Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:38:21
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Omiljene scene /odlomci iz filmova  (Pročitano 718 puta)
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« poslato: Октобар 11, 2011, 08:50:03 »
Idi gore Idi dole

Luche turi ovo gde treba  :h:   :ljubi:
jutros mi bilo logicno da ga stavim ovde  :mrgreen:
jedna od omiljenih mi  glumica , mozda nije iz moje karte  :neznam: ,ako jeste moze biti samo Mo120Sa u blizancima  :sokrat:
http://www.youtube.com/watch?v=LHiLlTGzRDc&feature=related
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Октобар 11, 2011, 08:55:12 »
Idi gore Idi dole

a ovo mi lichi na mene i jos nekoga  :h:
 :kreza:
http://www.youtube.com/watch?v=Q-srqJtOAFA&feature=related
 :bumbar:

Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Октобар 11, 2011, 09:09:22 »
Idi gore Idi dole

http://www.youtube.com/watch?v=y2Rnbpsh3yc&feature=related
 :ajoj:
"od dupeta do glave danas se tesko stizhe"  :sokrat:  ,nemam uopste ideju  :sokrat: ,pomoc -kviskove sam sve potrosila  :mrgreen:
Sačuvana

Moja natalna karta
snena
Newbie
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Октобар 11, 2011, 09:20:40 »
Idi gore Idi dole

http://www.youtube.com/watch?v=C_oMBawbpgw   :ajoj:
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Октобар 11, 2011, 09:45:53 »
Idi gore Idi dole

:h:
Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Октобар 11, 2011, 10:55:57 »
Idi gore Idi dole

jupiter u jarcu u 12 90 ur u 8  :mrgreen:
van šale, za to štekanje uz odricanje, vazda je jupiter u jarcu slika... znam dete koje je sa ekskurzija redovno vraćalo sve pare koje ponese za džeparac  :shock: i štekalo slatkiše koji su se kvarili kolko su dugo u šteku (ako brat ne nađe štek, naravno :lol::h: i kad je imao 7 godina, počeo je da šteka kintu da kupi džon dir traktor  :h:
naravno, ne kažem da su svi sa ju u co takvi, ali to mi je slika toga  :h: :sunny:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Октобар 11, 2011, 10:57:40 »
Idi gore Idi dole

a ovo mi lichi na mene i jos nekoga  :h:
 :kreza:
http://www.youtube.com/watch?v=Q-srqJtOAFA&feature=related
 :bumbar:

u a ovo je čist SA (kakva sam takva sam) u Ge (al imam telefon) :lol:  :h:
« Poslednja izmena: Октобар 11, 2011, 10:57:54 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Октобар 11, 2011, 11:02:16 »
Idi gore Idi dole

http://www.youtube.com/watch?v=y2Rnbpsh3yc&feature=related
"od dupeta do glave danas se tesko stizhe"  :sokrat:  ,nemam uopste ideju  :sokrat: ,pomoc -kviskove sam sve potrosila  :mrgreen:

ovde mi je opet ju u co u 12, tradicionalne vrednosti u zanosu, kvadrat ur u 8, fotograf koji slika noge i gola dupeta  :lol:

mada i insistiranje na glavi svakako jeste mo u aq u 1  :lol: još u 120 sa saturnom u blizancima u tome je neumoljiv  :lol: onda bi ovi koji pokazuju i slikaju te noge i gola dupeta bili računam ve i ma u sac  :shock: :lol:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Октобар 11, 2011, 11:44:22 »
Idi gore Idi dole

gazda, ajd obesi onu scenu sa petrom božovićem, pliz, onu kako se leče ljubavni jadi  :sunny:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Октобар 11, 2011, 11:46:39 »
Idi gore Idi dole

evo, našla sam, ne moraš, okačiću ja  :sunny: ali posle, kad rešimo menorine asocijacije  :sunny:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Октобар 11, 2011, 01:30:42 »
Idi gore Idi dole

ja lupam ko Maksim  :ajoj: a ti ne pazish na casu :cekam:
evo ga lecenje ljubavnih jada Snena je vec stavila 
Fala na pomoci    :h: :ljubi:
tachno je za Ju u jarcu -kir janja  :ajoj:
aj
sad
moram da   

« Poslednja izmena: Октобар 11, 2011, 01:32:30 menora » Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Октобар 11, 2011, 01:46:27 »
Idi gore Idi dole

e vala, jesam ćorava  :oops: :ajoj: :mah: :mah:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Октобар 11, 2011, 02:20:11 »
Idi gore Idi dole

inače, da obrazložim svoje slepilo, nije da ja nisam videla da je snena postavila klip, da zlo bude veće  :ajoj:
videla, otvorila, i onako sanjiva zbog naziva utripovala da je to klip ovaj u stvari http://youtu.be/DqgcrfY_6nc  :oops: :ajoj:
još se pitam, što snena kači pesme ovde  :ajoj:
al, rekoh, mora da je neka interna šala, da ne pitam bolje ništa na glas  :ajoj:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Октобар 11, 2011, 02:26:11 »
Idi gore Idi dole

i da, kad je u pitanju scena sa božovićem, od do mogu da je spakujem u moju kartu  :mrgreen:
naravno tu imamo shebanog marsa u raku koga je ve0pl u vagi isterala iz pameti, i koji preti da će u trigonu sa uranom u sc da ode zbogom zauvek   :mrgreen:
i onda mu se pojavljuje sa u 6 u egzaktnom sekstilu sa tom venerom, odnosno, doktor za ljubavne probleme, koji je, saturnovski je li, to prošao  :mrgreen: i otkrio da je trigon sa neptunom rešenje, plač, ricinus, deprozepam, vinjak  :mrgreen: doduše, imamo i kvadrat sa uranom u sc u 8, pa imaš i brzo rešenje da se obesiš  :ajoj: ali, dugoročno, udaraš po neptunu i za 15 godina si na konju, tj u zenitu  :ajoj:

i da dodam, ako neko sumnja da je on taj saturn u lavu, da sam u jednom periodu živela u istom dvorištu sa božovićem, vrata preko puta jedno drugom  :namig: :lol:  :sunny:
« Poslednja izmena: Октобар 11, 2011, 02:36:01 luche » Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Октобар 11, 2011, 04:17:29 »
Idi gore Idi dole

toooo  luchee  brao
razbila si ovo   :h: :ljubi:
ja jos u officeu  :cekam:

blago tebi sto si imala takog velikana pri sebi- kaki je ?
Sačuvana

Moja natalna karta
Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: