Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 22, 2012, 09:56:58
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zvezde i njihove izjave  (Pročitano 3138 puta)
luche
Gost
« poslato: Фебруар 22, 2009, 12:17:48 »
Idi gore Idi dole

izjave zvezda i  šta ih je u njihovoj karti izazvalo da to kažu  :)

- Ketlin Tarner: "Kad stvarno dobro izgledam, uđem u sobu, i ako me muškarac ne pogleda, sigurno je gej."

- Kijanu Rivs: "Plakao sam zbog lepote, plakao sam zbog bola, a u ostalim
situacijama sam plakao jer nisam ništa osećao. Ne mogu protiv toga. Ja sam prosto kliše samog sebe."

- Dejvid Arket: "Mislim da je bog ogromni vibrator na nebu... sila koja pulsira neverovatnom energijom."

- Brižit Bardo: "Počela sam kao očajna glumica i ostala sam takva."

- Džejmi Li Kertis: "Moje grudi su predivne, i moram da vam kažem, izazvale su mnogo pažnje."

- Džoni Dep: "Uglavnom nastojim da ostanem u konstantnom stanju zbunjenosti, samo zbog izraza lica koje to stanje izaziva."

- Ališa Milano: "Spavala sam gola... sve do zemljotresa."

- Ričard Gir: "Moje ime je Ričard Gir i ja sam lezbijka."

- Šeron Stoun: "Žene možda mogu da isfoliraju orgazam. Ali muškarci mogu da isfoliraju celu vezu."

- Kevin Bejkon: "Samo idiot ne može da pronađe devojku za seks kada je slavan. To je lako. Pravi talenat je potreban da dobijete seks kada niste poznati."

- Žan-Klod van Dam: "Ja sam Fred Aster za karate. Imam talenta za glumu. Bez obzira na to šta novine pišu o meni, ja sam jedan od najosećajnijih ljudi na svetu, i ja to znam."

-Robin Vilijams: "Bog nam je dao penis i mozak, ali krvi dovoljno samo za jedno od njih."

-Dru Barimor: "Ako umrem pre svog mačka, volela bih da malo mog pepela stave u njegovu hranu, tako da mogu da živim u njemu."

-Robert de Niro: "Žene kažu da se prijatnije osećaju dok se svlače pred muškarcima nego pred ženama. Kažu da su žene previše kritične, dok su muškarci, prosto, zahvalni."

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 22, 2009, 12:34:08 »
Idi gore Idi dole

- Linda Evanđelista: „Bog me je učinio ovako lepom. Da nisam lepa, bila bih učiteljica.“
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #2 poslato: Фебруар 23, 2009, 11:29:52 »
Idi gore Idi dole

Stiv Džobs, osnivač „Apple“: „Moja devojka se uvek smeje za vreme seksa, bez obzira na to šta čita.“
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 25, 2009, 07:30:05 »
Idi gore Idi dole

preporučena izjava :)
"Cini mi se da umem da razumem cak i ljude koji su izvrsili ubistvo jer smatram da je to bio trenutak pomracenja u njihovom zivotu i da nisu bili svesni sta rade." - Neda Arnerić

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #4 poslato: Март 01, 2009, 11:57:50 »
Idi gore Idi dole

"Women need a reason to have sex. Men just need a place."
"Ženama treba razlog za seks. Muškarcima samo treba mesto"
Billy Crystal

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #5 poslato: Март 02, 2009, 11:46:08 »
Idi gore Idi dole

"Instead of getting married again, I'm going to find a woman I don't like and just give her a house."
"Umesto da se ženim ponovo, samo ću da nađem ženu koju ne podnosim i da joj dam kuću"
Rod Stewart

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #6 poslato: Март 05, 2009, 05:03:21 »
Idi gore Idi dole

"TV has brought murder back into the home where it belongs."
"TV je vratila ubistva u domove, gde i pripadaju."
 Alfred Hitchcock

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #7 poslato: Март 07, 2009, 12:54:33 »
Idi gore Idi dole

"I'm an excellent housekeeper. Every time I get a divorce, I keep the house".
 Zsa Zsa Gabor

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #8 poslato: Март 09, 2009, 02:24:40 »
Idi gore Idi dole

"I wanted revenge; I wanted to dance on the graves of a few people who made me unhappy. It's a pretty infantile way to go through life - I'll show them - but I've done it, and I've got more than I ever dreamed of."
"Želeo sam osvetu; Želeo sam da igram na grobu nekih ljudi koji su me unesrećili. To je vrlo detinjast pristup životu,  "Pokazaću ja njima", ali ja sam to i uradio, i dobio sam više nego što sam ikada sanjao."
Anthony Hopkins

« Poslednja izmena: Март 09, 2009, 09:01:11 Argus » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #9 poslato: Март 18, 2009, 05:16:47 »
Idi gore Idi dole

"It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up."
"To je samo posao. Trava raste, ptice lete, talasi udaraju pesak. Ja mlatim ljude"
Muhammad Ali

« Poslednja izmena: Март 18, 2009, 05:25:22 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #10 poslato: Март 26, 2009, 10:28:22 »
Idi gore Idi dole

"Hollywood is a place where they'll pay you 50,000 dollars for a kiss and 50 cents for your soul."
"Holivud je mesto u kome će ti dati 50000 dolara za poljubac i 50 centi za dušu"
Marilyn Monroe

« Poslednja izmena: Март 26, 2009, 10:33:47 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #11 poslato: Април 15, 2009, 11:05:30 »
Idi gore Idi dole

"Svaki put se rasplačem, mislim, lijepo je biti tako mršav, ja bih voljela da sam takva, naravno bez onih silnih muha koje lete unaokolo, ali tužno je to".
Mariah Carey o reportažama o djeci koja gladuju

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #12 poslato: Мај 09, 2009, 11:59:51 »
Idi gore Idi dole

"I'm such a good lover because I practice a lot on my own."
"Ja sam tako dobar ljubavnik jer puno vežbam sam sa sobom"
Woody Allen

Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #13 poslato: Мај 15, 2009, 09:48:59 »
Idi gore Idi dole

I didn’t want to be like all these socialites – they sit at home, and go to the debutant ball, and marry some rich guy and that’s it. That’s all they do. I wanted to do my own thing so I could buy whatever I want, do whatever I want.
Paris Hilton

ova karta mi je bila izuzetno zanimljiva... neko ko je poznat po izjavama za koje je blago reći da su glupe, a u karti vidimo vladar JU0SA u 9 skoro pa 120 SO0ME u aq 120 pl u 10... očigledno je NE na asc učinio svoje, svakako dobro pripomognut MA u pi u 3 90 UR u 12...
« Poslednja izmena: Мај 15, 2009, 09:49:51 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #14 poslato: Јун 06, 2009, 08:39:21 »
Idi gore Idi dole

"Nothing wrong with shooting as long as the right people get shot."
"U pucanju nema ničeg lošeg, sve dok se puca na prave ljude"                                 
Clint Eastwood

Sačuvana
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: