Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:17:40
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 76   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pitanja o natalnim kartama ∞ Nove  (Pročitano 25999 puta)
joy
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #990 poslato: Јануар 23, 2012, 10:53:40 »
Idi gore Idi dole

Pozdrav, voljela bih da znam da li i kada ce se desiti promjena na emotivnom polju. vec 5 godina sam sama, a bilo bi bolje da sam i prije toga bila. hvala....
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #991 poslato: Јануар 25, 2012, 12:44:12 »
Idi gore Idi dole

pozdrav, joy  :mah:
vrlo, vrlo komplikovana karta za tumačenje, zato mi je trebalo vremena da se odlučim da išta odgovorim...
u neku ruku slična mojoj, za šta god da se uhvatiš, ima nečeg dobrog, i nečeg ne dobrog, pa sad ti odluči za šta ćeš se uhvatiti  :sokrat:
ne bih uopšte rekla da je tebi problem upoznati nekog, i ući u vezu, ali, problem su muškarci koje biraš, uvek nekako ispadnu pogrešni, i lepo rečeno, teški, a ti romantična duša, velikih očekivanja, i razočarenje je neminovno  :sokrat: mislim da ti godine ipak donose mogućnost da stvari krenu na bolje u ovom smislu, i naročito bih rekla da bi period tamo negde od oktobra ove godine mogao biti značajan u smislu započinjanja nekog odnosa koji bi mogao trajati  :sokrat:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
monden
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #992 poslato: Јануар 25, 2012, 03:35:57 »
Idi gore Idi dole

Cenio bih ako bi neko mogao da pogleda u moj natal i kaze mi da li ce mi se desiti neke promene na emotivnom planu ili po pitanju odlaska u inostranstvo, sledece godine.S' obzirom da vec godinama planiram da odem u USA, tacnije u L.A.Kakve su mi sanse?

Hvala, unapred

moj natal: http://upload.slike.com/?v=3YwLZ.gif
« Poslednja izmena: Јануар 25, 2012, 03:37:02 monden » Sačuvana
Autumn
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #993 poslato: Јануар 26, 2012, 05:11:38 »
Idi gore Idi dole

Cenio bih ako bi neko mogao da pogleda u moj natal i kaze mi da li ce mi se desiti neke promene na emotivnom planu ili po pitanju odlaska u inostranstvo, sledece godine.S' obzirom da vec godinama planiram da odem u USA, tacnije u L.A.Kakve su mi sanse?

Hvala, unapred

Vladar 9. kuce ti je Saturn u 4. pa bih ja tumacila zivot u inostranstvu kao moguc. Mogao bi da ozenis strankinju, jer ti je DC  u Strelcu, mada ne mora uvek da znaci tako.  E sad, zavisi i kakve aspekte prave tranzitne planete jer one pokazuje sta se u kom momentu desava, pa se tada realizuje i ono iz natala.
Sačuvana

monden
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #994 poslato: Јануар 26, 2012, 04:18:00 »
Idi gore Idi dole

Hvala, unapred

Vladar 9. kuce ti je Saturn u 4. pa bih ja tumacila zivot u inostranstvu kao moguc. Mogao bi da ozenis strankinju, jer ti je DC  u Strelcu, mada ne mora uvek da znaci tako.  E sad, zavisi i kakve aspekte prave tranzitne planete jer one pokazuje sta se u kom momentu desava, pa se tada realizuje i ono iz natala.

Hvala puno na trudu.Nadam se da cu dobiti jos neki nesto precizniji odgovor.Bitno mi je da znam sta mogu da ocekujem posto sledeca godina moze da bude prelomna u mom zivotu
Sačuvana
joy
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #995 poslato: Јануар 26, 2012, 11:33:16 »
Idi gore Idi dole

pozdrav, joy  :mah:
vrlo, vrlo komplikovana karta za tumačenje, zato mi je trebalo vremena da se odlučim da išta odgovorim...
u neku ruku slična mojoj, za šta god da se uhvatiš, ima nečeg dobrog, i nečeg ne dobrog, pa sad ti odluči za šta ćeš se uhvatiti  :sokrat:
ne bih uopšte rekla da je tebi problem upoznati nekog, i ući u vezu, ali, problem su muškarci koje biraš, uvek nekako ispadnu pogrešni, i lepo rečeno, teški, a ti romantična duša, velikih očekivanja, i razočarenje je neminovno  :sokrat: mislim da ti godine ipak donose mogućnost da stvari krenu na bolje u ovom smislu, i naročito bih rekla da bi period tamo negde od oktobra ove godine mogao biti značajan u smislu započinjanja nekog odnosa koji bi mogao trajati 

Hvala najljepse na odgovoru, mada , kako stvari stoje, upoznavanje mozda, a  ulazak u vezu... e i to ce biti  u kategorijji komplikovano:)) :rollingeyes:
Sačuvana

monden
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #996 poslato: Фебруар 22, 2012, 11:39:07 »
Idi gore Idi dole

Interesuje me da li ima sanse da ostvarim emotivnu ili erotsku vezu sa mojom frizerkom.Jako me privlaci i imamo jako lepu komunikaciju.Godinama idem kod nje, ona uvek kao ima nekog decka.Medjutim, nekako osecam da i ja nju privlacim, kao i ona mene.Medjutim, sve iz obzira da ne budem netaktican ili neprijatan, nisam je do sad otvoreno pitao.Znam da je rodjena prvih dana Avgusta 83 ili 84-o godiste.
Pa sam hteo da zamolim da neko pogleda u moj natal i da vidi da li kod mene postoji potencijal za tu vezu.Mislim da ce iskusniji lako protumaciti.Hvala unapred

moj natal:  http://upload.slike.com/?v=3YwLZ.gif
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #997 poslato: Фебруар 22, 2012, 11:58:27 »
Idi gore Idi dole

:lol:
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #998 poslato: Фебруар 22, 2012, 04:48:43 »
Idi gore Idi dole

Htedoh reci, kad pomislim na veneru0saturn u lavu, prvo mi pada na pamet frizerka.
Sebe odlicno poznajes. brao
Sačuvana
monden
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #999 poslato: Фебруар 22, 2012, 05:55:48 »
Idi gore Idi dole

Htedoh reci, kad pomislim na veneru0saturn u lavu, prvo mi pada na pamet frizerka.
Sebe odlicno poznajes. brao

I ja je nekako prepoznajem u toj simbolici.Zato i postavljam to pitanje i trazim tumacenje od drugih.Jer ne zelim da budem pristrasan
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1000 poslato: Фебруар 23, 2012, 06:11:35 »
Idi gore Idi dole

Pozdrav, voljela bih da znam da li i kada ce se desiti promjena na emotivnom polju. vec 5 godina sam sama, a bilo bi bolje da sam i prije toga bila. hvala....
Vako bih ja to videla...
Za vreme jupitera u blizancima, bice odredjenih neodgovarajucih iskrica na ljubavnom planu,pogotovo dok bude plovio pocetkom znaka, ali pravu love revolution dozivljavas u punom zamahu kada udje u raka.
Takodje, tu ce biti dodatne opcije koje ce ukljuciti putovanje, a mislim da ces doneti neku brzu odluku povodom dece, iste godine.
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1001 poslato: Фебруар 23, 2012, 06:18:09 »
Idi gore Idi dole

Jupitera u biku, preskocih zbog aflikcije uran, saturn i mislim da koliko god ono sto se bude dogadjalo za vreme jupitera u blizancima bude bilo neodgovarajuce..nekako ces oziveti, probuditi se i spremiti za pravi kolacic. :mah:
« Poslednja izmena: Фебруар 23, 2012, 06:20:39 Maska » Sačuvana
Jaxy
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1002 poslato: Фебруар 24, 2012, 03:15:34 »
Idi gore Idi dole

Nisam obracala paznju na tranzite vec nekoliko godina i juce odlucim da pogledam (verovatno zbog cudnih okolnosti poslednjih meseci). I imala sam sta i da vidim. Povratak Saturna u moju cetvrtu kucu. Moju cetvrtu od koje me jeza podilazi svaki put kad je pogledam.  :uplas: Interesantno, stvarno, i jeste pala selidba, tj. preseljenje pre tri meseca (ovaj put moj izbor kad i gde). Naravno, za ocekivati je da ce biti tesko. Za to sam se mentalno pripremala, ali se nisam pripremala za povratak saturna. Nesto mislim da nece biti tesko nego ce peci. Interesantno mi je jos bilo sto sam uocila u ovom trenutku prelazak Severnog Cvora preko mog natalnog Juznog.  :thinking: 
Da li bi neko mozda mogao da mi kaze, na osnovu mojih planeta u cetvrtoj i njenih aspekata, na koje stvari da se pripremim.

Hvala
Sačuvana
Jaxy
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1003 poslato: Фебруар 24, 2012, 03:21:58 »
Idi gore Idi dole

Natalna:

http://img96.imageshack.us/img96/267/chartf.gif
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1004 poslato: Фебруар 24, 2012, 09:22:19 »
Idi gore Idi dole

Pa, ti znas vise od mene! :D
Venera 120 saturn, naravno bi zelela da se pripremi, mada je tesko biti spreman za saturnov povratak.
Kazu da saturn pamti, ali mislim i da pruza mogucnost da postanes svesnija, te da ti                " pocnes" da pamtis kljucne stvari u zivotu, odnosno da se lakse nadovezujes na predjasnje iskustvo, osvanes cvrsca i trezvenija, no sto si bila.
Mnogo stvari se oko nas i u nama dogadjaju nehajno, van nase paznje ili sa malo onog pravog ucesca, sto u brzini ili povrsnosti, kojoj smo svi skloni, te nam tako prozuje  godine i godine sopstvenog zivota.
Saturnov povratak je ispit zrelosti i kao da trazi konkretizaciju, formalizaciju svega onog sto karakterise nas predjasan rad i usmerenje, a tice se tematike kuce i znaka u kome se saturn nalazi. On moze takodje da te natera da doneses odluku, neku koju dugo u sebi vagas.
Tebi sa merkurom u ovnu ce pokazati sigurno mentalno posvecenje i aktivnost na jedan drugi nacin, nista manje prodoran i sustinski, kako to samo saturn u skorpiji ume. Dakle marsovski kvaliteti, na drugi nacin i bez mnogo rasplinjavanja.
Svakako da je tu opsta tematika transformacija, sto zbog toga sto je saturn u znaku skorpije, sto zbog toga sto se odmah susrece sa tvojim natalnim plutonom.
Ne znam da li se bavis radom u nekoj ustanovi za koju bi se moglo reci da ima humanu crtu ili ne, ali svakako da ce onog trenutka kada udje u tvoje cetvrto polje, saturn izazvati tj. provocirati sva ugaona polja tvog natala i navike (nacin ispoljavanja), koje su karakteristicne za kuce, koje pocinju odredjenim znakom (lav, vodolija, bik).
Time mislim da nece samo snagu trositi na cetvrto polje, sto je sasvim sigurno ono cega se negde pribojavas, vec ce ucvrstiti sva tvoja nastojanja, koja ce se ticati licne afirmacije, posla, odnosa sa spoljasnim svetom, partnerstva isl.
Mozda ce u tvoj zivot uci ljudi, koji se nalaze u odredjenim zivotnim neprilikama, izazvanim staroscu, bolescu ili osecanjem zatvorenosti i zida prema svemu onom divnom i pokretljivom za cim i ti sama ceznes, a tice se znaka vodolije.
Taj znak nosi odredjenu mladost u sebi, vec samim tim sto oznacava brzinu, revoluciju i efikasnost misli i mami tvog merkura da se pridruzi opstoj klici i radosti slobodnog zivota.
Verovatno dobro znas, da si katkad, da ne kazem cesto, sebe lomila izmedju potrebe da budes "mlada i slobodna", "brza i poletna" sto ti jesi svojim godinama, spram odredjene tezine i nemogucnosti da to potpuno ostvaris u nekom kolektivnom okruzenju.
No, iz te neostvarenosti ti si sigurno puno naucila, te si sa svom slobodom duha i misli, stekla znanja i suzdrzanja, ili bar respekt prema stalozenim, starijim ili mudrijim osobama.
Ja bih iskreno ulozila karte na dogadjaje, koje se ticu tvog zaposlenja, recimo, no kako u tvom horoskopu venera, koja bi da se karta sigurno gubi :lol:, bolje bi bilo da sama izvedes zakljucak o onome sto te ocekuje.
Ti to mozes, iz predjasnjeg iskustva.
Pozdrav!

Sačuvana
Stranice: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 76   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: