Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 23, 2012, 01:48:47
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 25   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mesec  (Pročitano 10573 puta)
luche
Gost
« Odgovor #15 poslato: Фебруар 28, 2009, 01:32:06 »
Idi gore Idi dole

… ja sam zaceta iz ciste, tada  tajne ljubavi,  kada su mi roditelji bili odvojeni, majka je sa starijom sestrom “odbegla” od tate ... 
eh, da, imamo i kod  mene motive bekstva i razdvojenosti, ali u drugom obliku... mama je pobegla za tatu, što je čudno jer joj niko nije branio  ;D samo su njeni hteli da sačeka malo, bilo joj je 19 godina, pa se ona odlučila da zbriše odmah  ;D neposredno po venčanju, tata je otišao u vojsku, istog dana su bili i ispraćaj i svadba  ::) ;D tako da je ona ostala u bg, dok je tatabio u vojsci u sloveniji, i vratio se malo pre mog rođenja  ;D
« Poslednja izmena: Фебруар 28, 2009, 01:32:31 luche » Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Фебруар 28, 2009, 01:58:46 »
Idi gore Idi dole

pa da, i meni je vladar 6 mo, radila sam u sali sa 100 radnih mesta  ;D
a u pošti  >:( nema trika da ja uđem u poštu, bez obzira na dan, vreme, šta god, da unutra nije seoba naroda  >:(  ;D čak iako se desi da nije tragična gužva, ja moram da popunjavam nalog, ili uplatnicu, i dok to uradim, okrenem se, mogu samo da poželim da odem kući, jer je u međuvremenu ceo kraj došao baš u tu poštu  ;D

Umirem od smeha, jooj znam kako to ide … ja vishe ne placam racune  ::)… al’ da vidis kako se meni ljudi pojavljuju na putu dok vozim svaki dan na posao (45 km) …kroz 5 sela gde nema zive duse kada moja makina i ja prolazimo ljudi  iznenada iskachu iz svojih kuca, prelaze mi put … jednom sam morala da izbrojim jer je bilo strasno – na duzini puta od cca 800 m (uzmi u obzir da je sporedna ulica i mali grad) iskocilo mi je na put 17 ljudi  ???…

…nego menjas li ti posao cesto ? ili makar kancelarije,radno mesto  (a da si u okviru iste firme) ??? … evo ja sam za nepune tri godine u sadasnjoj firmi promenila dva puta radno mesto a sada u  ponedeljak treba 4 put da promenim kancelarije  ;D
Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
luche
Gost
« Odgovor #17 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:03:57 »
Idi gore Idi dole

joj, prvo ću da kažem kako mi ovo super, ne mogu da odolim  :D
evo, sad ću da nastavim  ;D
« Poslednja izmena: Фебруар 28, 2009, 02:04:21 luche » Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #18 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:22:31 »
Idi gore Idi dole

Umirem od smeha, jooj znam kako to ide … ja vishe ne placam racune  ::)… al’ da vidis kako se meni ljudi pojavljuju na putu dok vozim svaki dan na posao (45 km) …kroz 5 sela gde nema zive duse kada moja makina i ja prolazimo ljudi  iznenada iskachu iz svojih kuca, prelaze mi put … jednom sam morala da izbrojim jer je bilo strasno – na duzini puta od cca 800 m (uzmi u obzir da je sporedna ulica i mali grad) iskocilo mi je na put 17 ljudi  ???…

…nego menjas li ti posao cesto ? ili makar kancelarije,radno mesto  (a da si u okviru iste firme) ??? … evo ja sam za nepune tri godine u sadasnjoj firmi promenila dva puta radno mesto a sada u  ponedeljak treba 4 put da promenim kancelarije  ;D

eh, jbg, ja moram da plaćam račune, pošto živim sama, ali skupim sve, pa idem jednom mesečno, da umanjim štetu  ;D ali sam zato vrlo srećna što nam je bog dao bankomate, jer sam pre njih svako malo morala u poštu da dižem pare  ;D ako dignem puno, šta dignem to potrošim, ako dignem malo, svaki čas na tretman u poštu :D zato su bankomati mama  ;D

što se vožnje tiče, ja ne vozim već dugo, me kao me i kao vladar 4 90 sa, ne može i plaćanje stana i imati auto :) ali dok sam vozila, vazda sam skupljala stopere i stoperke  ;D oni dignu prstić, ja uvek stanem, jer sam i ja stopirala godinama (mala digresija, al baš zbog tog meseca ni jednu jedinu neprijatnost nisam imala sve te godine, čak i oni koji su stali sa zadnjim namerama, kad ih tužno pogledam, i krenem tužnu priču o užasnom prevozu, i muci putovanja, gubili su volju za tim zadnjim namerama, i počinjali da saosećaju sa mnom :) ), ja im kažem, evo, ja imam dobru volju da vas povezem, al prvo moram da vam kažem da odskora vozim, pa vi birajte, volj vam da se vozite sa mnom, volj vam da čekate lastu... niko nije ostao da čeka lastu  ;D

a što se posla tiče, nešto više od 11 godina sam radila u istoj firmi, i to je praktično jedina firma u kojoj sam radila, da ne računamo rad tokom raspusta u gimnaziji... za to vreme, promenila sam četiri radna mesta, od kojih je jedno bilo "tri u jedan" tj isto radno mesto, ali razni poslovi pa po rasporedu se u danima smenjuju i zaduženja), i selila kancelariju nebrojeno puta... evo, stvarno sad pokušavam da razmislim, pa bar 11 puta :) i od tih 11 puta, samo u jednom slučaju, kancelarija se nije nalazila u zgradi koja ima restoran (mada je tačno preko puta, tako da sam gledala kroz svoj prozor, bio niz restorana :) ), u svim ostalim slučajevima, zgrade su imale svoje radničke samouslužne restorane, i to najčešće na poslednjim spratovima :) znači, spomenula sam jedno radno mesto, ali i ostala dva su skroz u skladu sa mojim mesecom, jedno je bilo mesto supervizora, tj šefa, ne znam kako šefovanje izgleda drugima, al ja sam se osećala na kraju dobrim delom kao da me gledaju kao mamu (posle kritike koju sam uputila jednoj od cura, plačnim mi je glasom rekla "ti mene ne voliš: oh: ), zatim u edukaciji, i na kraju u kontroli kvaliteta, gde sam trebala da se poBRINEM da radnici dobro rade, dobro se osećaju, uvidim i greške, ali i u čemu im treba pomoći i šta učiniti da oni budu srećniji da bi bolje radili  :namig: naravno, imali su moji poslovi i karakteristike drugih elemenata mog horoskopa, al ovde vadim ono mesečevsko :)
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #19 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:26:48 »
Idi gore Idi dole

i da, dodatak, sve službe u kojima sam radila bile su službe koje uslužuju veliki broj ljudi, putem telefona  :namig:
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #20 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:28:44 »
Idi gore Idi dole

i da, drugi dodatak, uvek je među koleginicama bio neuobičajeno veliki procenat meseca u vodoliji  :namig:
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:30:05 »
Idi gore Idi dole

eh, da, imamo i kod  mene motive bekstva i razdvojenosti, ali u drugom obliku... mama je pobegla za tatu, što je čudno jer joj niko nije branio  ;D samo su njeni hteli da sačeka malo, bilo joj je 19 godina, pa se ona odlučila da zbriše odmah  ;D neposredno po venčanju, tata je otišao u vojsku, istog dana su bili i ispraćaj i svadba  ::) ;D tako da je ona ostala u bg, dok je tatabio u vojsci u sloveniji, i vratio se malo pre mog rođenja  ;D

vidis u oba slucaja jeste u pitanju nekakva vodolijska  "samovolja" nasih majki ...moralo je  biti  kako su smislile   makar i naopako  ;D
... nego davno sam ja tebe "snimila"  ::) (onako  skorpijonski) ali sam nekako ipak stidljiva bila da pisem pored ovih silnih pametnih ljudi ovde   a hocu da budem i ja pametna al' ne merem  ;D
« Poslednja izmena: Фебруар 28, 2009, 02:31:04 menora » Sačuvana

...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
luche
Gost
« Odgovor #22 poslato: Фебруар 28, 2009, 02:37:21 »
Idi gore Idi dole

... nego davno sam ja tebe "snimila"  ::) (onako  skorpijonski) ali sam nekako ipak stidljiva bila da pisem pored ovih silnih pametnih ljudi ovde   a hocu da budem i ja pametna al' ne merem  ;D

joj, pa misliš da je meni lako pisati pored njih  ;D znaš li koliko je meni na starom forumu trebalo godina da počnem išta pisati  ;D a da ne računam da i sad, gomilu puta krenem da pišem, pa odustanem, ili kad pročitam posle sebe ponešto što oni napišu, sama sa sobom umrem od sramote, i kajanja šta mi bi da išta napišem  ;D
tako da, ja sam super srećna što si ovde i što imam s kim da pišem, a da ne crkavam oko toga, nego da mi bude prijatno, i da u tom pisanju uživam :)
a o ovim sličnostima u našim mesecima i našim životima, da i ne pričam, toliko mi je zanimljivo, da nemam reči  :)
Sačuvana
lida
Jr. Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Фебруар 28, 2009, 03:23:42 »
Idi gore Idi dole

Evo i mene i ja se stidim da pisem, kad je poceo forum krenuh ali kad procitam sve ove tekstove(Argus, Boki etc.) mislim se sta cu sad ja.
Fali ovako normalnih tekstova, oni inspirisu.
Moj mjesec je u GE pa kad sam prije nekolike godine u jednoj bezveznoj knjizi procitala da ti ljudi imaju puno hobija, laknulo mi je. Ptije puno godin mi je sestra rekla da bih trebala da okacim tablu na kuci da se bavim KROJAC; FILZ; KERAMIKA; PSIHOLOGIJA; ASROLOGIJA; TAROT; I GING; HOMEOPATIJA;VISAK; KUVAR( SPANSKI); JEZICI SPANSKI; ENGLESKI; TALIJANSKI............................................
pitali su me na kom jeziku sanjam pa ni to ne znam.
Tako sa digla ruku od sebe(ne na sebe).
Ali i cerka mi ima mjesec u GE, kako nju da centriram? ???

P.S. Luce mozes li mi pomoc kako va vratim sliku, nesto sam zeznula.
Sačuvana

Sto vise znas tek vidis koliko malo znas, hm !
http://img25.imageshack.us/img25/7347/astrow2at02lidijahp3102.gif
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Фебруар 28, 2009, 03:32:40 »
Idi gore Idi dole

placaj rachune elektronskim putem  :namig: iako sam ja protiv toga ...
ha ha ha ... u prvoj firmi u kojoj sam radila 5,5 godina promenila sam 4 radna mesta ali sam skoro uvek imala vise razlicitih  zaduzenja koji nemaju veze jedni sa drugima  istovremeno radim kao tehnolog polj. proizvodnje(njiva) + nabavka djubriva+transport polj.sirovina  + prevodilac (englesko-srpski) ... za tih 5,5 godina sam promenila 5 kancelarija a u jednom momentu sam imala cak  3 kancelarije na raspolaganju  istovremeno,pa je bilo malo ovde malo onde radim   ... i posto mi je njiva i poljoprivreda  bila dosadila  mimo svake pameti presla sam da radim kao poslovni sekretar i prevodilac zadnjih 15 tak meseci ...  sada radim sa 9 muskaraca  i jednom zenom  i svi su jako mladi ali pametni i najbolji od svih u firmi  i svi su  moja deca  :)-bukvalno ... a u jednoj svadji sa kolegom koji je hteo da da  otkaz (ja sam malkice vikala na njega) sam se  rasplakala i rekla mu da ga volim kao svoje dete ... ostao je da radi fala Bogu
... a sto se tiche sadasnjeg  posla ima  vodolijanske primese  - ispitujemo zemljiste ali  koristimo  GPS i satelitske snimke  ,vezani smo za interenet i opsluzujemo  gomilu poljoprivrednika,zadruga  u celoj Srbiji, dajemo savete ljudima i preko telefona,maila i  neta (ne pitaj me koliko znam ljudi i koliko imam telefonskih imenika  ;D)... uf trebalo mi dva sata da ovo napisem ... nego ocemo li mi ista kuvati danas moj Mo u vodoliji  ;D
Sačuvana

Moja natalna karta
luche
Gost
« Odgovor #25 poslato: Фебруар 28, 2009, 03:51:18 »
Idi gore Idi dole

... nego ocemo li mi ista kuvati danas moj Mo u vodoliji  ;D

ja jok vala  ;D čuvam jednu supicu u kesici za nuždu, da je zakoljem ako nema šta drugo  ;D u međuvremenu, grill ulaz do mog, što će reći ručak bog da me vidi  ;D
što se mene tiče, kuvanje ima smisla samo ako imaš kome kuvati, samo za sebe, prosto nema nikakvog smisla  :namig: :)
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #26 poslato: Фебруар 28, 2009, 03:58:10 »
Idi gore Idi dole

P.S. Luce mozes li mi pomoc kako va vratim sliku, nesto sam zeznula.
koju sliku, avatar? :sokrat:
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #27 poslato: Фебруар 28, 2009, 04:18:18 »
Idi gore Idi dole

... a u jednoj svadji sa kolegom koji je hteo da da  otkaz (ja sam malkice vikala na njega) sam se  rasplakala i rekla mu da ga volim kao svoje dete ... ostao je da radi fala Bogu
e, vidiš, a meni je u 6 sa u le, koji to sebi ne može da dozvoli  ;D
tako da, kad bolje razmislim, ipak sam ja tamo igrala između uloge mame i tate  ;D
brižna, ali stroga i pravedna  ;D
Sačuvana
luche
Gost
« Odgovor #28 poslato: Фебруар 28, 2009, 04:20:18 »
Idi gore Idi dole

a reci mi, jesi li se seljakala stambeno, ne kancelarijski?
ja ću pokušati da ispričam to, samo mi treba vremena, a materijala ima ne za jednu temu, ne za jedan post, nego za jedan podforum, kad bih mogla sve da ispišem  ;D
Sačuvana
menora
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Фебруар 28, 2009, 04:29:43 »
Idi gore Idi dole

Citat
tako da, ja sam super srećna što si ovde i što imam s kim da pišem, a da ne crkavam oko toga, nego da mi bude prijatno, i da u tom pisanju uživam
a o ovim sličnostima u našim mesecima i našim životima, da i ne pričam, toliko mi je zanimljivo, da nemam reči 

Citat
ja jok vala   čuvam jednu supicu u kesici za nuždu, da je zakoljem ako nema šta drugo   u međuvremenu, grill ulaz do mog, što će reći ručak bog da me vidi 
što se mene tiče, kuvanje ima smisla samo ako imaš kome kuvati, samo za sebe, prosto nema nikakvog smisla   

e ne znam sta bih ti pre citirala jer skoro sve sto  napises nekako mi blisko ... i imam neki cudan utisak da si ti ustvari ja  :o... i da znas bas je opustencija pricati sa tobom sto ja  cijenim iznad svega ... ej bre fali ovde smajlija -ne moz' covek da se adekvatno izrazi
za supu  iz kesice nesmem bre ni da pricham ...
« Poslednja izmena: Фебруар 28, 2009, 04:33:05 menora » Sačuvana

Moja natalna karta
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 25   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: