Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:34:52
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Astrologija u dečjim pesmicama  (Pročitano 1248 puta)
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Октобар 08, 2011, 12:10:23 »
Idi gore Idi dole

me u pi  :lol: (možda sa aflikcijom sa sa u vi, pošto mu je lekar zabranio da se umiva)  :lol:
http://youtu.be/KbInttICPSM
« Poslednja izmena: Октобар 08, 2011, 12:11:02 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Октобар 08, 2011, 12:15:57 »
Idi gore Idi dole

ma0ve u ge?  :sokrat:
http://youtu.be/xKt4k-3QgH8
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Октобар 08, 2011, 12:26:44 »
Idi gore Idi dole

puno meseca u lavu u decjim pesmicama...zakljucujem da je svet egzaltiran u tom znaku i da nema vece ljubavi od mamine, koja nas suncem svojim greje :sunny: :namig:
Sačuvana
tournesol
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Октобар 08, 2011, 02:35:25 »
Idi gore Idi dole

nešto u jarcu u 6  :sokrat: merkur, mars, venera  :sokrat:

http://youtu.be/RFb3eGugTJI

A, ovde se necu sloziti sa tobom.To mi je jedina koju znam da pevam i danas pa sam je detaljno analizirala. :lol:Nista jarac, nego Devica.Ev.mozda, nesto u sest, sa primesom raka [kad bi gusku pojela, lakse bi joj bilo]
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Октобар 08, 2011, 02:37:09 »
Idi gore Idi dole

puno meseca u lavu u decjim pesmicama...zakljucujem da je svet egzaltiran u tom znaku i da nema vece ljubavi od mamine, koja nas suncem svojim greje :sunny: :namig:

e, ali ima i ova

http://youtu.be/RzyvJFQYHhA

vesela muzikica, i dramatična priča, da ne veruješ da je u dečjoj pesmi, iako ima srećan kraj  :shock: a klinci je obožavaju  :namig: ja bih možda stavila tu mo u sc :sokrat:
« Poslednja izmena: Октобар 08, 2011, 02:37:43 luche » Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Октобар 08, 2011, 02:43:05 »
Idi gore Idi dole

A, ovde se necu sloziti sa tobom.To mi je jedina koju znam da pevam i danas pa sam je detaljno analizirala. :lol: Nista jarac, nego Devica.Ev.mozda, nesto u sest, sa primesom raka [kad bi gusku pojela, lakse bi joj bilo]

jarac je tu upao jer mi nekako nije po defaultu bolesna čim je u 6, pa sam jarca dodala za težinu, i što je bolest kako vreme prolazi "sve jače steže"  :sokrat: ali, može i saturn u devici u sekstilu sa marsom u raku, recimo, em što bi joj bilo lakše od guske, em što je brižni mužjak tetoši  :sokrat: ali, onda mora biti saturn, a ne venera recimo, jer je stvarno bolesna danima, i teško joj je, a ovako bi me vukla na hipohondra  :oops:
« Poslednja izmena: Октобар 08, 2011, 02:44:10 luche » Sačuvana

-------
Moja natalna karta
tournesol
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Октобар 08, 2011, 03:13:36 »
Idi gore Idi dole

A, ovde se necu sloziti sa tobom.To mi je jedina koju znam da pevam i danas pa sam je detaljno analizirala. :lol: Nista jarac, nego Devica.Ev.mozda, nesto u sest, sa primesom raka [kad bi gusku pojela, lakse bi joj bilo]

jarac je tu upao jer mi nekako nije po defaultu bolesna čim je u 6, pa sam jarca dodala za težinu, i što je bolest kako vreme prolazi "sve jače steže"  :sokrat: ali, može i saturn u devici u sekstilu sa marsom u raku, recimo, em što bi joj bilo lakše od guske, em što je brižni mužjak tetoši  :sokrat: ali, onda mora biti saturn, a ne venera recimo, jer je stvarno bolesna danima, i teško joj je, a ovako bi me vukla na hipohondra  :oops:

Shvatila sam ,vrlo je logicno to sto si rekla...samo je meni Jarac nekako previse stoicki znak da bi se zalio, pa se jos i pesma ispevala od toga.Jos i krupne suze-hm.Ubacila bih i ja svakako raka tu, tu se slazemo.S druge strane, susi se ko grana...tu ima nesto od jarca.U svakom slucaju, nije vesela pesmica, ali sta cu kad samo nju znam napamet.Dobro znam i drugarstvo.. :D
Sačuvana
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Октобар 08, 2011, 03:17:22 »
Idi gore Idi dole

Ma, to je pesmica o maloj prevarantkinji...moramo malo neptuna tu..ili merkura, ne moze bez toga...
Sačuvana
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Октобар 08, 2011, 03:18:09 »
Idi gore Idi dole

To je moja omiljena pesmica, a nemam jarca garant. :namig:
Sačuvana
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Октобар 08, 2011, 03:22:32 »
Idi gore Idi dole

Mislim, jasno vam je da ona nije stvarno bolesna, vec je maza i hoce da klopa luksuznu hranu? :namig:
To ste skapirali..da je bolest farsa? :cekam:
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Октобар 08, 2011, 03:29:21 »
Idi gore Idi dole

naravno da nismo  :namig: meni je saturn u 6, a tournesol mesec u jarcu, tako da mi bolesti shvatamo ozbiljno, jel tako  :) i što bi joj bilo lakše od guske, svaki mars u raku zna da snaga na usta ulazi, a ne da se folira da bi se najela  :lol:

a da nije baš jarčevski žaliti se, to si u pravu, tournesol, tako da, da računamo da je moja druga verzija prodata, sa devicom i rakom?  :sunny: :lol:

p.s. naravno da ćemo ovde, kao i uvek, imati različite astrološke slike, zbog različitih asocijacija koje nam pojmovi izazivaju, tako je lisica okeani prevarantkinja, meni bolesnica, ali to čini celu temu zanimljivijom  :sunny:
« Poslednja izmena: Октобар 08, 2011, 03:29:49 luche » Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Октобар 08, 2011, 03:31:50 »
Idi gore Idi dole

Moze da bude devica, jer ja imam asc u virgo i svaki put kao mala kad se pretvarah da sam bolesna, mama bi mi pevala: " razbole se lisica, susi se ko grana, kad bi gusku pojela, lakse bi joj bilo." :namig: :ajoj:
To je bio znak da me je ukebala.
Sačuvana
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Октобар 08, 2011, 03:34:18 »
Idi gore Idi dole

Mislim, lisica je simbol LUKAVOSTI, a ne duboke patnje.
Tako da ste bile previse doslovne u shvatanju teksta.
U skoli ste ucili valjda, da su zivotinje u basnama i u ovakvim pesmicama SIMBOLI, pre svega, nekih ljudskih osobina... :ajoj:
« Poslednja izmena: Октобар 08, 2011, 03:43:57 Okeana » Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Октобар 08, 2011, 03:44:25 »
Idi gore Idi dole

jbg, kad nismo tako inteligentne kao ti, šta da ti kažem  :neznam:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Okeana
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Октобар 08, 2011, 03:46:34 »
Idi gore Idi dole

Nema potrebe za tim, nisam vas zezala, nego umirem od smeha...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: