Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:10:19
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Neptun u Ribama (1) ∞ Nove  (Pročitano 3446 puta)
luche
Gost
« Odgovor #15 poslato: Јул 13, 2011, 11:52:45 »
Idi gore Idi dole

hvala, stvarno je lepo  :ljubi:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #16 poslato: Јул 24, 2011, 09:44:41 »
Idi gore Idi dole

Moja definicija Neptuna>  :namig:

Ukoliko vam ne zatruje dušu bez izuzetka nasrće na telo, sve u nameri da vas više približi Bogu.

Zato dobro izvagajte: da li zaista želite da ste Bogu mili?  :)
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Gost
« Odgovor #17 poslato: Јул 24, 2011, 12:13:48 »
Idi gore Idi dole

Odlazak u bolnicu rizičniji od letenja avionom

Milioni ljudi umiru svake godine zbog grešaka lekara ili infekcija do kojih dolazi usled neadekvatne nege u bolnicama, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

"Ako vas sutra prime u bolnicu u bilo kojoj zemlji... vaše šanse da budete izloženi grešci tokom nege su 1 od 10. Vaše šanse da umrete zbog greške u zdravstvenom sistemu su 1 od 300", izjavio je izaslanik SZO za bezbednost pacijenata Lijam Donaldson.
Ako se ti podaci uporede sa rizikom pogibije u avionskoj nesreći koja iznosi 1 od 10 miliona putnika, jasno je da na zdravstvenom sistemu širom sveta treba poraditi.
Na stotine miliona ljudi dobije infekcije zbog loše nege svake godine, a više od 50 procenata infekcija mogle bi da budu izbegnute ukoliko bi medicinsko osoblje opralo sapunom i vodom ruke pre nego što izvrši neku intervenciju.
Od 100 hospitalizovanih pacijenata, sedam u razvijenim i 10 u zemljama u razvoju "zaradiće" bar jednu infekciju, pokazuju podaci SZO, preneo je Rojters.
Što duže pacijenti borave na intezivnoj nezi, to su veće šanse da dobiju infekciju.
Najveći broj infekcija izazivaju kateteri i respiratori. Svake godine u Sjedinjenim Američkim Državama u bolnicama se dogodi 1,7 miliona infekcija, koje izazovu 100.000 smrtnih slučajeva. Istovremeno, u Evropi oko 4,5 miliona infekcija izazove 37.000 smrtnih slučajeva.
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #18 poslato: Јул 24, 2011, 01:31:57 »
Idi gore Idi dole

Svima je to već jasno.
Samo je čudno da nisu pokušali da sakriju ove podatke.  Sve u duhu Neptuna  :namig:
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Јул 24, 2011, 01:54:51 »
Idi gore Idi dole

ali je fina potvrda da je neptun opasniji od urana, o čemu smo pričali  :)
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #20 poslato: Јул 24, 2011, 01:58:16 »
Idi gore Idi dole

podseti me ova priča na predavanje o proceni rizika, na subjektivni osećaj koji utiče na procenu... u okviru tog predavanja, dat je primer kako se mnogi plaše ajkula, a niko kokosovog oraha, a onda brojke koliko ljudi strada od napada ajkule godišnje, a koliko od pada kokosovog oraha na glavu, ne sećam se tačnih cifara, ali govorimo o nekoliko desetina puta većem broju žrtava kokosovog oraha od broja žrtava ajkule  :neznam:
istina, ovo baš nema veze sa neptunom, al dobro, mogu i ja nekad da spamujem  :mrgreen:
« Poslednja izmena: Јул 24, 2011, 01:59:15 luche » Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #21 poslato: Јул 24, 2011, 02:01:01 »
Idi gore Idi dole

Ali ajkulu najčešće vidiš. I smrt nije trenutna.
Bili se ti menjala?
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #22 poslato: Јул 24, 2011, 02:04:25 »
Idi gore Idi dole

ja ne znam da plivam, tako da, sve dok ajkule ne nauče da šetaju, nisu na mom spisku opasnosti  :lol:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #23 poslato: Јул 24, 2011, 02:14:07 »
Idi gore Idi dole

Odlazak u bolnicu rizičniji od letenja avionom

Gladna Smrt je ta koja hrani lekare.
Sačuvana

Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #24 poslato: Јул 24, 2011, 02:16:18 »
Idi gore Idi dole

ali je fina potvrda da je neptun opasniji od urana, o čemu smo pričali  :)

Pa i nije ako voliš Kraj kojim vladaju Ribe i ako hoćeš da budeš bliže Bogu.
Što je slabiji Čovek to je jači Bog.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #25 poslato: Јул 24, 2011, 02:17:30 »
Idi gore Idi dole

meni se ta podela ne dopada, ja sam uran  :mrgreen:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #26 poslato: Јул 24, 2011, 02:24:46 »
Idi gore Idi dole

Tačno.
Nikad mi nije bilo jasno kako neko ko je nezadovoljan Svetom može biti zadovoljan Bogom?! - Njegovom Kreacijom.
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #27 poslato: Јул 24, 2011, 02:35:27 »
Idi gore Idi dole

znaš kako, moja pokojna naka je govorila "svako je lud na svoj način, reče đavo, i sede u koprive"  :lol: tako i ja  :lol: fora je ta da, ako si nezadovoljan, to je samo tvoj problem, jer zakoni su zakoni, i kao čovek si nemoćan i tačka  :) ako ne možeš da se pomiriš sa tim, ti si u problemu, ne zakon  :namig:
ali, pade mi na pamet još jedno sećanje, davno još, gledala sam sa tetkom film, mislim da se zove božićna priča, ili tako nekako... suština filma je da lik hoće da se ubije jer je u finansijskim problemima, i veruje da bi svet bio bolji da ga nije ni bilo... onda se pojavljuju duhovi, koji mu pokazuju kako bi svet bio lošiji bez njega, on odustaje od samoubistva i otkriva da su se prijatelji udružili, platili mu dugove i problemi su nestali, tako nekako otprilike, ne držite me baš na reč... i tetka oduševljena filmom, pita mene kako mi se dopao, ja kažem, jbg, nerealan mi je, i to mi se ne dopada  :neznam: kaže ona, što jel zbog duhova? a ja ću na to, jok, nego zbog toga što se našla gomila ljudi koja će da se žrtvuje i reši njegov problem  :oops: jbg, ispade da su mi duhovi realniji od rasprostranjene humanosti  :oops: bila je u pravu moja baba  :lol:
Sačuvana
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #28 poslato: Јул 24, 2011, 02:40:11 »
Idi gore Idi dole

Zar ima ikoga ko ne bi pre poverovao u duhove?
Sačuvana

luche
Gost
« Odgovor #29 poslato: Јул 24, 2011, 02:41:32 »
Idi gore Idi dole

jbg, ima  :neznam: :lol:
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: