|
Maska
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Септембар 20, 2011, 01:24:05 Maska »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ampelos
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Септембар 21, 2011, 08:54:52 Ampelos »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
menora
|
Katarina imas li probleme sa milicijom na putevima, da te previse zaustavljaju i napadaju ??? problem sa carinicima ??? ili si naucila da primirujes tog marsa
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A. Moja natalna karta
|
|
|
|
katarina7
|
Katarina imas li probleme sa milicijom na putevima, da te previse zaustavljaju i napadaju ??? problem sa carinicima ??? ili si naucila da primirujes tog marsa naprotiv, sa svima njima sam uvek u vrlo ljubaznoj komunikaciji kad se sretnemo nekako se volimo  sto, tvoj muz ima probleme te vrste? koliko se secam, imamo slicne horoskope
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
menora
|
dobro je ondak , ma ja imam problem na putu sa milicijom i carinicima i mislim da je to od tog Ma u Sco ...isla sam logikom da je tebi vladar 3 kuce taj  u  u 9 a on je u opoziciji sa  a meni je vladar 3 kuce  O  u  isto u 9 i pravi 90 na moj  pa reko mozda ima tu nesto  moj mali je isti ti  , 17 februar sesetsedme, ASC je strelac
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Септембар 25, 2011, 03:34:34 menora »
|
Sačuvana
|
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A. Moja natalna karta
|
|
|
|
katarina7
|
on meni samo pravi problem kad otpujem negde u smislu da se kola obavezno i svaki put pokvare mislim na kola od mm, jer ta opozicija je na  koji vlada 7. poljem za tvog malog i tebe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
katarina7
|
on ima MA u  ? ništa mi se ne sviđa
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Maska
|
Mars0saturn u sc, cini mi se...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
menora
|
T. ima presladku glavu i dobru energiju - ali smesno je gradjen za jednog Ma u Sco
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Maska
|
Sav je ta njegova venerica u raku (ne znam sta mu je podznak)...nije cudo sto je najblizi postao ljudima kroz reklamu u kojoj njopa! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|