Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:16:50
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 76   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pitanja o natalnim kartama ∞ Nove  (Pročitano 25999 puta)
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Март 31, 2009, 03:25:49 »
Idi gore Idi dole

Jos si mlad ali nema vremena kada treba poceti .Ja se bavim borilackim vestinama od malena a duhovnost sam upoznao tek pre 8 godina sa 29...
Zivot sam vremenski odredjuje kada kako i sta... :namig:
Sačuvana
Sasha969
Newbie
*
Van mreže Van mreže

sasha969@hotmail.com
« Odgovor #16 poslato: Март 31, 2009, 03:42:21 »
Idi gore Idi dole

Hehe, ma sve znam, ali je problem u tome što sam perfekcionista, ali šta ću takav sam kakav sam, a i ljudi vide to a i znaju da sam voljan pomoći u svakoj situaciji pa mi tako često stvaraju iznenadne obaveze pa sam stalno u nekoj žurbi i često pod nekim stresom što zbog zapostavljanja svojih obaveza što zbog toga što recimo ne mogu po mojim kriterijumima zadovoljavajuće pomoći drugima.

Pošto sam zbog svega toga protekle 4 godine baš proživio stresno i u takvoj žurbi da nisam ni osjetio koliko je vremena prošlo (4 godine izgubio a nisam ni osjetio!!!), pa sam se sad vratio fakultetu jer je vrijeme da završim svoju osnovnu obavezu prema sebi a i roditeljima.

Zato sam i odlučio da se iz korijena promjenim i malo više vremena posvetim samome sebi, da se posvetim zdravijem životu i prije svega smanjenju stresnih situacija, bar onih koje sam sebi nepotrebno stvaram.

I naravno zahvaljujem na Vašoj podršci jer kako god okrenem ovo ne može da mi škodi više nego dosadašnji način života.
« Poslednja izmena: Март 31, 2009, 03:46:05 Sasha969 » Sačuvana

Svijet je jedan veliki kavez u kome smo svi slobodni da radimo ono što moramo!!!
>>> Moja natalna karta <<<
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Март 31, 2009, 03:50:29 »
Idi gore Idi dole

Da bas tako.Bilirubin mozes smanjiti ishranom i higijenom,radom na sebi...
Ali zivotna putanja ti je da ce da te ljudi stalno traziti za pomoc,i tu mozes malo da promenis stvari!...
Naravno kada sazris bice ti manji stres bolje ces biti organizovan,i smireniji jel ce razumeti stvari koje za sada nevidis jasno.
Sačuvana
nedpetrov
Newbie
*
Van mreže Van mreže

delfum@hotmail.com
WWW E-mail
« Odgovor #18 poslato: Март 31, 2009, 09:26:30 »
Idi gore Idi dole

Da li neko zna da li iz natalne moze i na koji nacin da se vidi mogucnost rada sa energijama(lekovitim)npr.predispozicija za bavljenje reikijem.
Moja natalna je postavljena u potpisu i ova divna skupina tehnologija zvana Internet otvorice put do nje na jedan klik.
Ako ko ima podatke nekoga od ljudi koji se time i bave neka i njih ostavi ovde.
Pitanje je postavljeno i zbog licnih interesovanja a i zelje da se jos nesto novo nauci.;-)
« Poslednja izmena: Март 31, 2009, 09:37:24 nedpetrov » Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Март 31, 2009, 09:49:16 »
Idi gore Idi dole

nek ne ostavlja ovde, jer ovo je tema "pitanja o natalnim kartama", a ne "ljudi koji se bave lekovitim energijama"  :namig:
« Poslednja izmena: Март 31, 2009, 09:49:45 luche » Sačuvana
nedpetrov
Newbie
*
Van mreže Van mreže

delfum@hotmail.com
WWW E-mail
« Odgovor #20 poslato: Март 31, 2009, 09:53:26 »
Idi gore Idi dole

Ok Luche ako mislis da pitanje ne spada ovde.Neka ga neko od moderatora prebaci u temu predvidjenu za slicna pitanja.
Mada ako se pitanje preformulise u:
Da li se u mom natalu vidi predispozicija za bavljenje reikijem?
mozda moze i ovde da ostane,zar ne?
;-)
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #21 poslato: Март 31, 2009, 09:55:56 »
Idi gore Idi dole

naravno, nisam se ni bunila za celo pitanje, samo za deo sa skretanjem sa teme  :)
Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Март 31, 2009, 11:25:24 »
Idi gore Idi dole

Da li neko zna da li iz natalne moze i na koji nacin da se vidi mogucnost rada sa energijama(lekovitim)npr.predispozicija za bavljenje reikijem.
Moja natalna je postavljena u potpisu i ova divna skupina tehnologija zvana Internet otvorice put do nje na jedan klik.
Ako ko ima podatke nekoga od ljudi koji se time i bave neka i njih ostavi ovde.
Pitanje je postavljeno i zbog licnih interesovanja a i zelje da se jos nesto novo nauci.;-)

Zdravo Nadpetrove!

I ti si stvoren da pomazes prijateljima.Imas dobru narav privlacan si drugima i imas cvrstu licnost mekano srce  i dobre oci.Inace Studije, nauka sinteza raznih nauka, i komunikacija su ti jaka tacka.Imas smisla za relaxaciju i imitaciju,Volis zabavu puno a vitalnu snagu osecas objekivno.Imas snagu da razbijes tmurnost kod ljudi i u sebi po volji.
E ad da li imas smisla za reiki sto da ne!Najbolje da se uzdas u sebe i probas...
Sačuvana
nedpetrov
Newbie
*
Van mreže Van mreže

delfum@hotmail.com
WWW E-mail
« Odgovor #23 poslato: Март 31, 2009, 11:43:51 »
Idi gore Idi dole

Hvala ti dragi Alex na ovako brzom odgovoru.Voleo bih da malo blize pojasnis na koji nacin vidis te postavke u natalu.Cisto ucenja radi.Hvala ti unapred.
Sačuvana

Meteorka
Sr. Member
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #24 poslato: Април 01, 2009, 09:43:35 »
Idi gore Idi dole

Imas dobru narav privlacan si drugima i imas cvrstu licnost mekano srce  i dobre oci...
daj nam sliku da vidimo jel ovaj Alex išta točno rekao  :P  ;D
Sačuvana

drugari, šta brabonjate vi?
nedpetrov
Newbie
*
Van mreže Van mreže

delfum@hotmail.com
WWW E-mail
« Odgovor #25 poslato: Април 01, 2009, 10:32:36 »
Idi gore Idi dole

:D :D :D Garantujem ti da je Alex sto posto u pravu,evo Veruj mi na rec.Mada i na ovoj maloj slicici moze da se vidi koliko covek zna o cemu prica.A da ne bih dalje spamovao baci pogled na FB ako te interesuje, ;D
Sačuvana

Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Април 01, 2009, 10:48:44 »
Idi gore Idi dole

Nije tesko:Imas Spiku na AC-u.Spika daje talenat znanja i dubokih uvida,govornika,drzavnih poslovnika,uspeha preko glume,muzike dar za pronalazastvo...S obzirom da je Ve u 9 u konjukciji sa MC i u 9 a mars na Regulus-u u konjukciji sa Sa a Mo u 11 to ti daje mogucnosti da uspes u poslu u drzavnim institucijama i u vezi sa masom ljudi ili publikom.Ju ti je takodje dobro postavljen blizu siriusa u kvadratu sa Pl moguce je da imas neke predispozicije i za lekara ili staratelja.Uran ti je u Skorpiji u 1 to potvrdjuje tvoju sposobost da prodres u sustinu skrivenih stvari i da se sluzis "strujom" na poseban nacin mozda za regeneraciju drugih (opozicija Kiron).
Sve u svemu puno svetlosti u tvom natalu. :namig:
Sačuvana
lella
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Април 01, 2009, 11:11:21 »
Idi gore Idi dole

Alex,citam da si zaljubljenik u borilacka vestine ,to je moja velika ljubav.Trenirala sam jedno vreme nindzucu u Bgd ,al sam se odselila i morala prekinuti.
Elem ,imam jos jednu ljubav-pisanje (al nikad nista nisam napisala do kraja).Pa me zanima da li moze neko da pogleda u mojoj natalnoj ,imam li nekog talenta ,mnogi su mi govorili da treba da se oprobam u tome ,al nikada nisam.I ne verujem  da cu,cisto me informativno zanima ,jesam li napravila veliku gresku u zivotu.Hvala unapred.

Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Април 01, 2009, 11:39:38 »
Idi gore Idi dole

Tvoja zivotna putanja su studije i doprinos drustvu na kulturnoj bazi.Angazovanost,studije starih vestina i prenosenje onoga sto si pronaslau vidu posla gde se pise...
Imasi neverovatno puno talenta!...Imas dosta i sazaljenja i ljubavi u sebi,a malo volis i da lutas tamo vamo...
Moras u svom poslu da imas samokritike i da se dobro organizujes i spremis nervno kada nastupas pred publikom.Ali publika te voli,uglavnom.
Samo optimizam,kooperacija i solidarnost!...To ce jedino da ti otvori vrata bujnosti.
Imas li neki oziljak na glavi?
Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Април 01, 2009, 11:40:42 »
Idi gore Idi dole

Pardon Vratu?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 76   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: