Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:33:07
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: sade sati  (Pročitano 1814 puta)
petra40
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Март 02, 2010, 03:53:31 »
Idi gore Idi dole

mooooliiiim pomoć
Sačuvana
petra40
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Март 02, 2010, 03:58:21 »
Idi gore Idi dole

upravo sam pročitala knjigu Veličanstveni Saturn.
Dragi ljudi pomozite mi da saznam kada je moj sade sati  :sokrat:
Životne teškoće stisle sa svih strana, imam osijećaj da gubim razum!
Molim Vas, od danas sam nova, da mi netko pomogne oko horoskopa i kako da
lakše prođem kroz ovo dno života?
Rođena : 26.09.1970.   u Sisku     u 9:45
Sačuvana
svjetlotama
Sr. Member
Van mreže Van mreže

svjetlotama@gmail.com
« Odgovor #2 poslato: Март 02, 2010, 07:01:12 »
Idi gore Idi dole

Mogu ti preporučiti slijedeće:

info@acjuta.com
mislim da je cijena 50 eura ( Srbija)

info@jatavedas.com
cijena 60 eura (Srbija)

veda.vedanga@gmail.com
50 eura (Hrvatska)

sona.gauranga@yahoo.com (Bosna)

Pozdrav!
Sretno! :)
Sačuvana
Nea
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Март 02, 2010, 07:09:52 »
Idi gore Idi dole

Ja ću pokušati sa jednostavnim odgovorom koji će joj možda pomoći!  :)
(Pomoći će i meni, ojačat će mi Jupitera koji je u padu a sad je još i u VIII  :namig:)

Dakle:
Sade sati počinju ulaskom Saturna-Šanija u znak prije znaka u kome se nalazi Mjesec-Chitra  i traje sve dok ne izađe iz znaka koji se nalazi iza mjesečevog - dakle, traje dok ne prođe kroz tri znaka.
Kod tebe je, Petra, Mjesec-Chitra u Raku-Karku (deseta kuća).
Dakle SADE SATI su ti započeli ulaskom Saturn-Šanija u Blizance-Mithune 7/4/2003 i trajali su do njegovog izlaska iz Lava-Simha 8/9/2009. 
Tehnički gledano, upravo si izišla iz tog razdoblja odnosno skupljanja negativnih utjecaja ...
Kako Saturn djeluje sa zakašnjenjem može se desiti da u početku ulaska u Sade sati čovjek osjeća zadovoljstvo i samopouzdanje a da negativne promjene počne osjećati tek kada Saturn zaista sjedne na Mjesec...  i onda one traju poput jeke i nakon tehničkog završetka tog razdoblja. 
Ovo se meni desilo u posljednjem SS - početak je bio takav da ga se i danas sjećam kao najsretnijeg u životu, ali zato period nakon izlaska pamtim kao "najgore dno", kako si ti to točno rekla..

Prema tvojoj karti-rašiju, moguće je da imaš probleme sa partnerom jer ti se retro Saturn nalazi u sedmoj kući partnera, i to debilitiran...  a vlasnik te kuće Mars sada je trenutno u znaku Raka-Karka koji mu baš ne odgovara  :(
Ako se radi o nevoljama s partnerom, onda je možda tranzitni Mars-Mangal njihov neposredni uzrok, tako da ćeš se morati strpiti dok ne iziđe iz Raka-Karka, a to je negdje u svibnju. Inače, tu se nalazi još od listopada 2009 i sada će uskoro iz retrogradnog ponovo biti direktan, dakle - pojačano strpljenje i odlaganje bitnih odluka! 
Ukoliko se radi o problemima s obitelji, možda s majkom ili s djecom, onda je neposredni uzrok tj "okidač" možda zaista ovaj Saturn, premda se on sada nalazi u tvojoj 12. kući gdje se u principu dobro osjeća i pozitivno djeluje...   :sokrat:

Debilitirani (loše pozicionirani) Saturn se ublažava ako postiš u subotu, pomažeš starijima i nemoćnima, ne odbijaš dati prosjacima kada ti dođu na vrata (naročito ako dođu u subotu  :namig:) i drugim sličnim metodama ...

Za kraj, evo ti link gdje možeš više pročitati o svemu ovome (ako te zanima):
http://www.astro-art.net/forum/topic-17.html

Good luck!
 :mah:

PS Ako su nevolje stvarno preozbiljne, onda i ja preporučujem one Svjetlotamine linkove...  Šta je sigurno - sigurno je! 
« Poslednja izmena: Март 02, 2010, 07:12:54 Nea » Sačuvana

petra40
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Март 02, 2010, 09:17:52 »
Idi gore Idi dole

draga nea,
neznam kako da ti zahvalim na ovim rijećima,
osijećam se sretnom što je ovo jeka sade satija a ne poćetak.
zamisli, od 1993 do 2000 sam se intenzivno bavila meditacijom i duhovnošću.
tada se selim, tj. Šani mi radi novo okruženje i godine koje su trebale biti najsrećnije su najtužnije. Prestajem meditirati, sve gore je, cijelo vrijeme osijećam da sam na ispitu i da padam iz duhovnosti. Sada kada mi na kraju ostaje samo ova gola izmućena duša koja posjećuje psihijatre, dolazim do knjige Veličanstveni Saturn, postaje mi sve jasno i sada mi još ti to i potvrdiš. Ne mogu ništa više do li sjesti u meditaciju i svjetlošću ti zahvaliti za tvoj današnji trud. Hvala još jednom.
Sve su kockice na svom mijestu i prihvaćam sve, ne ljutim se .
 :h:
Sačuvana
Buga1983
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Август 17, 2011, 08:52:26 »
Idi gore Idi dole

Molim Vas...ako mi netko može pomoći i izračunati mi kada počinje moj sade sati, te objasniti način izračunavanja... Puno hvala unaprijed... Rođena sam 29.08.1983.g. u 06.20 ujutro...
Sačuvana
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Август 25, 2011, 04:12:57 »
Idi gore Idi dole

http://sade-sati-calculation.sharewarejunction.com/
Sačuvana

~*~   Verba docent, exempla trahunt ~*~
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: