Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:38:36
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 14   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da te pitam...  (Pročitano 1904 puta)
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Август 13, 2011, 02:23:33 »
Idi gore Idi dole

Kako ti kažeš  :)...
Nisam ovo baš najbolje razumeo, vladar horoskopa ili srce horoskopa je sunce? Znači aspekti sunca (ovo liči na škorpiju :D rešavanje zagonetki)
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #16 poslato: Август 13, 2011, 02:25:34 »
Idi gore Idi dole

ja rekoh da je vladar ascedenta (vladar znaka u kome se nalazi ascedent/podznak) vladar horoskopa, ne  znam gde si video sunce  :sokrat: a vladar sunca (vladar znaka u kome se nalazi sunce) je suvladar horoskopa  :namig:
Sačuvana
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Август 13, 2011, 02:30:33 »
Idi gore Idi dole

ajooj sad si me zbunila  :djavo: istina da mi je asc sco. ali ovo je previše zagonetne drame  :), razmotricu ovo u toku dana... hvala  :namig:
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #18 poslato: Август 13, 2011, 02:51:44 »
Idi gore Idi dole

ajmo na primerima, tako se lakše kapira  :namig:
asc sc malo komplikuje jer sc ima dva vladara, tako da su tvoji vladar mars i pluton  :namig:
ako ti je sunce u ovnu, onda ti je suvladar mars, kao vladar ovna, ako ti je sunce u biku onda ti je suvladarka venera, a ako ti je sunce u vodoliji onda ti je suvladar uran  :namig:
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Август 13, 2011, 03:21:43 »
Idi gore Idi dole

Uopste nije komplikovano!
Svi  znaci imaju svoje vladare, te od toga u kom znaku si rodjen (sunce) i sta si u podznaku (ascedent) zavisi ko ti je vladar, a ko suvladar.
Vladar, malo obrnuto, no sto bi mozda pomislio, nije vladar znaka u kome si rodjen, vec tvog podznaka.
Dakle, kao podznak skorpija, vladari su ti pluton i mars.
Ko je suvladar?
Svakako zavisi od sunca, odnosno znaka u kom si rodjen.
To je to.
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #20 poslato: Август 13, 2011, 03:22:14 »
Idi gore Idi dole

Vidi ti eksplozivne kombinacije.  :shock:
Ljudi bombe.
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Gost
« Odgovor #21 poslato: Август 13, 2011, 03:26:36 »
Idi gore Idi dole

a ako sam u pravu, pa su saturn, uran i neptun u jarcu, onda imamo šta? bombu sa tajmerom  :lol:
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Август 13, 2011, 03:28:18 »
Idi gore Idi dole

... Vrlo ste ljubazni  :D venere u vagi, istina Argus to što zračiš to i privlačiš  :namig:
Osnovacemo brend " Venere u vagi"! Sad sa saturnom,pravi je tren!
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #23 poslato: Август 13, 2011, 03:41:59 »
Idi gore Idi dole

da se ozvaničimo   :lol:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #24 poslato: Август 13, 2011, 03:47:51 »
Idi gore Idi dole

Najbolje zanimanje - miner.
Već je potpalio vatru na forumu.
Sačuvana

Veritas filia temporis...
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Август 13, 2011, 07:51:24 »
Idi gore Idi dole

Hvala na ovako iscrpnim objašnjenjima, sve sam razumeo. Eh moji vladari Pluton I Mars, Mistika I strast :D neverovatno zaista. Ako se ova bomba sa tajmerom odnosi na mene, ne ne… tiha voda breg roni! Eee mogli bi da osnujemo bend ,,venere u vagi,, svira li neko neki instrument?
Sačuvana
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Август 13, 2011, 07:59:02 »
Idi gore Idi dole

Iskljucivo harfu!
Sačuvana
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Август 13, 2011, 08:03:05 »
Idi gore Idi dole

Odlično :D ulaziš u sastav  :namig:
Sačuvana
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Август 25, 2011, 09:13:23 »
Idi gore Idi dole

Poz ljudi, šta se radi... Nećete verovati, već sam dobio narudzbinu za natalni horoskop, pa sam sav euforičan i zabrinut kako ću to odraditi. Elem, dosta toga znam ali mi treba još usavršavanja i pomoći, jer mogao bih nešto pogrešno protumačiti i time naneti nepravdu i sebi i drugome. Nadam se da ćete me pogurati gde zapnem. I jedva čekam da čujem vaše priče o ,,prvoj natalnoj karti,,  :D.
Pošto sam dosta znanja stekao upravo na mojoj n.karti, zaključio sam da individualizujem dalje učenje  :) pa sam zaključio da pored osnovne podele na kardinalne fiksne i promenjive znake uvrstim i sopstvenu podelu ,,Karakternih planeta,, :) Po ovoj prvoj osnovnoj podeli ja bi trebalo da ispoljavam stabilan i praktičan karakter (s obzirom i na veliki broj planeta u zemljanim znacima) međutim po meni prijemčivijem učenju položaj (Sunca, merkura i meseca kao i asc) mnogo više pokazuje osnovnu nit ličnosti, u kom će pravcu naravno teći i dalje tumačenje horoskopa. S obzirom da imam 9 planeta ispod horizonta Sunce u ribama  :namig: mesec u Biku Merkur u Ovnu i ASC škorpion, ovo definitivno nije praktično i trezveno  :D e sad, kao što ste mi rekli, Vladalac h. (u mom primeru je) Pluton i Mars a Suvladalac Neptun. Koji mi je sledeći korak kad odredim njihove aspekte sa drugim planetama? I ako biste mogli da mi objasnite značaj Severnog m.čvora kao i zenita. Tnx  :mrgreen:
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Август 25, 2011, 11:46:19 »
Idi gore Idi dole

bez uvrede, ali, kad neko ko je tvog nivoa (ne)znanja reši da radi horoskop za pare, meni je to najblaže rečeno neodgovorno. drugo je kad onako pogledaš nekome kartu, i očigledno je da učiš, drugo kad uzimanjem novca pridaš sebi značaj i svojim rečima težinu. naravno, tvoje je pravo da radiš šta hoćeš, ali, ja zaista ne mogu komentarima i savetima oko tumačenja horoskopa da te podržim u nečemu što smatram pogrešnim.  :neznam:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 14   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: