Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:48:58
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: E, ne dam ti pare...  (Pročitano 190 puta)
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« poslato: Јануар 15, 2012, 10:40:02 »
Idi gore Idi dole

stekla sam utisak da nevezano za našu štedljivost ili rasipnost, postoje neke stvari na koje nas boli srce i duša da damo pare, pa rekoh da probamo da to sagledamo astrološki   :sokrat: :sunny:

recimo, mesec u jarcu ili u aflikciji sa saturnom ne da pare na taksi do najteže muke, i onda ga boli i srce i duša što je pare na to dao, bez obzira koja je cifra u pitanju  :namig: on inače istina nije rasipnik ni za šta, ali, za ostalo šta mora da se plati, mora, ne gunđa, i čak rado da pare za nešto što misli da vredi... sem za taksi, to nikad ne vredi datih para  :lol:

ja, sa svoje strane, ne dam pare za kuhinjsko posuđe, što bih objasnila vodolijskim mesecom, mada, pitanje je da li je to samo od njega  :sokrat: kupila sam jednom jedan tiganj, sve me bolelo  :oops: a onda mi ga mesec u vodoliji sa kojim sam stanovala upropastio u prvom korišćenju :ljut: i srce i duša, ne znam kako sam preživela, em sam se u startu osećala kao da sam bacila pare, em se odmah ispostavilo da jesam  :cekam: doduše, uvek imam osećaj da sam previše platila i kad kupujem odeću i obuću, ali kuhinjsko posuđe je neprikosnoveno  :neznam: dok, sa druge strane, pare za taksi veselo dajem kad god mogu  :oops: i za knjige još veselije, na njih pare dajem koliko god i kad god mogu, nikad nisam osetila žaljenje zbog toga   :neznam::sunny:

imate li vi kakve ideje i predloge?  :sokrat:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
katarina7
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Јануар 15, 2012, 10:58:11 »
Idi gore Idi dole

ti ćeš me obrazložiti astrološki  :)
ja sam najveći rasipnik kog do sada videh
kupuj, trpaj...ne gledam
knjige, sveske, bojice, flomasteri, mirisne svećice, cveće, posuđe plastično, metalno, keramičko, stakleno... slike, ramovi, torbe, cipele, farmerke, majice, donji veš...klopa, klopa, klopa, taksi, sokovi, restorani...ma sve, trebalo to ili ne
međutim, u poslednjih nekoliko meseci me neka nelagoda hvata kad treba da platim račun za klopu  :ne:
silno se radi za doope što bi rekli, pa onda dok kupiš za doope, da koje se vreme utroši da  spremiš za doope...na kraju nikakva korist od tog za doope, jedino je ono presrećno, jer raste u svim dimenzijama :ne:
onda, nekako mi je postalo bezveze da kupujem garderobu  :sokrat:
Sačuvana

Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Јануар 15, 2012, 11:30:46 »
Idi gore Idi dole

Ja ne volim glomazne stvari, sve stvari, koje ne mogu fizicki da ponesem sama sa sobom, vec podrazumevaju da budem duznik drugim ljudima za pomeranje istog. U tom duhu cesto kupujem stvari, koje su dve u jednoj.
Recimo, kupih taj novi monitor za komp, koji je istovremeno i tv aparat, jer mi je besmisleno da imam oba ekrana/uredjaja u stanu.
Pa, kad hocu da gledam tv, nemam komp i obrnuto, sto nije u skladu sa modernim vremenima, kada svi sve odvrnu odjednom da radi, ali nije lose za fokus na ono cime se bavis u trenutku.
Nije lose ni sto se zracenja tice, bolje da zraci jedan, no dva istovremeno.
S druge strane prezirem one kafe dva ili tri u jednom, da ne mislite kakao volim takve stvari.
Kada je hrana i pice u pitanju, sve volim da dodajem posebno i ne volim instant stvari.
Jako sam osetljiva kada je tehnika u pitanju, jer imam velike zelje, a  znam kako brzo ona zastareva i onda ti je neophodna nova.
Sad razmisljam o kameri, koja ima opciju da istovremeno vrsi projekciju video zapisa na bilo kojoj podlozi.
Dva u jedan, again.
Objasnjenje?
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Јануар 16, 2012, 12:21:14 »
Idi gore Idi dole

kupuj, trpaj...ne gledam
knjige, sveske, bojice, flomasteri, mirisne svećice, cveće, posuđe plastično, metalno, keramičko, stakleno... slike, ramovi, torbe, cipele, farmerke, majice, donji veš...klopa, klopa, klopa, taksi, sokovi, restorani...ma sve, trebalo to ili ne
međutim, u poslednjih nekoliko meseci me neka nelagoda hvata kad treba da platim račun za klopu  :ne:
silno se radi za doope što bi rekli, pa onda dok kupiš za doope, da koje se vreme utroši da  spremiš za doope...na kraju nikakva korist od tog za doope, jedino je ono presrećno, jer raste u svim dimenzijama :ne:

nemam pojma, možda je za mo u ta koncept "E, ne dam ti pare..." u potpunosti stran, potreba da se preliva na sve strane i u imanju i u davanju  :sokrat: a to što ti se dešava poslednjih par meseci, možda je privremena posledica nekog tranzita, i možda će da prođe  :sokrat:
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Јануар 16, 2012, 12:27:06 »
Idi gore Idi dole

Objasnjenje?

kombinacija lava i device, devicine su sitne stvari, a lav ne voli da bude dužnik, plus opet iz istih znakova da bude ekonomično, a da nije jeftino, možda  :sokrat:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Јануар 16, 2012, 12:28:59 »
Idi gore Idi dole

mislim da ima i merkur 90 saturna u prici, ipak mi je merkur vladar u tri.
Sve svoje da mogu na put odmah da ponesem, plasim se teskih stvari i kao neka ekonomicnost, sazimanje moze od saturna isto.
Manje je vise itd...
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Јануар 16, 2012, 12:30:01 »
Idi gore Idi dole

s tim da, postoji razlika u tome šta volimo da koristimo, u čemu rado uživamo, šta posedujemo, i šta volimo odnosno mrzimo da kupujemo. kao što rekoh, ne dam pare na posuđe, ali rado spremam hranu u tiganjima koji se ne lepe i sa zadovoljstvom ih koristim.... :neznam:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Јануар 16, 2012, 05:14:35 »
Idi gore Idi dole

e  generalno prezirem bilo kakvu kupovinu  :mrgreen:

e josh kada cujem rec šoping  buahahahaa   :konj:

e postoji samo jedna stvar pored koje ne mogu proci a da je ne kupim - karfiol  :ajoj:  :sokrat:

Ju u Jarcu - kir janja  :mrgreen:

u ovim velikim 'modernim'  prodavnicama me  hvata nervoza i antrak
bas sam juce nadrkanoj kasirki rekla :  mala tebi nije dobro  :oops: , izletela napolje i tamo  sacekala muza
u takvim prostorima osecam uzasnu  neprijatnost , ali kontam da je ustvari problem sa masama ljudi koje su tamo a koje ja ne merem podneti bas dobro  :rollingeyes:

ne volem da kupujem skupe stvari generalno , ovo se narocito odnosi na odecu ,imam jednu granicu za sve stvari koju ne prelazim  :mrgreen:

ne volem nekorisne stvari ,neke sitnice i gluposti ,kod mene samo konretno  i univerzalno i dobro provereno

sta sam rekla -nish  :mrgreen:

za kafanu i provod sa drustvom i putovanje - e za to mi je uzivancija dati pare i tu ne pitam nish  a to bi bilo    u :Sa:

za ostalo je verovatno kriv taj Ju u Jarcu , jbg on je vladar moje 2 kuce  :sokrat:

Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Јануар 16, 2012, 10:49:16 »
Idi gore Idi dole

A u stvari niste svesni koliko je tesko tim prodavacicama i kasirkama.
Ja sam u zivotu promenila desetak vrsta poslova, posto se rada nikad nisam libila i niste svesni koliko bezobraznog naroda ima, koji ti se obracaju sa " mala ovo, mala ono" :ajoj:, ali zaista..postovanje mora da bude obostrano. :mrgreen:
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Јануар 16, 2012, 11:01:01 »
Idi gore Idi dole

A u stvari niste svesni koliko je tesko tim prodavacicama i kasirkama.
Ja sam u zivotu promenila desetak vrsta poslova, posto se rada nikad nisam libila i niste svesni koliko bezobraznog naroda ima, koji ti se obracaju sa " mala ovo, mala ono" :ajoj:, ali zaista..postovanje mora da bude obostrano. :mrgreen:

ih da vidis kake ja imam pacijente  to su ti isti ti ljudi koji idu u prodavnice , a ja sam uvek ali uvek ljubazna ,cutim i trpim  :mrgreen: 
tako da ne prihvatam ovaj tvoj razlog   :mrgud:
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Јануар 16, 2012, 11:05:00 »
Idi gore Idi dole

Ne prolaze oni kroz tebe u stotinama dnevno to  je sigurno, kao sto prolaze kroz njih, to je rad na pokretnoj traci.
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Јануар 16, 2012, 11:08:49 »
Idi gore Idi dole

a posebno su mi dragi nadrkani lekari  koji se izderavaju na trudnice ,i generalno nadrkani lekari , jaoooo sto volem da zakrvim ochi na njih  :cekam:
izvinte nisam mogla da odolim  :oops:
Sačuvana

Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Јануар 16, 2012, 11:10:55 »
Idi gore Idi dole

Ne prolaze oni kroz tebe u stotinama dnevno to  je sigurno, kao sto prolaze kroz njih, to je rad na pokretnoj traci.
ajde, jes ,zbog tog im je oprosteno ...
Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Јануар 16, 2012, 05:23:30 »
Idi gore Idi dole

e  generalno prezirem bilo kakvu kupovinu  :mrgreen:
e josh kada cujem rec šoping  buahahahaa   :konj:

ako uzmemo garderobu i obuću u obzir, svakako se slažem sa tobom... strano mi je razgledanje izloga, mrsko bazanje po radnjama, zamorno pregledanje beskonačnih izloga... garderobu obično kupujem kad je neka nužda, npr, neka prilika na kojoj moram da se pojavim, i moram da kupim nešto da obučem... imala sam običaj da kad god idem u kupovinu zapucam od početka bulevara, i kad stignem do kraja, da obavezno svratim u poslastičarnicu na kaficu i kolače, da nagradim sebe što sam bila dobra i uložila taj ogromni trud  :lol: i da prikupim snagu za preostali deo posla u povratku, kada svraćam u kao odabrane radnje na poslednje gledanje i kupovanje  :lol:
baš zato volim tržne centre, iako me iritira sklonost moderne kulture da ih proglašava za svojevrsna sveta mesta, na koja se moš misliti izlazi, volim kod njih što je sve pod jednim krovom, jer me to čuva od vitlanja  :neznam:

u ovim velikim 'modernim'  prodavnicama me  hvata nervoza i antrak
bas sam juce nadrkanoj kasirki rekla :  mala tebi nije dobro  :oops: , izletela napolje i tamo  sacekala muza
u takvim prostorima osecam uzasnu  neprijatnost , ali kontam da je ustvari problem sa masama ljudi koje su tamo a koje ja ne merem podneti bas dobro  :rollingeyes:

e, njih več volim, opet jer je sve na jednom mestu... naravno, stogodišnje čekanje na kasi je zlo, ali, bar to radiš jednom, a ne u 15 različitih radnji  :neznam: naravno, ne dopada mi se princip alavosti, ucenjivanje prozizvođača da bise njihovi proizvodi našli u megamarketima, zabrana bolesnoj deci da uđu u megamarket u kolicima, i slične stvari koje su isto deo megamarketa, ali, kao mesto za kupovinu mi je ok, ako isključimo ovo ostalo...  :neznam:
ne volim pijace, jer je uvek tamo nekih jadnih starih ljudi za koje me boli i srce i duša, i jer mi od mirisa ribe pored ribljih prodavnica bude zlo  :oops: ne volim ni kineski tržni centar  :neznam:

ne volem da kupujem skupe stvari generalno , ovo se narocito odnosi na odecu ,imam jednu granicu za sve stvari koju ne prelazim  :mrgreen:
ne volem nekorisne stvari ,neke sitnice i gluposti ,kod mene samo konretno  i univerzalno i dobro provereno
...
za ostalo je verovatno kriv taj Ju u Jarcu , jbg on je vladar moje 2 kuce  :sokrat:

neću da negiram tog ju u co, ali moram da podvučem i mo120sa  :namig: :)
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
katarina7
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Јануар 16, 2012, 10:58:10 »
Idi gore Idi dole

kupuj, trpaj...ne gledam

nemam pojma, možda je za mo u ta koncept "E, ne dam ti pare..." u potpunosti stran, potreba da se preliva na sve strane i u imanju i u davanju  :sokrat: a to što ti se dešava poslednjih par meseci, možda je privremena posledica nekog tranzita, i možda će da prođe  :sokrat:

moguće da je neki tranzit  :sokrat:
nego, kako mi je vladar u 2. trebalo bi da sam škrtac neviđeni  :sokrat:
ali, izgleda da je jači je MO u Ta, a vladari 2. su u tom velikom trigonu...nema od mene štediše ništa
tako da na ovoj temi mogu biti samo posmatrač  :D
Sačuvana

Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: