Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:40:59
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Omiljene scene /odlomci iz filmova  (Pročitano 718 puta)
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Октобар 23, 2011, 07:57:06 »
Idi gore Idi dole

:cekam: :cekam: :cekam:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Октобар 29, 2011, 08:04:32 »
Idi gore Idi dole

"vreme ne moze da ceka -krug nije savrsen"  :sunny:

od 1994   do danas nije se pojavio jos film koji me toliko odusevio,imam utisak kao da sam ga ja snimala  :oops:
i imam osecaj da je ovaj  film i muzika  cela  moja  karta  :oops:

otvorih njegovu kartu i bi mi nekako  lakse  :oops:  jer videh  da ima NeOMe u Sco pa 60  VeOPl   :oops: :sokrat:

pa sam onda na osnovu scene gde se Aco  vraca kuci u Makedoniju zatiche "unistenu"  i trosnu kucu stavila da mu Sa bude u 4 kuci  :sokrat: , a slaze se nekako opet po filmu jer Aco  zivi u Londonu (4 kuca pocinje u strelcu) pa se vraca u svoj rodni kraj a sto je  Sa u jarcu u 4  ( ta arhitektura i priroda tog kraja u makedoniji  mi lichi na Sa u jarcu -valjda to zovu Skopska Crna Gora  :sokrat:)

ja bik mu ovako stavila kartu  :oops:   :sokrat: -  nemam vreme ...
pa mi opet odgovara da taj njegov Mo u biku bas bude u Scorpijonskoj 8 kuci  :sokrat:
...jako me zanima njegova karta ,mogu samo da lupetam ovako nazalost  :oops: ...izvinte  :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=AqBuZtDoCS0
ovde se moze pogledati ceo film
Oskar za strani film 1994  :sunny:

(jos jednom izvinite sto lupetam ,molim pametnije ako vole ovaj film i ako ih uopste zanima da me isprave  :oops:)

« Poslednja izmena: Октобар 29, 2011, 08:10:30 menora » Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Октобар 29, 2011, 01:33:23 »
Idi gore Idi dole

:h: ja nit sam pametnija, niti sam gledala film  :oops: ali ovo što si napisala zvuči logično  :sunny:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: