Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Мај 22, 2012, 08:27:15
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
-
Astrologija
-
Tradicionalna Astrologija
(Urednik:
AstroSerbiana
) -
Molim vas da nam se predstavite
Stranice: [
1
]
2
3
4
Idi dole
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Autor
Tema: Molim vas da nam se predstavite (Pročitano 3009 puta)
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
Molim vas da nam se predstavite
«
poslato:
Фебруар 08, 2010, 09:20:36 »
Da bismo izbegli razne nesporazume, probleme koji se javljaju na drugim forumima i odrzali visok nivo kvaliteta diskusija zamolila bih sve koji zele da pisu na ovom podforumu da mi putem privatnih poruka posalju svoje ime i prezime, kao i fiksni telefon na koji cu ih pozvati kako bismo se i licno upoznali, te da se sa nekoliko recenica javno predstave na forumu. Ukoliko zelite da ostanete anonimni, ne morate javno objavljivati svoje ime i prezime, ali vas molim da se ukratko predstavite i navedete da li ucite tradicionalnu astrologiju, ili je vec poznajete i koliko dugo se bavite tradicionalnom astrologijom, da li imate svoj sajt ili blog i da li ste vec pisali na nekom internet forumu.
Cilj je da formiramo listu clanova kojima ce biti dozvoljeno da objavljuju svoje tekstove. Da bi neko mogao da objavljuje postove neophodno je ne samo da bude spreman da otkrije svoj identitet moderatoru podforuma, vec i da ima odredjen nivo znanja iz oblasti astrologije, odnosno tradicionalne astrologije (ili barem ozbiljnu zelju da o njoj cita i uci je), da pisuci i ucestvujuci u diskusijama o tradicionalnoj astrologiji u svemu postuje pravila tradicionalne astrologije, da ne izmislja stvari kojih u tradicionalnoj astrologiji nema, ne dovodi druge ucesnike namerno u zabludu, ne vredja druge ucesnike i ne vrsi opstrukciju rada i, posebno, ne koristi ovaj forum za vrbovanje clanova i odvodjenje na druge forume cemu smo do sada, na zalost, bili izlozeni.
Moje ime je Natasa Karalic Koprivica, a vise informacija o meni mozete naci na mom sajtu
www.natasakaralic.com
.
Listu clanova koji mogu objavljivati postove na ovom podforumu mozete pogledati u okviru posebne teme.
Hvala na razumevanju.
«
Poslednja izmena: Мај 29, 2010, 11:08:10 AstroSerbiana
»
Sačuvana
Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com
,
www.tradicionalnaastrologija.com
,
www.horarnaastrologija.com
vilenija
Full Member
Van mreže
Odg: Molim vas da nam se predstavite
«
Odgovor #1 poslato:
Фебруар 08, 2010, 09:55:52 »
Posto sam se za tradicionalnu opredelila relativno brzo nakon sto sam se sa astrologijom nesto blize upoznala, drago mi je da mogu da ucestvujem u diskusijama koje se ovde vode.
Vilenija je nickname na svim forumima gde sam bila ucesnik, a mogu reci da ih ima dosta (manje ili vise ozbiljnih), pa ih ne bih nabrajala.
Ne mogu reci da posedujem veliko znanje, ali verujem da sam malo odmakla od pocetnika, proucavajuci uglavnom dela Vilijema Lilija i Dzona Frolija. Trudim se da prakticnom vezbom sto bolje savladam horarnu, a tek od skoro i natalnu.
Verujem da ovde ima kvalitetnih "sagovornika" sa kojima bih mogla podeliti nedoumice i uociti greske u svom razumevanju tradicionalne astrologije.
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #2 poslato:
Фебруар 08, 2010, 10:23:27 »
Hvala vilenija na predstavljanju, dobro dosla.
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
etamin
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #3 poslato:
Март 21, 2010, 08:19:11 »
Pozdrav svima,
izabrala sam šifru Etamin,po fiksnoj zvezdi koja pada na moj ascendent.
Tradicionalna astrologija mi je jako interesantna, posebno horarna, kao i većini.
Učim astrologiju već nekoliko godina u jednoj astro školi a pre toga sam je i sama izučavala. Bila sam nedavno na seminaru iz horarne astrologije koji je držao Džon Froli i oduševljena sam načinom na koji on rešava ova pitanja.
Inače, bez želje da nekome laskam, ovaj forum je najozbiljniji astrološki forum kod nas a i šire, i na ovom forumu može mnogo toga da se nauči.
Toliko od mene u prvom javljanju.
Etamin.
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #4 poslato:
Март 21, 2010, 08:30:07 »
Dobrodosla Etamin. Hvala na lepim recima.
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
nonshalant
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #5 poslato:
Март 27, 2010, 03:58:46 »
Nova sam na forumu, pa tek sitrazujem, zato mi nemojte zamjeriti ako nesto, u pocetku pogrijesim ili ne uradim kako treba. Pokusavam se registrovati i postaviti svoju natalnu u potpisu...
Hvala
Pozdrav
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #6 poslato:
Март 27, 2010, 04:02:46 »
Evo, vec ne radis kako treba
Procitaj prvu recenicu na ovoj temi. Odmah da ti kazem da ovaj podforum ne sluzi za besplatne astroloske usluge vec, iskljucivo, za teorijska i prakticna razmatranja tradicionalno-astroloskih metoda i doktrina.
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
LeeLu
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #7 poslato:
Април 20, 2010, 06:46:47 »
Dobar dan, evo i mene. Ja sam ucestvovala i na starom forumu, bilo je malo i neslaganja, ali nista ozbiljno mislim. Samo mali, konstruktivan, sukob misljenja
Ja sam ovde povremeno i provirila od kad se forum preselio ali nikako da nesto i napisem. Vidim da ima puno interesantnih tekstova od Astroserbiane pa ce mi trebati malo vremena da to sve procitam. Inace ja i dalje ucim tradicionalnu astrologiju, bavim se horarima uglavnom za sebe, i tako... Pozdrav svima pa se nadam da cu i ja uskoro malo aktivnije ucestvovati.
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #8 poslato:
Април 20, 2010, 07:54:34 »
Pozdra Leelu, dugo se nismo citale.
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
JecaPereca
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #9 poslato:
Април 23, 2010, 10:34:13 »
Pozdrav svima na forumu.
Prvi put sam na ovom forumu,horarnu astrologiju ucim,a od nedavno sam se jako zainteresovala i za tradicionalnu,iako radim modernu.
Bas se radujem sto imam sa kim ovde da razmenim znanje i misljenje..
Nisam stigla jos sve da iscitam ali forum je sjajan!
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #10 poslato:
Април 23, 2010, 10:52:41 »
Drago mi je Jeco. Jos samo na pm da mi se javis sa licnim podacima i kazes gde si i kako pocela da ucis TA. Lako ces primetiti da ovo nije forum za pocetnike i da se neka pravila podrazumevaju.
«
Poslednja izmena: Април 23, 2010, 11:22:17 AstroSerbiana
»
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
castor
Newbie
Van mreže
Astrolog Castor
«
Odgovor #11 poslato:
Април 26, 2010, 10:03:02 »
Svima lijep pozdrav, ja sam Castor. Skoro 18 godina u svijetu astrologije a profesionalno preko 12 godina. Imam ured u centru Pule,emisiju na lokalnoj televiziji
http://astrologcastor.ning.com/video/zodiac20042010-1
Puno radim,pišem,proučavam,jednostavno živim svoj posao 24 sata.
Prakticiram vrstu astrologije koja je praktična i korisna svim mojim klijentima,nisam baš neki filozof, nemam dara da se upličem u duboko umovanje. vjerujem da je to stoga što u svakodnevnom radu sa klijentima dobivam praktična pitanja pa nema mjesta za dublju analizu. iako ME-SA-MA u steliju kažu da ću morati napisati knjigu sa nekim dubokim smislom,:-)
I tako se ja ušuljao na Vaš forum da vidim što kolege imaju za reći.
Pozdrav i hvala.
00385 98 9570470
astrologcastor@gmail.com
Sačuvana
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže
astrolog
«
Odgovor #12 poslato:
Април 26, 2010, 11:01:34 »
Dobro dosao.
«
Poslednja izmena: Април 26, 2010, 02:20:46 AstroSerbiana
»
Sačuvana
www.natasakaralic.com
,
,
zujalica
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #13 poslato:
Октобар 25, 2010, 11:15:26 »
Evo i mene Zujalica
Sačuvana
simurg
Newbie
Van mreže
«
Odgovor #14 poslato:
Новембар 05, 2010, 01:33:01 »
Pozdrav svima, ja sam Simurg iz Sarajeva. Sajt i forum zasad djeluju mi veoma privlacni - tek sam jucer susreo se sa njima. O astrologiji malo znam ili bolje reci nisam ni suguran koliko znam
. Mislim da posjedujem neka opca saznanja o astrologiji ili o njenom znacaju i ulozi u tradicionalnim drustvima (prije renesanse). Ta saznanj stekao sam baveci se islamskim misticizmom (sufizmom). Nesto su mi blizi alhemija i numerologija ali i te tradicionalne discipline poznajem tek usputno i vise na teorijskoj ravni (takodjer njihov znacaj u trad. drustvima). Moram takodjer biti iskren i kazati da posjedujem odredjenu dozu sumnje da danas uopste ima neko ko posjeduje bar minimum saznanja (teorije i primjene) bilo koje tradicionlane holisticke discipline, pa tako i astrologije. Sve mi to skupa, sad za sad, djeluje kao ostatak ostataka svekolike discipline poznate kao astrologija. Moram kazati da sam nekoliko tekstova procitao na sajtu i ono sto mi se dopalo jeste prepoznavanje onog sto je tradicionalno i onog sto je moderno, al moderno u smislu renesanse i kartetijanizma koji su desakralizirali mnoge discipline i sveli ih na dedukciju, racionalizam... pa sve do XX st. koji obiluje kavazi i pseudo disciplinama itd. Mada vec na samom pocetku imam dosta pitanja rado bih ih postavio mada nisam sve procitao, a mozda se negdje na moje potencijalno pitanje vec nalazi odgovor (dilema da li prvo sve da iscitam ili da pitam
)
Nastavit cu dalje pratiti tekstove sa zadovoljstvom i nema razloga da krijem pa cu kazati da mi intuicija kazuje da cu moci od vas imati autenticne odgovore ili razmisljanja a propos astrologije.
Zelim svim dobronamjernim clanovima foruma svako dobro, a onim eventualno nedobronamjernim zelim im da se udobrovolje sto prije zarad sveopce dobrobiti.
Simurg.
Sačuvana
"Pazi, šta ti pokazuje Njegova Svemoć (neka je On uzvišen): To je da Se On krije od tebe onim što nema egzistenciju mimo Njega"
Stranice: [
1
]
2
3
4
Idi gore
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na:
Izaberite destinaciju: