Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Мај 22, 2012, 08:20:24
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
-
Astrologija
-
Tradicionalna Astrologija
(Urednik:
AstroSerbiana
) -
Kazimi, spaljenost, sub radiis
Stranice:
1
2
3
[
4
]
Idi dole
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Autor
Tema: Kazimi, spaljenost, sub radiis (Pročitano 2330 puta)
2nikola2
Newbie
Van mreže
Odg: Kazimi, spaljenost, sub radiis
«
Odgovor #45 poslato:
Фебруар 26, 2011, 01:33:35 »
dobro sada ne treba preterivati... uzimati svaki aforizam... zdravo za gotovo... kada bi pitali svakoga momka da li ima nesuglasice sa ocem-potvrdio bi. ja imam spaljenost marsa u vecem orbisu otprilike kao Bundy pa nisam serijski ubica. moj sin rodjen pre manje od mesec dana ima skoro egzaktnu konjukciju sunca i marsa. zanimljivo je to sto je moj pokojni otac umro 3 dana nakon rodjenja mog sina u 62 godini... opet to je rana smrt a opet nije rana koliko moze biti... ali mislim da ima veze tolika vremenska bliskost tih dogadjaja sa spaljenoscu marsa. ne volim natalne karte da stavljam ali eto , zanimljva koincidencija.
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #46 poslato:
Фебруар 26, 2011, 01:53:45 »
verovatno ima neke veze, a i ima vremena da se pokaze jos. niko ovde nije rekao da splajeni MA simbolizuje violentnost u maniru serijskog ubice vec smo ga na tom primeru ovde izneli kao negativan astroloski momenat u toj, konkretnoj, natalnoj karti. aforizama na temu konjunkcija sa MA imam jos 6 i svi do jednog su lose opisani. dakle, u TA blizina SO nije dobra osim, delimicno, kod VE i ME gde za aspekt daju oprecnu signifikaciju. to sto se tice TA autora ako za to pitas. ako pitas za moje iskustvo, rekoh vec kakvo je u vezi sa spaljenim faktorima natala.
Sačuvana
Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com
,
www.tradicionalnaastrologija.com
,
www.horarnaastrologija.com
Alex
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #47 poslato:
Фебруар 28, 2011, 09:22:38 »
Citat: AstroSerbiana Фебруар 23, 2011, 05:04:00
da ne ostane nedoreceno. MA i sve superiorne planete, obzirom da su daleko redje u blizini SO od inferiornih, istu teze podnose. vec smo na natalnoj imali primere MA u orbisu SO, kod serijskog ubice Teda Bandija i, takodje, smo pisali na temu spaljenog SA. dakle, ako se pazljivo procitaju aforizmi tradicionalnih autora na temu konjunkcija sa SO i izdvoje konretno oni koji se odnose na MA, moze se zakljuciti da je spaljeni MA veoma aflikovan kroz manifestaciju njegove najgore simbolike. u sustini, blizina SO je jednako losa kao i opozicija prema istom jer su planetarni principi "frustrirani" ogranicenjem koje im ove pozicije namecu. i o ovome je bilo reci na vise mesta na ovom forumu i tekstovima koje sam pisala. evo jednog izabranog aforizma koji smo vec izneli na natalnoj astrologiji u vezi sa spaljenim MA: "ovo donosi ranu smrt oca, narocito u ugaonoj kuci. oznacava i telesne bolove za natusa koji ce biti zavidan (MA po poretku vlada vrhom X koji u dnevnoj rotaciji predstavlja solarni tron, najvisu solarnu tacku na koju MA pretenduje bas kao sto SA pretenduje na asc u kojem SO izlazi iz tame noci. Jos jedna analogija sa pobunom koja veze nema sa UR vec sa MA i SA), konfuzan i nestalan u svojim misljenjima, rasipnik ocevog nasledja i ozledjen gvozdjem i vatrom."
kao i kod SA i kod MA u vezi sa SO vidimo aflikciju na liniji muskog i ocinskog principa sto je u skladu sa poretkom planeta definisanom prema
centralnoj solarnoj poziciji.
Ipak mislim da zenske planete mnogo manje respektuju (podnose)vreme i tacnost
.To iz licnog iskustva.Nacekao sam se sit na raznim rande-vu ima doduse i poneki drug me je ostavio da cekam,ali istog cekam samo jedanput drugi put posle 10 minuta odem kuci lepo.
Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #48 poslato:
Фебруар 28, 2011, 09:26:36 »
To sto sam rekao se odnosi na vezu SA MO i SA SO
Sačuvana
Stranice:
1