Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 08:47:43
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Komet McNaught  (Pročitano 2914 puta)
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #75 poslato: Новембар 23, 2010, 08:40:24 »
Idi gore Idi dole

Odlicno, Boze me sacuvaj.
Sačuvana

Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #76 poslato: Новембар 28, 2010, 07:40:58 »
Idi gore Idi dole

Jel' Gogi, hoce li ovi trajnije produziti politiku pucackim sredstvima ili ce pauzirati. Evo danas vidim nakostresili se i jedni i drugi, americka flota uplovila, ovi sa severa okrenuli projektile u odgovarajucem pravcu pa se merkaju. Postavljam horarno pitanje i sebi i tebi: "Hoce li biti rata sada ili ce pauzirati pa nastaviti negde u buducnosti i da li ce ga biti uopste?"

19.39. 28.11.2010. Beograd
Sačuvana

www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #77 poslato: Новембар 28, 2010, 09:40:12 »
Idi gore Idi dole

Nego sta nego ce se popeglati, dojadilo svima vise da samo prijete jedni drugima i glume bolesne majmune, a od naoruzanja vise ne mogu da disu... :lol:

Ozbiljno, to jednom mora da pukne, bolje prije no kasnije. Samo, Kini bi sigurno odgovaralo da bude malo kasnije, a mozda se i varam. Ne bi S. Koreja ovako nastupala da ne zna ko joj cvrsto stoji iza ledja - isti oni koji su lansirali ICBM sa podmornice pred US obalom, kraj Los Andjelesa jos 8. Novembra ove godine. Kod nas je ta vijest prosla dosta nezapazeno, medjutim, Amerikanci taj 'incident' nikad nisu uspjeli da objasne drugacije nego da je neko sa strane to uradio - najvjerovatnije Kinezi. Ostali su bez teksta i zgranuti, jer tvrde da nije njihov! Znaci,mogu da im zadju u dvoriste i satru ih  a da ovi pojma nemaju sta ih je snaslo.

Nego, ajmo na horoskop. Manjka mu radikalnosti, SO je bilo vladar sata  :sokrat: mada bi njegova pozicija blizu Antaresa mogla biti veoma deskriptivna. Kasni stepen mi kaze da je situacija uznapredovala do te mjere da nema nazad...kardinalni uglovi svjedoce o brzom razvoju dogadjaja.
Veliki malefik, vladar 7. polja otvorenih sukoba i ratova i 8. polja smrti i unistenja je najjaci planet u horaru, na uglu koji simbolizuje ishod stvari gdje ima kumulativno dostojanstvo egzaltacije i lica a u ljudskom znaku. Orijentalan  je a van sekte, sto znaci da se njegova velika snaga ispoljava direktno a zlokobnije i destruktivnije nego inace. Horoskop mi je interesantan i zbog toga sto ponavlja uglove theme mundi...

Svjetlo vremena preko kvadrata aplicira ka SO, a SO onda njegovu dipoziciju nosi preko sekstila do SA koji je konacni primaoc dispozicije i tako jos jednom dobija odlucujuci uticaj i posljednju rijec definitivno kaze on.  U tome kontekstu mi pada na um ono sto si rekla o znaku Li, da "drzi kljuceve promjena" u svojim rukama - siri sukob bi neumitno donio talasanje/pomjeranja na svjetskom nivou, jer bi direktno sucelio crkavajuceg orla i narastajuceg zmaja. Guzvu bi garant ( bolje receno, guzvu CE garant!) iskoristiti Bliski Istok pa ce Arapi nasrnuti na Jeruzalem. To je u stvari, sasvim moguce, pocetni sukob velike bitke naseg vremena, posljednjih vremena.

Inace, ubijedjen sam da S. Koreja/Iran/Sirija rade sinhronizovano na cerupanju americke imperije - Koreja je pomagala i pomaze i jednu i drugu drzavu u razvijanju nuklearnog naoruzanja i vojne tehnologije. Nedavno je jedan US naucnik posjetio nuklearno postrojenje u S. Koreji za obogacivanje Uranijuma i kaze da je zabezeknut savremenoscu kompleksa, mislio je da je negdje  u Americi   :djavolak:

Izracunao sam tacku ratovanja i hrabrosti (izvor Boantti) AC+MO-SA/R koja pada skoro egzaktno na MO, odnosno MO na nju. Sigruan sam samo da je time ojacana i ukljucena u struju, jer je ko-prisutna sa svjetlom vremena i to u ljudskom znaku, a njen dispozitor je otisao u detriment i odvaja se od svog dispzitora JU i od konjunckije sa MA u 6. polju.
Vladar prethodnog sizigijuma je VE koja je u krizi i zapravo vec napustila svoj znak i moze se gledati kao da je u Sco - a orijentalna izaziva sve samo ne mir, pa jos u korupciji...
Da, bice rata samo vremenski okvir se ne bih usudjivao da prognoziram - mozda ovi manevri i prodju mirno, ali ko zna sta ce biti za dva-tri mjeseca, recimo?   
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
Alois Irlmaier:"Die USA werden ab 1920 innerhalb von 95 Jahren untergehen im Mahlstrom der Zeit. Es wird krachen."
http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0
http://www.youtube.com/watch?v=If4D3uDXK-s&p=C90D80F941EB288D&playnext=1&index=
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #78 poslato: Новембар 28, 2010, 11:04:24 »
Idi gore Idi dole

Normalno da nije radikalna kada je dokonost "porodila" ovo pitanje dok sam bila na forumu. Rek'o ajd' da cimnem Gogija da vidim sta radi i proanaliziram njegove radare za marsijanske teme :namig: Primetila sam da te MA najvise motivise. Ova karta i nije toliko bitna obzirom na prethodne koje smo pogledali, ali mi je zanimljivo to sto si rekao da ista ponavlja kartu stvaranja i da SA koji je, posredno, povezan sa vladarem asc stoji u znaku velikih promena. Zbog ovog SA meni se cini da karta opisuje epohalne globalne promene na duge, duge staze (egzaltirani SA) i to iz pravca dalekog istoka (Li). Cak je i moja dokonost uspela da uhvati ponesto sa etericnog nivoa (zodijak). Inace, spremam neki tekstic o Morinovim mundanim principima i interesantno je, recimo, da on kardinalnim uglovima u  mundanim kartama daje prednost u odnosu na fiksne i kaze da upravo takve simbolizuju velike promene. Ovo je u skladu sa Ibn-Arabijevim razumevanjem arhetipske simbolike zodijacke sfere. Upravo je on rekao za Li da sve menja i obrce.
Sačuvana

Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: