Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:44:11
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ljubav i brak u natalnoj tradicionalnoj astrologiji  (Pročitano 398 puta)
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« poslato: Новембар 15, 2011, 09:36:02 »
Idi gore Idi dole

zbog obima teksta, da ne bih iz vise postova objavljivala, dajem link do bloga pa kasnije na ovom mestu mozemo dodavati stvari i pricati na temu.

http://www.natasakaralic.com/tekstovi/ljubav_i_brak_u_tradicionalnoj_astrologiji.html
« Poslednja izmena: Новембар 16, 2011, 02:36:39 AstroSerbiana » Sačuvana

Tradicionalna horarna, natalna, elekciona i mundana astrologija
izrada horoskopa, konsultacije, skola astrologije
www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #1 poslato: Новембар 15, 2011, 10:18:53 »
Idi gore Idi dole

brao E, bas ti thank you na ovome  :D
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
Alois Irlmaier:"Die USA werden ab 1920 innerhalb von 95 Jahren untergehen im Mahlstrom der Zeit. Es wird krachen."
http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0
http://www.youtube.com/watch?v=If4D3uDXK-s&p=C90D80F941EB288D&playnext=1&index=
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #2 poslato: Новембар 15, 2011, 10:20:21 »
Idi gore Idi dole

mozes onoj teti sada i brak da tumacis i zacinis sa osobinama relevantnih signifikatora :namig:
« Poslednja izmena: Новембар 15, 2011, 10:20:50 AstroSerbiana » Sačuvana

www.natasakaralic.com, www.tradicionalnaastrologija.com, www.horarnaastrologija.com
cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #3 poslato: Новембар 15, 2011, 10:30:10 »
Idi gore Idi dole

Osim Doroteja i Manilijusa(ovog drugog ni ne uzimam za ozbiljno) sav taj materijal u stvari imam, dosta sam i procitao samo definitivno nije dovoljno jednom - kad dodje ovako preradjeno i destilovano stvar postaje mnogo laksa.
A sa tetom sam pri kraju, ostali jos samo klinci. Brak sam vec detaljno obavio, mada bi se moglo jos ponesto odavde ubaciti  :namig: 
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
Alois Irlmaier:"Die USA werden ab 1920 innerhalb von 95 Jahren untergehen im Mahlstrom der Zeit. Es wird krachen."
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #4 poslato: Новембар 15, 2011, 10:52:55 »
Idi gore Idi dole

ajde da dodam i ovu sitnicu, taman da se nadovezem na kraj teksta i sinastriju. primetila sam da u praksi ova tacka radi. tacka seksualne zelje/privlacnosti koja se dobija odbijanjem rastojanja MA od VE projektovanim od asc, odnosno, VE od MA u muskim natalima. gde god da nam padne tu nam je vruca tacka :namig: takodje, kada neki licni faktor iz natala jednog partnera padne na tu tacku, eto ti velike seksulalne privlacnosti. kada spajamo zensku tacku onda je dobro da na njoj stoji muski MA, a u muskim natalima na toj tacki bi trebalo da je zenska VE. one se mogu naci i u konjunkciji preko osnovnog i izvedenog (dodekatemorije) Zodijaka. snazna je i ako pada na asc partnera. takodje, asc partnera u 5. kuci onog drugog, narocito blizu vrha, znaci isto, ali mislim da je tacka mocnija.

obratite paznju na sinastriju 4 faktora preko dodekatemorija jer radi isto kao i sa faktorima osnovnog Zodijaka. ovo naglasavam jer ce mnogima ovo promaci iz teksta jer nije zanimljiv niti lagan.
Sačuvana

cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #5 poslato: Новембар 15, 2011, 11:01:31 »
Idi gore Idi dole

Dvanaestine su stvarno mocna stvarca  brao ovo  malo vremena sto ih pratim bilo je dovoljno da me u to uvjeri. Osim toga, dosta toga iz moga natala tek uz njihovu primjenu mi izlazi na vidjelo.
Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #6 poslato: Новембар 15, 2011, 11:07:04 »
Idi gore Idi dole

odlicno kada ti prija :D sad, ako hoces mene da poslusas, tragaj za zenom/devojkom koja oko polovine Vi ima VE ili MO ili asc jer ti tu pada ova senzulana tacka :namig:
Sačuvana

cor scorpii
Hero Member
Van mreže Van mreže

VITA BREVIS, ARS LONGA

« Odgovor #7 poslato: Новембар 15, 2011, 11:12:31 »
Idi gore Idi dole

:ajoj: ali to moze da znaci da ni ne moram nikoga da trazim, ja sebe najvise volim  :ajoj:

Sačuvana

KAKO GORE,TAKO DOLE
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #8 poslato: Новембар 15, 2011, 11:13:17 »
Idi gore Idi dole

e, u pravu si :ajoj: ala ti se skockalo, nije ni cudo sto si sam.
Sačuvana

AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #9 poslato: Новембар 15, 2011, 11:25:12 »
Idi gore Idi dole

jos dve sitnice. privlace se ljudi sa razlicitim MO fazama. osnovni princip je da onaj sa MO u rastu ide na onog sa MO u padu, ali se ovo moze i finije doterivati prema kolicini lunarne svetlosti tipa, prvih 40 stepeni od SO-poslednjih 40 od SO, kao odraz u ogledalu. druga stvarcica govori o pregibu, tacki na 90 od lunarnih cvorova pa nas privlace ljudi koji na toj tacki imaju neki licni sinastrijski faktor.
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Новембар 15, 2011, 11:25:37 »
Idi gore Idi dole

nataša, jel meni ta tačka na kraj bika ili na kraj škorpije (nisam najbolje razumela na koju stranu računam broj stepeni  :oops: )?  :sunny:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #11 poslato: Новембар 15, 2011, 11:27:56 »
Idi gore Idi dole

od VE do MA izracunas broj stepeni pa to odbijes od stepena asc, ali u pravcu primarnog kretanja, ne zodijackom jer ti je MA desno od VE. ajde, daj mi tacan broj stepeni izmedju VE i MA i tacan stepen asc, sada se ne secam.
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Новембар 15, 2011, 11:34:52 »
Idi gore Idi dole

e nisam ni mislila da te cimam, niti da napamet znaš  :oops: karta mi je u potpisu, zato sam tako slobodno pitala  :oops:
znači mars na 2°29 raka, venera na 1°53 vage, asc na 24°36 vodolije. jel to onda dodajem 89°24 na asc, pa je u na 24° bika, ili 269°24 pa je na 24° škorpije?  :oops:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
AstroSerbiana
Global Moderator
Van mreže Van mreže

astrolog

WWW E-mail
« Odgovor #13 poslato: Новембар 15, 2011, 11:36:12 »
Idi gore Idi dole

u Sc je.
Sačuvana

luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Новембар 15, 2011, 11:37:13 »
Idi gore Idi dole

hvala  :h:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: