Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Мај 22, 2012, 09:48:58
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
-
Astrologija
-
Moderna Astrologija
-
Moderna Astrologija
-
E, ne dam ti pare...
Stranice: [
1
]
2
Idi dole
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Autor
Tema: E, ne dam ti pare... (Pročitano 190 puta)
luche
Global Moderator
Van mreže
E, ne dam ti pare...
«
poslato:
Јануар 15, 2012, 10:40:02 »
stekla sam utisak da nevezano za našu štedljivost ili rasipnost, postoje neke stvari na koje nas boli srce i duša da damo pare, pa rekoh da probamo da to sagledamo astrološki
recimo, mesec u jarcu ili u aflikciji sa saturnom ne da pare na taksi do najteže muke, i onda ga boli i srce i duša što je pare na to dao, bez obzira koja je cifra u pitanju
on inače istina nije rasipnik ni za šta, ali, za ostalo šta mora da se plati, mora, ne gunđa, i čak rado da pare za nešto što misli da vredi... sem za taksi, to nikad ne vredi datih para
ja, sa svoje strane, ne dam pare za kuhinjsko posuđe, što bih objasnila vodolijskim mesecom, mada, pitanje je da li je to samo od njega
kupila sam jednom jedan tiganj, sve me bolelo
a onda mi ga mesec u vodoliji sa kojim sam stanovala upropastio u prvom korišćenju
i srce i duša, ne znam kako sam preživela, em sam se u startu osećala kao da sam bacila pare, em se odmah ispostavilo da jesam
doduše, uvek imam osećaj da sam previše platila i kad kupujem odeću i obuću, ali kuhinjsko posuđe je neprikosnoveno
dok, sa druge strane, pare za taksi veselo dajem kad god mogu
i za knjige još veselije, na njih pare dajem koliko god i kad god mogu, nikad nisam osetila žaljenje zbog toga
imate li vi kakve ideje i predloge?
Sačuvana
Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
katarina7
Hero Member
Van mreže
Odg: E, ne dam ti pare...
«
Odgovor #1 poslato:
Јануар 15, 2012, 10:58:11 »
ti ćeš me obrazložiti astrološki
ja sam najveći rasipnik kog do sada videh
kupuj, trpaj...ne gledam
knjige, sveske, bojice, flomasteri, mirisne svećice, cveće, posuđe plastično, metalno, keramičko, stakleno... slike, ramovi, torbe, cipele, farmerke, majice, donji veš...klopa, klopa, klopa, taksi, sokovi, restorani...ma sve, trebalo to ili ne
međutim, u poslednjih nekoliko meseci me neka nelagoda hvata kad treba da platim račun za klopu
silno se radi za doope što bi rekli, pa onda dok kupiš za doope, da koje se vreme utroši da spremiš za doope...na kraju nikakva korist od tog za doope, jedino je ono presrećno, jer raste u svim dimenzijama
onda, nekako mi je postalo bezveze da kupujem garderobu
Sačuvana
katarina7
Maska
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #2 poslato:
Јануар 15, 2012, 11:30:46 »
Ja ne volim glomazne stvari, sve stvari, koje ne mogu fizicki da ponesem sama sa sobom, vec podrazumevaju da budem duznik drugim ljudima za pomeranje istog. U tom duhu cesto kupujem stvari, koje su dve u jednoj.
Recimo, kupih taj novi monitor za komp, koji je istovremeno i tv aparat, jer mi je besmisleno da imam oba ekrana/uredjaja u stanu.
Pa, kad hocu da gledam tv, nemam komp i obrnuto, sto nije u skladu sa modernim vremenima, kada svi sve odvrnu odjednom da radi, ali nije lose za fokus na ono cime se bavis u trenutku.
Nije lose ni sto se zracenja tice, bolje da zraci jedan, no dva istovremeno.
S druge strane prezirem one kafe dva ili tri u jednom, da ne mislite kakao volim takve stvari.
Kada je hrana i pice u pitanju, sve volim da dodajem posebno i ne volim instant stvari.
Jako sam osetljiva kada je tehnika u pitanju, jer imam velike zelje, a znam kako brzo ona zastareva i onda ti je neophodna nova.
Sad razmisljam o kameri, koja ima opciju da istovremeno vrsi projekciju video zapisa na bilo kojoj podlozi.
Dva u jedan, again.
Objasnjenje?
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže
«
Odgovor #3 poslato:
Јануар 16, 2012, 12:21:14 »
Citat: katarina7 Јануар 15, 2012, 10:58:11
kupuj, trpaj...ne gledam
knjige, sveske, bojice, flomasteri, mirisne svećice, cveće, posuđe plastično, metalno, keramičko, stakleno... slike, ramovi, torbe, cipele, farmerke, majice, donji veš...klopa, klopa, klopa, taksi, sokovi, restorani...ma sve, trebalo to ili ne
međutim, u poslednjih nekoliko meseci me neka nelagoda hvata kad treba da platim račun za klopu
silno se radi za doope što bi rekli, pa onda dok kupiš za doope, da koje se vreme utroši da spremiš za doope...na kraju nikakva korist od tog za doope, jedino je ono presrećno, jer raste u svim dimenzijama
nemam pojma, možda je za mo u ta koncept "E, ne dam ti pare..." u potpunosti stran, potreba da se preliva na sve strane i u imanju i u davanju
a to što ti se dešava poslednjih par meseci, možda je privremena posledica nekog tranzita, i možda će da prođe
Sačuvana
Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže
«
Odgovor #4 poslato:
Јануар 16, 2012, 12:27:06 »
Citat: Maska Јануар 15, 2012, 11:30:46
Objasnjenje?
kombinacija lava i device, devicine su sitne stvari, a lav ne voli da bude dužnik, plus opet iz istih znakova da bude ekonomično, a da nije jeftino, možda
Sačuvana
-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #5 poslato:
Јануар 16, 2012, 12:28:59 »
mislim da ima i merkur 90 saturna u prici, ipak mi je merkur vladar u tri.
Sve svoje da mogu na put odmah da ponesem, plasim se teskih stvari i kao neka ekonomicnost, sazimanje moze od saturna isto.
Manje je vise itd...
Sačuvana
luche
Global Moderator
Van mreže
«
Odgovor #6 poslato:
Јануар 16, 2012, 12:30:01 »
s tim da, postoji razlika u tome šta volimo da koristimo, u čemu rado uživamo, šta posedujemo, i šta volimo odnosno mrzimo da kupujemo. kao što rekoh, ne dam pare na posuđe, ali rado spremam hranu u tiganjima koji se ne lepe i sa zadovoljstvom ih koristim....
Sačuvana
-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #7 poslato:
Јануар 16, 2012, 05:14:35 »
e generalno prezirem bilo kakvu kupovinu
e josh kada cujem rec šoping buahahahaa
e postoji samo jedna stvar pored koje ne mogu proci a da je ne kupim - karfiol
Ju u Jarcu - kir janja
u ovim velikim 'modernim' prodavnicama me hvata nervoza i antrak
bas sam juce nadrkanoj kasirki rekla : mala tebi nije dobro
, izletela napolje i tamo sacekala muza
u takvim prostorima osecam uzasnu neprijatnost , ali kontam da je ustvari problem sa masama ljudi koje su tamo a koje ja ne merem podneti bas dobro
ne volem da kupujem skupe stvari generalno , ovo se narocito odnosi na odecu ,imam jednu granicu za sve stvari koju ne prelazim
ne volem nekorisne stvari ,neke sitnice i gluposti ,kod mene samo konretno i univerzalno i dobro provereno
sta sam rekla -nish
za kafanu i provod sa drustvom i putovanje - e za to mi je uzivancija dati pare i tu ne pitam nish a to bi bilo
u
za ostalo je verovatno kriv taj Ju u Jarcu , jbg on je vladar moje 2 kuce
Sačuvana
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #8 poslato:
Јануар 16, 2012, 10:49:16 »
A u stvari niste svesni koliko je tesko tim prodavacicama i kasirkama.
Ja sam u zivotu promenila desetak vrsta poslova, posto se rada nikad nisam libila i niste svesni koliko bezobraznog naroda ima, koji ti se obracaju sa " mala ovo, mala ono"
, ali zaista..postovanje mora da bude obostrano.
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #9 poslato:
Јануар 16, 2012, 11:01:01 »
Citat: Maska Јануар 16, 2012, 10:49:16
A u stvari niste svesni koliko je tesko tim prodavacicama i kasirkama.
Ja sam u zivotu promenila desetak vrsta poslova, posto se rada nikad nisam libila i niste svesni koliko bezobraznog naroda ima, koji ti se obracaju sa " mala ovo, mala ono"
, ali zaista..postovanje mora da bude obostrano.
ih da vidis kake ja imam pacijente to su ti isti ti ljudi koji idu u prodavnice , a ja sam uvek ali uvek ljubazna ,cutim i trpim
tako da ne prihvatam ovaj tvoj razlog
Sačuvana
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #10 poslato:
Јануар 16, 2012, 11:05:00 »
Ne prolaze oni kroz tebe u stotinama dnevno to je sigurno, kao sto prolaze kroz njih, to je rad na pokretnoj traci.
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #11 poslato:
Јануар 16, 2012, 11:08:49 »
a posebno su mi dragi nadrkani lekari koji se izderavaju na trudnice ,i generalno nadrkani lekari , jaoooo sto volem da zakrvim ochi na njih
izvinte nisam mogla da odolim
Sačuvana
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #12 poslato:
Јануар 16, 2012, 11:10:55 »
Citat: Maska Јануар 16, 2012, 11:05:00
Ne prolaze oni kroz tebe u stotinama dnevno to je sigurno, kao sto prolaze kroz njih, to je rad na pokretnoj traci.
ajde, jes ,zbog tog im je oprosteno ...
Sačuvana
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Van mreže
«
Odgovor #13 poslato:
Јануар 16, 2012, 05:23:30 »
Citat: menora Јануар 16, 2012, 05:14:35
e generalno prezirem bilo kakvu kupovinu
e josh kada cujem rec šoping buahahahaa
ako uzmemo garderobu i obuću u obzir, svakako se slažem sa tobom... strano mi je razgledanje izloga, mrsko bazanje po radnjama, zamorno pregledanje beskonačnih izloga... garderobu obično kupujem kad je neka nužda, npr, neka prilika na kojoj moram da se pojavim, i moram da kupim nešto da obučem... imala sam običaj da kad god idem u kupovinu zapucam od početka bulevara, i kad stignem do kraja, da obavezno svratim u poslastičarnicu na kaficu i kolače, da nagradim sebe što sam bila dobra i uložila taj ogromni trud
i da prikupim snagu za preostali deo posla u povratku, kada svraćam u kao odabrane radnje na poslednje gledanje i kupovanje
baš zato volim tržne centre, iako me iritira sklonost moderne kulture da ih proglašava za svojevrsna sveta mesta, na koja se moš misliti izlazi, volim kod njih što je sve pod jednim krovom, jer me to čuva od vitlanja
u ovim velikim 'modernim' prodavnicama me hvata nervoza i antrak
bas sam juce nadrkanoj kasirki rekla : mala tebi nije dobro
, izletela napolje i tamo sacekala muza
u takvim prostorima osecam uzasnu neprijatnost , ali kontam da je ustvari problem sa masama ljudi koje su tamo a koje ja ne merem podneti bas dobro
e, njih več volim, opet jer je sve na jednom mestu... naravno, stogodišnje čekanje na kasi je zlo, ali, bar to radiš jednom, a ne u 15 različitih radnji
naravno, ne dopada mi se princip alavosti, ucenjivanje prozizvođača da bise njihovi proizvodi našli u megamarketima, zabrana bolesnoj deci da uđu u megamarket u kolicima, i slične stvari koje su isto deo megamarketa, ali, kao mesto za kupovinu mi je ok, ako isključimo ovo ostalo...
ne volim pijace, jer je uvek tamo nekih jadnih starih ljudi za koje me boli i srce i duša, i jer mi od mirisa ribe pored ribljih prodavnica bude zlo
ne volim ni kineski tržni centar
ne volem da kupujem skupe stvari generalno , ovo se narocito odnosi na odecu ,imam jednu granicu za sve stvari koju ne prelazim
ne volem nekorisne stvari ,neke sitnice i gluposti ,kod mene samo konretno i univerzalno i dobro provereno
...
za ostalo je verovatno kriv taj Ju u Jarcu , jbg on je vladar moje 2 kuce
neću da negiram tog ju u co, ali moram da podvučem i mo120sa
Sačuvana
-------
Moja natalna karta
katarina7
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #14 poslato:
Јануар 16, 2012, 10:58:10 »
Citat: luche Јануар 16, 2012, 12:21:14
Citat: katarina7 Јануар 15, 2012, 10:58:11
kupuj, trpaj...ne gledam
nemam pojma, možda je za mo u ta koncept "E, ne dam ti pare..." u potpunosti stran, potreba da se preliva na sve strane i u imanju i u davanju
a to što ti se dešava poslednjih par meseci, možda je privremena posledica nekog tranzita, i možda će da prođe
moguće da je neki tranzit
nego, kako mi je vladar u 2. trebalo bi da sam škrtac neviđeni
ali, izgleda da je jači je MO u Ta, a vladari 2. su u tom velikom trigonu...nema od mene štediše ništa
tako da na ovoj temi mogu biti samo posmatrač
Sačuvana
katarina7
Stranice: [
1
]
2
Idi gore
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na: