Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:39:22
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 12 13 [14]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da te pitam...  (Pročitano 1904 puta)
Lex
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #195 poslato: Октобар 28, 2011, 10:44:54 »
Idi gore Idi dole

izgleda da smo se svi mi malo pogrešno shvatili, ja stvarno nemam vremena za konvencije i razmišljanja ,,gde sam trebao da okačim natalnu,, onda u poslednjem trenutku shvatam da sam zamalo zbog toga dobio ban ?! Uostalom bilo mi je uzbudljivo sa vama, inače meni je život uglavnom uzbudljiv  :D pozdravljam vas sve i stvarno sad idem, a vi volj vam da brišete nalog volj da ne brišete, držite se pravila, šta da vam kažem... ćao
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #196 poslato: Октобар 28, 2011, 10:50:52 »
Idi gore Idi dole

ne guraj mi reči u usta, odnosno ne izvrći ono što sam rekla.  :namig:
prvo, ban umalo nisi dobio zato što si uleteo u svađalački ton, a ne zato što nisi ostavio kartu u potpisu ili bilo gde.
drugo, niko od tebe nije tražio da okačiš kartu bilo gde, niti postoji pravilo prema kome je to obavezno za bilo koga. rekla sam da je u tvom interesu, ako želiš da ti pogledamo kartu, logično je da nam je učiniš lako dostupnom, nije logično da od nas očekuješ da poslujemo da bismo je pogledali.

:mah:
« Poslednja izmena: Октобар 28, 2011, 10:51:44 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Октобар 28, 2011, 10:58:52 »
Idi gore Idi dole

i pošto je ovo edukativna tema, da iskoristimo i ovaj primer u te svrhe  :sunny:
znači, sjajan primer neaspektovani merkur u ovnu i saturn u tri, juriš priča, ništa slušanja, komunikacije u tragovima  :namig: istina, i tranziti su odigrali svoje, i sinastrija, ali super mi je ovo kao primer, vrlo poučno  :sunny:
« Poslednja izmena: Октобар 28, 2011, 10:59:17 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #198 poslato: Октобар 28, 2011, 11:10:59 »
Idi gore Idi dole

Mislim da je najveci primer sto opet privlacimo veneru plutonek u svoje gnezdo.
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #199 poslato: Април 02, 2012, 04:38:46 »
Idi gore Idi dole

Dobar Jutar  :sunny:

koja je kuca samo zacece deteta ,  jel to  8 kuca  (bez sexa nema zececa )  ? ili 4 kuca ili koja ?

e sad ,zene koje idu na vantelesnu oplodnju spajanje jajne celije i spermatozoida obavljaju DR i embriolozi u laboratorijama a koje se nalaze u bolnicama /klinikama , da li onda tu treba gledati da je zacece 12 kuca ili koja ?
ako neko oce  :rollingeyes:

Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #200 poslato: Април 02, 2012, 11:22:39 »
Idi gore Idi dole

ne bih ja tu gledala kuću kao čin, nego kao okolnosti  :sokrat: tj, planete kao čin, a kuće kao okolnosti  :namig:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #201 poslato: Април 02, 2012, 01:33:08 »
Idi gore Idi dole

valjda sam skontala sta si rekla  :h:
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Stranice: 1 ... 12 13 [14]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: