi javi, jer ja sam do sada našao samo Barbara Ann Brennan - Ruke koje Leče pa ću sa tim da počenem polako.
Sačuvana

Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Март 31, 2009, 02:42:36 »
Idi gore Idi dole

Mislim da su tvoje ruke one koje mogu izleciti.Ona tu energiju dozivljava vise na intelektualno idealistickoj bazi.Medjutim ima sposobosti da materijalizuje ideal (zamisao) u bilo kom obliku.
Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Март 31, 2009, 02:45:28 »
Idi gore Idi dole

Probaj Reiki.Poznajem jednu devojku koja je 4 stepen reikija i koja moze osetiti kada udje u jednu sobu sve energije kod ljudi (od osecanja do bolesti ili bolova) i to sa ili bez apozicije ruku.Veoma neverovatno! :)
Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #14 poslato: Март 31, 2009, 03:00:59 »
Idi gore Idi dole

hehehe, da, trenutno sakupljam literaturu o tome pa ćemo da vidimo samo da prođe ovaj mjesec ispitnih rokova i posle toga turneaja sa f0lklorom u Moskvu pa bih se tome mogao detaljno posvetiti tek oko 10. aprila mada ću ja kadkad, kad stignem, baciti pogled u do sada sakupljenu literaturu i naravno učiti meditaciju pošto je to koliko vidim baš komplikovano na početku. Ne mogu se nikako skoncetrisat na jednu stvar a pogotovo ako nije iz realnog života, a i posao koji sam radio do sad me je posebno utrenirao da istovremeno držim nekoliko stvari na umu da bih stigao na vrijeme završiti sve poslove. Pa inače stalno razmišljam o tome kako i kad, gdje i šta mogu od obaveza što prije da uradim u toku dana da me nebi sutra čekale, ali to je nezustavljiv proces i nema mu kraja pa mi nekad tačno dođe da dignem ruke od svega jer koliko god stvari uradim još ih se 2 puta toliko više sjetim da bih mogao uraditi sutra. hehehe

Ali eto kad se sad latim ovih stvari koje planiram, napokon ću imati malo vremena i za sebe što ni u kom slučaju nije loše.
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 76   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: