Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:50:49
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: abronoša.net ∞ Nove  (Pročitano 12057 puta)
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #300 poslato: Јануар 29, 2012, 01:23:21 »
Idi gore Idi dole

Entoni Hopkins: Najviše volim da budem sam
 "Ništa ne traži i ništa ne očekuj. To je moj moto. Svi smo mi grešnici koji lutaju u tami", smatra Hopkins.

Jel sad veruješ da nemam želja?  :mrgreen:
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #301 poslato: Јануар 29, 2012, 01:30:55 »
Idi gore Idi dole

jok, gde ćeš porediti ve u co u 12 sa ve u sa u 2, pa još 90 pl  :mrgreen: :ajoj:  :sunny:
« Poslednja izmena: Јануар 29, 2012, 01:33:38 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #302 poslato: Јануар 29, 2012, 03:22:54 »
Idi gore Idi dole

:ajoj:
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #303 poslato: Фебруар 05, 2012, 04:11:34 »
Idi gore Idi dole

Bred Pit vozio striptizete pre nego što je postao slavan

Poznato je da su mnogi glumci štošta radili pre nego što su postali slavni, ali je posao kojim se bavio Bred Pit verovatno jedan od najčudnijih, prenose holivudski mediji.
Naime, pre nego što je postao filmska zvezda, suprug Andželine Žoli je neko vreme zarađivao tako što je vozio striptizete na tezge.
 Gostujući u tv emisiji "Inside the Actors Studio", glumac je rekao da je to bio prilično "zanimljiv" posao koji je dobio zahvaljujući tome što je imao automobil.
"Moj posao je bio da odvezem striptizetu na zakazanu žurku", kazao je holivudski srcolomac.
On je, takođe, bio zadužen da pušta muziku i skuplja odeću koju bi striptizete skidale kako je momci u publici ne bi ukrali.
"Na kraju je trebalo da skupim novac i izvučem se odatle živ, što nije uvek bilo lako", ispričao je Pit.
Upitan da li je uživao u svom poslu, glumac je odgovorio: "Da, bilo mi je prilično zabavno gledati nastupe striptizeta".
Preko jedne striptizete upoznao je i svog instruktora glume Roja Londona koji mu je pomogao da se probije u Holivudu.

Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #304 poslato: Фебруар 16, 2012, 05:21:38 »
Idi gore Idi dole

Čola otkrio: Moja obožavateljka je nožem napala moju suprugu

Zdravko Čolić velika je balkanska zvezda. Nerado govori o svom privatnom životu, ali je u poslednjem intervjuu otkrio i nekoliko detalja o kojima se malo zna te i da je njegova supruga bila napadnuta od strane obožavateljke
- Jednom ju je nožem napala neka moja obožavateljka i zarezala po licu. Drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti, rekao je Zdravko Čolić u intervjuu za hrvatsku "Gloriu", prenosi Net.hr.
Pevač je otkrio i da se baš ne razume u kućne poslove, pa ih i izbegava. On smatra da muškarac treba da zarađuje, a žena da bude odgovorna za kuću:
- Najčešće se prepiremo oko toga šta deca smeju, a šta ne. Nemoj ovo, pazi ono... ja se tu uopšte ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu da gledaju ženu sa viklerima u kući, meni ništa ne smeta! Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja!

Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #305 poslato: Фебруар 18, 2012, 10:49:40 »
Idi gore Idi dole

Šarapova unajmila 10 advokata za predbračni ugovor

Jedna od najlepših teniserki sveta Marija Šarapova izgovoriće sudbonosno “da” slovenačkom košarkašu Aleksandru - Saši Vujačiću 10. novembra ove godine. Sportska svadba godine biće organizovana u Istanbulu, gde Vujačić trenutno igra za Efes Pilsen.
Lepa teniserka i jedan od najboljih evropskih košarkaša rešili su da konačno stanu na ludi kamen. Pripreme za svadbu su uveliko u toku, a kako prenose ruski mediji, u Istanbul je stiglo 10 mladinih i jedan mladoženjin agent koji učestvuju u organizaciji ceremonije.
Šarapova je najbogatija spotistkinja na svetu sa zaradom od 25 miliona dolara, pa su buduća nevesta i njen izabranik sastavili predbračni ugovor. Šuška se da su se advokatski timovi popularnog sportskog para bavili važnom papirologijom u tajnosti, što je naljutilo Marijinog oca Jurija, kog je takav potez rasplakao.
Međutim, to ne treba da čudi jer je Jurij poznat po svom nepredvidivom ponašanju, glasnim psovkama i omalovažavanju Marijinih protivnica na terenu. Marija i Aleksandar nikada nisu želeli javno da pričaju o svojoj vezi, a na pitanje kada će praviti svadbu, lepa Ruskinja je rekla: “To je naša stvar”.
Upoznali su se pre dve godine na žurki kod zajedničkih prijatelja, kada je Aleksandar igrao u Lejkersima. Uspešni košarkaš nakon toga je otkrio da je to bila ljubav na prvi pogled, a u oktobru 2010. godine, na godišnjicu veze, Mariju je iznenadio vereničkim prstenom sa osmokaratnim dijamantom vrednim 250.000 dolara.
- Verili smo se i zaista smo srećni. Prosidba je bila staromodna. Morao sam to da uradim kao džentlmen. Marija je bila presrećna, a odgovor je bio „da”. To je dobro jer sada možemo da se koncentrišemo na druge stvari - otkrio je tada Vujačić.

Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #306 poslato: Фебруар 19, 2012, 01:36:40 »
Idi gore Idi dole

Tijeri Anri ruši svoju vilu da bi sagradio četvorospratni akvarijum za 300 riba

Verovali ili ne, čuveni fudbaler Tijeri Anri (35) srušiće svoju vilu u severnom Londonu, vrednu šest miliona funti, kako bi u nju uklopio akvarijum za svojih 300 riba. I to nije sve: akvarijum će se protezati kroz sva četiri sprata kuće, imaće rezervoar od čak pet litara (ovde je verovatno greška u kucanju, prim. luche), a njegova izgradnja koštaće neverovatnih 250.000 funti.
Tijeriju je toliko stalo da sagradi gigantski akvarijum da se uopšte ne premišlja oko rušenja svoje luksuzne kuće.
Koliko je luksuzna najbolje govori podatak da je 1999. godine, kad je sagrađena, ova vila proglašena za najbolji primer moderne arhitekture u Velikoj Britaniji.

Najveći kućni akvarijum dostizaće visinu od 12 metara, a samo za njegovo pokretanje, Tijeri će godišnje morati da plaća 12.000 funti. Godišnji račun za riblju hranu premašivaće 2.500 funti, a pojedini stručnjaci procenjuju da će održavanje gigantskog rezervoara koštati čak 80.000 funti.

Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #307 poslato: Фебруар 21, 2012, 12:26:27 »
Idi gore Idi dole

Severina rodila dečaka

Hrvatska pevačica Severina rodila je zdravog dečaka carskim rezom juče uveče, 20. februara, u 23:04 sata u Kliničko-bolničkom centru u Splitu. Dečak je nazvan Aleksandar, ima oko 3,2 kilograma i dugačak je 52 centimetra. Majka i beba se osećaju dobro, preneo je "Jutarnji list".

Seve je dobila trudove u večernjim satima, nakon čega je prebačena u operacionu salu, iako je isprva delovalo da je reč o lažnoj uzbuni.
Ovo je prvo dete za pevačicu, koje je rodila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.
Kako navodi "Jutarnji list", novopečeni roditelji su presrećni zbog rođenja deteta, ali nisu želeli da daju nikakve izjave, već su izrazili želju da prve trenutke sa sinom provedu u miru i privatnosti.
Seve je želela da se porodi prirodnim putem, i to u vodi, ali je bolničko osoblje odbilo njen zahtev da nešto ne bi ugrozilo prvu trudnoću 39-godišnje pevačice.
Severina u splitskoj bolnici boravi od 2. januara, kada je primljena zbog manjih komplikacija u trudnoći.
Pevačica je ranije izrazila želju da rodi 7. februara, kada je rođen njen pokojni otac Sever. Malom Aleksandru se, međutim, ipak nije žurilo.
Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegovog 45. rođendana, u decembru 2010. godine, u restoranu na Adi Ciganliji u Beogradu. Popović je tada tražio da mu pevaju Haris Džinović i Severina. Planula je ljubav na prvi pogled.
Par je proslavio mesec dana zabavljanja na Maldivima, a kasnije su otišli i u Egipat. Srpski kralj bakra je sredinom januara kupio Severini kuću u Zagrebu, nakon penthausa u Beogradu i salaša 137 kod Čeneja, u blizini Novog Sada.
Severina je ranije rekla da joj nije bitno da se uda i ocenila da to žene rade kako bi obukle venčanicu. Pevačica je tada istakla da se ona i njen izabranik već osećaju kao u braku.

« Poslednja izmena: Фебруар 21, 2012, 12:38:32 luche » Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #308 poslato: Фебруар 21, 2012, 08:04:08 »
Idi gore Idi dole

Sa ovakvim horoskopom poželim da usvoji i mene.
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #309 poslato: Фебруар 21, 2012, 11:49:17 »
Idi gore Idi dole

one to u serijama  :lol:

Emina Jahović rodila dečaka

Pop pevačica Emina Jahović porodila se danas u Istanbulu i po drugi put dobila dečaka.
Srećnu vest potvrdio je Eminin menadžer Ninoslav Prodanović. Emina je dečaka rodila carskim rezom, u 10 sati pre podne u "Američkoj bolnici" u Istanbulu. Dečak je težak 3.200 grama, a dugačak 52 centimetara.

Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #310 poslato: Фебруар 21, 2012, 11:57:48 »
Idi gore Idi dole

Prebrze i aflikovane venere sas nikaki marsevi.
Mene plasi onaj saturn180 ju kod severinog sina vise, mislim da ce dosta iz njene proslosti da mu bude prepreka.
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #311 poslato: Фебруар 21, 2012, 12:03:36 »
Idi gore Idi dole

mislim da nema toliko razloga za strah tu, dosta izlaza preko mo, so i ne ima tu...
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #312 poslato: Фебруар 21, 2012, 12:05:45 »
Idi gore Idi dole

dobro, ne znam šta mi bi sa spominjem neptun kao izlaz :lol: ali, dobro je da je asc sc, imajući u vidu poziciju venere, fino što nije vladar karte  :)
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #313 poslato: Фебруар 21, 2012, 03:22:28 »
Idi gore Idi dole

Ma da, bice zanimljiv, mozda mu bude najteze kad bude malen deckic, dok mu saturn na asc bude nesiguran u sebe joste, a neke reci ga budu pogadjale.

Cim uplovi u svoj lik i delo, vozi super.
Bice, bice zanimljiv.
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #314 poslato: Фебруар 28, 2012, 11:43:58 »
Idi gore Idi dole

Tako je to kad osvojiš Oskara

Dobitnik Oskara za najbolju mušku ulogu francuski glumac Žan Dužarden (39), vratio se u Francusku dan nakon ceremonije, a na losanđeleskom aerodromu je doživeo pravu pravcatu opsadu fanova.
Dobitnika nagrade za najbolju mušku ulogu na aerodromu u Los Anđelesu je čekala armija obožavalaca koja je došla da ga isprati i poželi mu srećan put.
Omamljen od "cunamija" slave koji ga je zapljusnuo, glumac je najpre pristao da se fotografiše sa obožavaocima, deli im autograme i poljupce...
Ali, potom se umorio i postao nervozan. Uz pomoć obezbeđenja, nekako se iščupao iz celog tog meteža, a nervozu je pokazao u liftu na aerodromu kada je cupkao i želeo da što pre nestane.
S obzirom na popularnost, pogotovo kod ženskog dela publike, Dužarden, koga zovu i "francuskim Džordžom Klunijem", verovatno je uspeo da uhvati malo mira tek kada je njegov avion poleteo.

pažnju mi je privukla njegova slika, jaaako liči na mog bivšeg  :sunny: otvorim kartu, kad ono obojici mars u raku  :lol: obojici sunce u blizancima, obojica imaju mo0pl i obojici je vladar karte u raku, ovome je to merkur, bivšem venera  :sokrat:

Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: