Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:37:35
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Astrologija u crtanim filmovima  (Pročitano 546 puta)
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Октобар 18, 2011, 06:17:25 »
Idi gore Idi dole

samo ti sibaj -nemoj biti preblaga  :h:-necu nikad nista nauciti  :mrgreen:
ali ajde daj ti onda konacno ,gde da turimo SA i sta  :D
(samo pozuri moram da idem za 5 min,pa se vracam za 2 sata  :lol:_
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #91 poslato: Октобар 18, 2011, 06:18:24 »
Idi gore Idi dole

i čuj vidi gazdu, gazda je čudo, menorče, znaš ti da gazda jedini od nas ima pesmu o svom horoskopu?  :mrgreen:
ako misliš da se zezam, seti se "When the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars..." i pogledaj gazdinu kartu, videćeš mesec u sedmoj kući i konjunkciju ma/ju  :mrgreen:  :ajoj:

Još samo kada bi se rok opera zvala Age of Capricornius a ne Aquarius...  :mrgreen:

Eno se Alex ubi najavljući povratak Hrista a vi ništa. Još vi ne znate s kim imate posla.  :namig:

Ma Alex
Sačuvana

Veritas filia temporis...
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Октобар 18, 2011, 06:19:40 »
Idi gore Idi dole

pa cek 10 kuca ti je jarcevska  sa oces tanananana  :mrgreen:
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Argus
Administrator
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #93 poslato: Октобар 18, 2011, 06:21:46 »
Idi gore Idi dole

ma i nju mi zagadio Uran  :djavo:
Sačuvana

Veritas filia temporis...
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Октобар 18, 2011, 06:24:34 »
Idi gore Idi dole

e, ne može onda merkur, znači, tvoja asocijacija prodata :baci:
au nisamo cekivala znaci mrav -insekti mogu biti Ma u Sco  :mrgreen:

:juhu: :baci:

mars su više insekti koji bodu, stršljenovi i ose, a insekti u sc su više bubašvabe i slično što bi preživelo atomski rat  :oops: :mrgreen:  :lol: sve sitno bi bio merkur, pa se insekti mogu gledati kroz njega, mrav, van crtanog bi mi bio me u co (vredan kao mrav, recimo, a i žive u čvrsto struktuisanim zajednicama)  :sokrat:

međutim, pošto smo rešili da ga uvalimo u kartu tvog muža, i nećemo da upotrebimo merkura, jer je on 0sa, znači statičan a ne atomski, moramo da ga ne gledamo ovde kao mrava, nego kao junaka koji se suprotstavlja većem, jačem i opasnijem neprijatelju, te mi odatle ide slika "neka bude što biti ne može" ma u sc  :sokrat: a ostatak asocijacije stoji  :neznam:
alternativa tvojoj slici je me0sa180ur0pl (ako sam dobro skontala da to ima), malo pogubljeni sitni mravić rešen da istera svoje (me0sa u pi) 180 ur0pl (tehnika, atomsko), ali hbg, onda bi od istog nadrljao, a ne bi mu to bilo oružje  :sokrat:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Октобар 18, 2011, 06:26:34 »
Idi gore Idi dole

jbge  :mrgreen:
 pitam danas moje kolege sta bi  prvo rekli za mene od karakteristika  -oni kazhu impulsivna  :mrgreen:
ne kontam ja taj zadatak  :neznam:
Sačuvana

Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Октобар 18, 2011, 06:27:33 »
Idi gore Idi dole

lucheeeee kasnim idemmmmm dolazimmmmm  :mah: :mah:
Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Октобар 18, 2011, 06:31:05 »
Idi gore Idi dole

nisam ja preblaga, ja zadržavam svoju sliku, a tebi velikodušno dopuštam da imaš svoju  :mrgreen:  :ajoj:
šalu na stranu, razlike postoje u doživljaju, to smo već rekli, tako da, ti ga doživljavaš vatrenije, ja ga doživljavam jarčevskije, legitimno je da obe slike budu važeće u okviru naših asocijacija, i da, iako moja slika više leži mom doživljaju, i tvoja mi slika bude sasvim odgovarajuća istovremeno  :sunny: i jeste, kad joj samo malo saturna dodamo, recimo u konjunkciju sa mesecom u biku, recimo  :sokrat: jer ga je odgajila mama majmunica, i jer su mu životinje porodica  :sokrat:

znači, MaOJu u ovnu u 10  :60: Mo0SA u biku   :60: Me :0:Ve u ribama  brao

Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Октобар 18, 2011, 06:31:43 »
Idi gore Idi dole

lucheeeee kasnim idemmmmm dolazimmmmm  :mah: :mah:

ajde, ajde  :ljubi: :mah: nastavimo kad se vratiš  :mah:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Октобар 18, 2011, 06:34:09 »
Idi gore Idi dole

jbge  :mrgreen:
 pitam danas moje kolege sta bi  prvo rekli za mene od karakteristika  -oni kazhu impulsivna  :mrgreen:
ne kontam ja taj zadatak  :neznam:

e vidiš, ja sam kad sam postavila slično pitanje curama kojima sam bila pretpostavljeni očekivala takav odgovor (ili eventualno nešto iz zahebanog spektra saturna u lavu  :mrgreen: ), a dobila potpuno neočekivan odgovor "ti si veliki diplomata"  :shock: :sokrat:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Октобар 18, 2011, 06:40:27 »
Idi gore Idi dole

ma i nju mi zagadio Uran  :djavo:

trigon ma0ju, trigon mo, jadan ti sa njim, a? :cek:  :lol:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Октобар 18, 2011, 09:42:47 »
Idi gore Idi dole

nisam ja preblaga, ja zadržavam svoju sliku, a tebi velikodušno dopuštam da imaš svoju  :mrgreen:  :ajoj:
šalu na stranu, razlike postoje u doživljaju, to smo već rekli, tako da, ti ga doživljavaš vatrenije, ja ga doživljavam jarčevskije, legitimno je da obe slike budu važeće u okviru naših asocijacija, i da, iako moja slika više leži mom doživljaju, i tvoja mi slika bude sasvim odgovarajuća istovremeno  :sunny: i jeste, kad joj samo malo saturna dodamo, recimo u konjunkciju sa mesecom u biku, recimo  :sokrat: jer ga je odgajila mama majmunica, i jer su mu životinje porodica  :sokrat:

znači, MaOJu u ovnu u 10  :60: Mo0SA u biku   :60: Me :0:Ve u ribama  brao
idealno  :h:
 :baci:
Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Октобар 18, 2011, 09:49:47 »
Idi gore Idi dole

:baci:  :h:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Октобар 18, 2011, 09:55:09 »
Idi gore Idi dole

atomski mrav  ostaje po mom jel  :mrgreen:

insekte naucila  :D  :h:

( kazhu  da sam tolerantna  :iznenad:, sad cu ovih dana sprovesti anonimnu anketu -bas me zanima sta mislimo jedni o drugima  :lol:

Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Октобар 18, 2011, 10:13:13 »
Idi gore Idi dole

da, mrav je tvoj :baci:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: