Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 07:59:07
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ... U svemu naj, naj, naj...  (Pročitano 1532 puta)
luche
Gost
« Odgovor #15 poslato: Септембар 19, 2009, 09:04:20 »
Idi gore Idi dole

hvala vagice  :sunny:

ipak, čini mi se da sam loše počela, da se moj :ME: previše udubio u detalje, izgubio svrhu u :90: sa :SA:  :oops: no, znate vi da to nije moja krivica, nego mog :ME:  :lol: bilo kako bilo, krenućemo ipak sa druge strane, od opšteg ka pojedinačnom, te je pred vama sada zbirni konačni rezultati svih 100 karata, tj. i za glumce i za glumice :namig:

razlike su primetnije kod kuća nego kod znakova, ali se ipak mogu izdvojiti minimumi i maksimumi. maksimumi su, kao što vidite,  znak :Co: i 10 kuća, minimumi znak :Sa: i 5 kuća.
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #16 poslato: Септембар 21, 2009, 01:14:14 »
Idi gore Idi dole

ukoliko bliže pogledamo znak :Co: kao najzastupljeniji, videćemo da su u njemu najčešće i :ME: , najzastupljeniji su jarčevska volja i intelekt  :sokrat:

a ako pogledamo raspored po polovima, možemo videti da je :Co: zastupljeniji kod muškog dela u svim elementima, sem kad je reč o :MO: ... najveća je razlika kod :MA: i :SA: , a najmanja kod :sokrat:
takođe, primećujemo da su kod muških podjednako najzastupljeniji , :ME: i :SA: , a najmanje :MO: , dok je kod ženskih najzastupljenije , a najmanje zastupljen :MA: :sokrat:

« Poslednja izmena: Септембар 21, 2009, 01:21:51 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #17 poslato: Септембар 21, 2009, 09:21:36 »
Idi gore Idi dole

kod 10 kuće :VE: je u znatnoj prednosti u odnosu na ostale planete, i to je drugi najčešći pojedinačni položaj planete u kući u svim primerima. :JU: je najmanje zastupljen.

što se rasporeda po polovima tiče, za većinu planeta vrednosti su relativno izjednačene, razlika se javlja samo u najučestalijoj. kod žena je to ubedljivo :VE: dok je kod muškaraca najčešći :NE: . doduše, ne toliko ubedljivo u odnosu na :VE: koja je odmah iza njega po učestalosti.

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #18 poslato: Септембар 22, 2009, 11:12:08 »
Idi gore Idi dole

kad je reč o minimalnim vrednostima, već smo rekli da je znak :Sa: najmanje zastupljen, a najmanje zastupljeni elementi u :Sa: su MC i . najzastupljeniji je :ME: , ali čini mi se da to ima najviše veze sa najzastupljenijim u komšijskom :Co: :sokrat:

kad je reč o rasporedu po polovima, čini mi se kao najočiglednije da je kod ženskog dela raspored mnogo ravnomerniji, i jedino :SA: odskače u minimumu i :ME: u maksimumu, dok su kod muškog dela odstupanja znatno veća, i minimumi su kao i u zbiru MC i , koji u ženskom delu imaju zastupljenost oko proseka :sokrat:

« Poslednja izmena: Септембар 23, 2009, 08:18:34 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Септембар 25, 2009, 04:26:34 »
Idi gore Idi dole

i pomalo iznenađujuće, najmanje zastupljena je 5 kuća :sokrat: i u njoj je najmanje zastupljeno :sokrat: i najzastupljeniji je :SA: što je čini mi se samo na prvi pogled čudno, jer igra koji oni igraju većinom je igra po čvrsto definisanim pravilima :sokrat:

kad je reč o ženskom delu, izraženi su minimumi, kad je reč o muškom maksimumi :sokrat:

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #20 poslato: Септембар 25, 2009, 04:54:10 »
Idi gore Idi dole

i još malo opštih pregleda :)

ova tabela pokazuje koji element se najčešće našao u kom znaku, a koji najređe... npr, u :Ar: ima najviše :MO: a najmanje AC, i tako redom :namig:
možda je interesantno primetiti, planete koje ni u jednom znaku nisu ni najčešće ni najređe su :VE: i :JU:  :sokrat:

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #21 poslato: Септембар 25, 2009, 04:58:33 »
Idi gore Idi dole

sledeća tabela razmatra na isti način učestalost, samo kao polaznu tačku koristi kuće... npr, planeta koja se najčešće nalazila u 1. kući je :MO: a najređe :UR: i :NE: i tako redom...

vrlo zanimljivo, bar meni, je to da u čak 4 slučaja od 12 tamo gde je :VE: najčešća :JU: je najmanje zastupljen i obrnuto :sokrat: takođe, tamo gde je :MA: najčešći, :SA: je najređi i obrnuto, u čak tri slučaja :sokrat:

« Poslednja izmena: Септембар 25, 2009, 05:14:59 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #22 poslato: Септембар 25, 2009, 05:02:44 »
Idi gore Idi dole

iz ove dve tabele čini mi se da se može zaključiti da su položaji :MO: i :ME: važniji u znaku, :VE: :MA: i :JU: u kući, dok je :SA: važan i u znaku i u kući :sokrat:
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #23 poslato: Септембар 27, 2009, 09:38:29 »
Idi gore Idi dole

i za sada poslednja grupa tabela...

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #24 poslato: Септембар 27, 2009, 09:44:49 »
Idi gore Idi dole

i zbirni grafici, malo zgužvani  :lol: