Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:20:47
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kazimi, spaljenost, sub radiis  (Pročitano 2330 puta)
2nikola2
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Фебруар 26, 2011, 01:33:35 »
Idi gore Idi dole

dobro sada ne treba preterivati... uzimati svaki aforizam... zdravo za gotovo... kada bi pitali svakoga momka da li ima nesuglasice sa ocem-potvrdio bi.     ja imam spaljenost marsa u vecem orbisu otprilike kao Bundy pa nisam serijski ubica.  moj sin rodjen pre manje od mesec dana ima skoro egzaktnu konjukciju sunca i marsa.     zanimljivo je to sto je moj pokojni otac umro 3 dana nakon rodjenja mog sina u 62 godini... opet to je rana smrt a opet nije rana koliko moze biti... ali mislim da ima veze tolika vremenska bliskost tih dogadjaja sa spaljenoscu marsa.   ne volim natalne karte  da stavljam ali eto , zanimljva koincidencija.
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #46 poslato: Фебруар 26, 2011, 01:53:45 »
Idi gore Idi dole

verovatno ima neke veze, a i ima vremena da se pokaze jos. niko ovde nije rekao da splajeni MA simbolizuje violentnost u maniru serijskog ubice vec smo ga na tom primeru ovde izneli kao negativan astroloski momenat u toj, konkretnoj, natalnoj karti. aforizama na temu konjunkcija sa MA imam jos 6 i svi do jednog su lose opisani. dakle, u TA blizina SO nije dobra osim, delimicno, kod VE i ME gde za aspekt daju oprecnu signifikaciju. to sto se tice TA autora ako za to pitas. ako pitas za moje iskustvo, rekoh vec kakvo je u vezi sa spaljenim faktorima natala.
Sačuvana

Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Фебруар 28, 2011, 09:22:38 »
Idi gore Idi dole

da ne ostane nedoreceno. MA i sve superiorne planete, obzirom da su daleko redje u blizini SO od inferiornih, istu teze podnose. vec smo na natalnoj imali primere  MA u orbisu SO, kod serijskog ubice Teda Bandija i, takodje, smo pisali na temu spaljenog SA. dakle, ako se pazljivo procitaju aforizmi tradicionalnih autora na temu konjunkcija sa SO i izdvoje konretno oni koji se odnose na MA, moze se zakljuciti da je spaljeni MA veoma aflikovan kroz manifestaciju njegove najgore simbolike. u sustini, blizina SO je jednako losa kao i opozicija prema istom jer su planetarni principi "frustrirani" ogranicenjem koje im ove pozicije namecu. i o ovome je bilo reci na vise mesta na ovom forumu i tekstovima koje sam pisala. evo jednog izabranog aforizma koji smo vec izneli na natalnoj astrologiji u vezi sa spaljenim MA: "ovo donosi ranu smrt oca, narocito u ugaonoj kuci. oznacava i telesne bolove za natusa koji ce biti zavidan (MA po poretku vlada vrhom X koji u dnevnoj rotaciji predstavlja solarni tron, najvisu solarnu tacku na koju MA pretenduje bas kao sto SA pretenduje na asc u kojem SO izlazi iz tame noci. Jos jedna analogija sa pobunom koja veze nema sa UR vec sa MA i SA), konfuzan i nestalan u svojim misljenjima, rasipnik ocevog nasledja i ozledjen gvozdjem i vatrom."

kao i kod SA i kod MA u vezi sa SO vidimo aflikciju na liniji muskog i ocinskog principa sto je u skladu sa poretkom planeta definisanom prema

centralnoj solarnoj poziciji.

Ipak mislim da zenske planete mnogo manje respektuju (podnose)vreme i tacnost :).To iz licnog iskustva.Nacekao sam se sit na raznim rande-vu ima doduse i poneki drug me je ostavio da cekam,ali istog cekam samo jedanput drugi put posle 10 minuta odem kuci lepo. :neznam:
Sačuvana
Alex
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Фебруар 28, 2011, 09:26:36 »
Idi gore Idi dole

To sto sam rekao se odnosi na vezu SA MO i SA SO
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: