Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:40:06
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Uran u Ovnu ∞ Nove  (Pročitano 3123 puta)
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Јануар 15, 2012, 08:30:46 »
Idi gore Idi dole

Merki Plut konjukcija je  ekvidistanc njenjog Sunca i Jupitera.

Luche, bem mu gajde, nemo' se sJekiras.

moram, jupi, inače je licemerje svaki put koji sam nekog drugog upozorila da je otišao van predviđene teme  :namig: :oops:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Јануар 15, 2012, 08:32:14 »
Idi gore Idi dole

čast izuzecima  :namig:

ima vremena, gazda, ima vremena  :namig: uran i pluton će još podugo da čačkaju ovaj moj kvadrat, te su brojne prilike da se raspadnem tek preda mnom  :namig:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #62 poslato: Јануар 15, 2012, 08:32:35 »
Idi gore Idi dole

i facebook je licemerje  :mrgreen:
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Јануар 15, 2012, 08:34:55 »
Idi gore Idi dole

inače, da kažem i zašto je ovaj tekst završio na ovoj temi, nevezano za njenu kartu, negde je taj mali prvi uran koji je doživeo moždani udar u vojnoj bolnici prvo me povukao na uran u ovnu, i pre nego sam videla datum rođenja... nakon što sam je videla, pokolebala sam se, ali rekoh da idem ipak po prvoj asocijaciji, jer nisam bila sigurna gde bih drugde trebala da ga stavim  :neznam:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Јануар 15, 2012, 08:36:38 »
Idi gore Idi dole

Grijesiti je ljudski, niki nikog nije ubio, povredeo, svi se volemo, svi smo taki od glave do pete.  

Taj osjecaj krivice i zelja da svakome udovoljimo, da brinemo van svake mjere (uhebani Mesec i Saturn), mene je unistio. Jos se oporavljam i znam da se nikad necem oporavim.
Sačuvana

~*~   Verba docent, exempla trahunt ~*~
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Јануар 15, 2012, 08:40:26 »
Idi gore Idi dole

:ljubi: :h:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Јануар 15, 2012, 08:40:42 »
Idi gore Idi dole

Mene Uran u Ovnu prca u mozak, ne znam koliko snimaka mozga imam. Jucer (Moon 180 Uran) izmedju 3 bolnice, prica specijaliste o mom mozgu, stanju i testovima dok radi testovi na mene me.  

Sas 15 godine moja strologija me upucivala da ce umrem od tumor na mozgu, no... nije tumor, a i ovo sto je ce me unisti.

Ce obratim paznju dok sam ziva na ovi ciklusi Mars- Uran, Mars- Plu, Uran- Plut. Prcadu me lagano.
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Јануар 15, 2012, 08:52:58 »
Idi gore Idi dole

ja trenutno ne vidim ništa preko neptuna na mesecu i ascedentu i saturna u 8, tako da ne znam šta mi radi uran u ovnu  :sokrat: možda deo njegove krivice prebacujem neopravdano na prvu dvojicu  :sokrat: valjda će se i oko toga razići magla kad se neptun makne u ribe, ako je ikakva uteha samo po sebi imenovati krivca  :sokrat:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
gogos
Full Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Јануар 15, 2012, 09:11:31 »
Idi gore Idi dole

Isto se odnosi i na opoziciju Urana i Marsa.

:tuzan:
Sačuvana
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Јануар 23, 2012, 02:26:15 »
Idi gore Idi dole

Stare trube
Sačuvana

Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Јануар 23, 2012, 02:28:16 »
Idi gore Idi dole

Ti možeš sve
Sačuvana

Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Фебруар 05, 2012, 02:40:26 »
Idi gore Idi dole

kreativni marsevi
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozio-snoubord-po-ulicama-beograda/27900.phtml
Sačuvana
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Фебруар 05, 2012, 07:59:33 »
Idi gore Idi dole

Suzi Quatro Wild One
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Март 04, 2012, 07:32:20 »
Idi gore Idi dole

U eksploziji u Kongu poginulo 206 ljudi

Prilikom eksplozije u jednom vojnom skladištu u glavnom gradu Republike Kongo Brazavilu život je izgubilo najmanje 206 ljudi, a za sada je u bolnice prebačeno 237 povređenih, saopštili su zvaničnici.
Strahuje se, međutim, da će broj žrtava biti mnogo veći, jer je strahovita eksplozija srušila mnoge zgrade u okolini skladišta.
Prema rečima Didijea Butsindija iz predsedničkog kabineta, za sada se ne zna koliko ljudi je ostalo zatrpano pod ruševinama jedne crkve koja je potpuno srušena, a spasioci pokušavaju da utvrde ima li preživelih.
Materijalna šteta pričinjena je i na zgradi ruske ambasade u Republici Kongo usled niza eksplozija u magacinu oružja u prestonici Brazavilu, rekao je izvor u ambasadi agenciji Itar Tas.
"Pet eksplozija odjeknulo je u magacinu oružja predsedničke garde u severnom delu Brazavila, oko jedan kilometar od ruske ambasade. Incident se dogodio u 8.10 po lokalnom vremenu", rekao je on.
Izvor navodi da niko od Rusa nije povređen, ali da je oštećena zgrada ambasade.
"U jednoj prostoriji ambasade urušio se plafon, i svi prozori na zgradi su polomljeni", navodi izvor.
"Ova eksplozija nije uticala na tok predsedničkih izbora. Izbori protiču u redu", navodi izvor.
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Март 13, 2012, 02:06:01 »
Idi gore Idi dole

Napravili nesmrtonosno oružje, preživite ali vam je kao u mikrotalasnoj

Američka vojska razvila je novo nesmrtonosno oružje na bazi usmeravanja energije koje čoveku, kada ga pogode njegovi zraci, daje utisak gorenja, piše na portalu "Dejli tek".
Oružje pod nazivom "Ektiv denajal sistem" (ADS) koristi talas zraka od jednog milimetra, a ima domet od 1.000 metara. Oružje je predstavljeno američkom osoblju u vojnoj bazi "Kvantiko" u Virdžiniji.
Snop prodire u kožu u dubinu od jedne trećine milimetra i veruje se da je potpuno bezbedna, uprkos činjenici da je njena moć 100 puta veća od običnog mikrotalasa.
- Vojska tvrdi da je sprovela 11.000 ispitivanja i testova na ljudima i da su bila samo dve povrede - piše list.
Sistem radi na principu elektromagnetnih talasa, koji prave neizdrživu vrućinu tako da onaj u koga se uperi mora da zatraži zaklon, pobegne ili se preda da ne bi zadobio teške opekotine. Talas toplote dopire i do 1.000 metara. ADS će se uglavnom montirati na vozila za kontrolisanje mase.
Novinari koji su bili na predstavljaju nesmrtonosnog oružja kažu da je zrak toplote toliko jak da postaje neizdrživ i da je prirodno reagovanje na njega - da se pobegne, a ljudi se osećaju kao da su u mikrotalasnoj.
Prema podacima američke vojske, oružje je dosad isprobano na više od 11.000 ljudi i najtežu povredu koju je uzrokovalo bile su opekotine drugog stepena kod dvoje ljudi. Stručnjaci iz vojske SAD tvrde da oružje ne uzrokuje rak, sterilitet, niti defekte kod novorođenčadi, međutim, javnost u to ne veruje.
U odeljenju za nesmrtonosno oružje Ministarstva odbrane kažu da "ovo oružje može da se koristi u različitim operacijama, uključujući kontrole bezbednosti i masa".
Na ovom oružju radi se posljedih 15 godina i nakratko je upotrijebljeno u Avganistanu, ali nikada u borbi, piše list.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oVrrUijtMV8
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: