Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Мај 23, 2012, 01:49:13
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
-
Astrologija
-
Moderna Astrologija
-
AstroObdanište
-
Mesec
Stranice:
1
...
23
24
[
25
]
Idi dole
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Autor
Tema: Mesec (Pročitano 10573 puta)
Argus
Administrator
Van mreže
Odg: Mesec
«
Odgovor #360 poslato:
Фебруар 13, 2012, 09:45:31 »
Užas!
«
Poslednja izmena: Фебруар 13, 2012, 09:48:12 luche
»
Sačuvana
Veritas filia temporis...
vagica
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #361 poslato:
Фебруар 14, 2012, 09:37:35 »
Nek joj Bog da snage da zivi lep zivot, i pored tragedije koja ju je zadesila tako malu.
Sačuvana
katarina7
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #362 poslato:
Фебруар 15, 2012, 10:09:57 »
Citat: luche Фебруар 13, 2012, 09:23:08
Preživela jer su je telima zaštitile majka i tetka
a nasmejana srce malo
Sačuvana
katarina7
luche
Global Moderator
Na mreži
«
Odgovor #363 poslato:
Фебруар 27, 2012, 04:38:29 »
podseti me
ovaj tekst
na jedan događaj od pre mnogo godina
kao što sam negde spomenula, mamina sestra bliznakinja ima sina koji je moje godište... jedne večeri, bilo nam je nekih 18 godina, sedeli smo u istom kafiću, za različitim stolovima. ja sam blejala sa svojim društvom, a on je prilično pijan u skladu sa svojim ma u pi, a bogami i sestrinim ma u ca, za susednim stolom muvao curu. e sad, kako je njemu ve90pl, a sestri ve0pl90ma, nije odabrao da muva bilo koju curu, nego napucanu plavušu, bivšu curu lokalnog siledžije i krimosa, koji je naravno i dalje dotičnu smatrao svojim vlasništvom. da zlo bude veće, siledžija je takođe bio prisutan, i iz samo njemu znanih razloga nije odmah reagovao, valjda je čekao da izađe, da ne bude svedoka za ono što je planirao da uradi, imajući u vidu da se uvalio u sto do vrata. ja naravno ništa od toga nisam videla, jest mi on brat, ali mu ja nisam bejbisiterka, gledala sam svoja posla, ali je zato sve pratio njegov drugar koji je bio trezan. i kad je video da je đavo odneo šalu, da ovaj ne odustaje od muvanja, a da ovaj drugi od stola pored vrata pogledom strelja golupčiće, drugar je seo u auto u 3h ujutru i... ne, nije otišao po još drugara, otišao je po moju tetku
vaše prvobitno iznenađenje raspršiće činjenica da brat ima mo u ar, a tetka ma na asc 90 pl
ona je spavala, naravno, ovaj je probudio, ukratko objasnio sitaciju, te je samo navukla garderobu preko pidžame, nije stigla ni da se očešlja da ne gube vreme, i sela u auto i krenula po sina. i tako, sedim ja, kao što rekoh, blejim sa društvom, i u jednom momentu, u neverici shvatam da na vrata ulazi moja tetka, čkilji, traži pogledom, prilazi bratu, grabi ga za uvo, i za uvo ga izvlači iz kafića
lokalni siledžija joj nogom zaprečuje izlaz, ona nonšalantno kaže "može samo malo da izađem", ovaj sklanja nogu, valjda i on u neverici, i tetka i brat izlaze
nači, nevera brate
rekla mi je posle da je i mene tražila pogledom da bi me izvukla iz kafića, jer se plašila da siledžija zna da sam ja sestra planirane žrtve, i da možda odluči da se sveti preko mene, ali nema u mom vodolijskom mesecu mrve takve simbolike valjda, te mi nije dato da prolazim takve scene i nije me videla
ali zato brat, sa svojim mo0ju u ar u 7 90 sa u 10, slika je i prilika mame fajtera koja te bruka na javnom mestu za tvoje dobro
«
Poslednja izmena: Фебруар 27, 2012, 04:42:23 luche
»
Sačuvana
Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Na mreži
«
Odgovor #364 poslato:
Фебруар 29, 2012, 11:50:23 »
i sve zaboravim, još jedna slika mo na asc
deca će se UVEK igrati ispod moga prozora
dobro, možda tu doprinosi malo i ma u 5 u ca, ali, do sad sam mislila, jbg, tako mi ispadne pozicioniran stan, gleda na neko dvorište, ili školski teren, nemaju gde drugde nego tu, ali, sad sam u ulici u kojoj su kuće, svaka kuća ima svoje dvorište, i nekako, iz nekog razloga, oni izađu iz svog dvorišta, i dođu pod moj prozor
sreća te ne radim, i ne spavam popodne, inače bih burno reagovala
ovako mi je prosto astrološki simpatično
Sačuvana
Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #365 poslato:
Фебруар 29, 2012, 08:43:28 »
isto
u malem mistu nije im dovoljno sa jedne strane stana gde je terasa i gnevna soba nego i sa druge i to pod prozor od spavace sobe-i nigde drugoooo ...u NS od sest prizemnih terasa u nizu iskljucivo se ispred nase igraju
Sačuvana
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
Argus
Administrator
Van mreže
«
Odgovor #366 poslato:
Март 26, 2012, 12:00:45 »
Mesec je kriv.
Konačno otkriven pravi uzrok potonuća Titanica!
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/napokon-otkriven-pravi-uzrok-potonuca-titanica.html
Sačuvana
Veritas filia temporis...
luche
Global Moderator
Na mreži
«
Odgovor #367 poslato:
Април 05, 2012, 12:16:44 »
i, praaavi mo u aq (dobro, ajde, beba ima mo0ur, ali slika je ta)
Rodila dečaka u avionu, makaze i materijal za porođaj sterilisali votkom
Ketrin Ojedoh je bila u 37. mesecu trudnoće kada je počela da se porađa u avionu koji je u tom trenutku bio na 11.000 kilometara visine na putu između Atlante i Senegala. Taj dan, ona sigurno nikada neće zaboraviti, kao ni glavna stjuardesa, ali ni putnici koji su pružili nesebičnu pomoć da sve protekne kako treba i da se rodi dečak kojem je mama dala ime Edosalum.
Suzan Karnes, stjuardesa sa 30 godina radnog staža nikada se ranije nije susrela sa sličnom trudnoćom, ali je odmah znala o čemu je reč kada ju je oko 3.20 sati ujutru pozvala žena iz 37. reda.
- Kada sam je videla kako izgleda i stenje upitala sam je da li ima osećaj da joj je vodenjak pukao. Rekla je da ima. Tada sam znala da ćemo imati bebu - kaže ova sjuardesa.
Uz pomoć doktora Patrika Ojukvua, koji se srećom našao u avionu, Susan je postala glavna asistentkinja na porođaju. Brzo je prikupila sve što je moglo da pomogne pri porođaju, makaze, rukavice, wc papir, vruće peškire, ali i pertle koje je dao jedan od putnika koji su pripomogli kod sređivanaj pupčane vrpce.
Čim su videli šta se zbiva, putnici su odmah poskakali sa svojih sedišta i ponudili nesebičnu pomoć. Dok je jedan vodio računa o njenom krvnom pristisku, drugi je votkom sterilisao sav materijala koji je korišćen tokom porođaja, a treći je merio vreme kontrakcija svojim satom.
- Bila je veoma jaka. U početku veoma uplašena. Putovala je sama, i na javnom mestu, okružena ljudima trebalo je da se porodi. I to u avionu. Možete li da zamislite situaciju koja je luđa od te?
- kazala je Susan o gospođi Ojedoh.
Ona je trebalo da se porodi 13. aprila, ali je dobila dozvoli svog lekara da može da uđe u avion 23. marta.
- Kada se dečak rodio, doktor mi je rekao kako treba da se pobrinem oko pupčane vrpce. Vezali smo je petlama, pritegli, uzela sam makaze i odsekla je. Onda mi je tek dao bebu - rekla je uzbuđena Susan.
Dečak je stavljen na majčine grudi u novinama od kojih je napravljena improvizovana kolekva, i uvijen u toalet papir.
- Uzela sam bebu i podigla je preko sedišta. Tada sam primetila da me svi gledaju. Podigla sam je uvis da je svi vide. Povikala sam: Dečak je. Svi u avionu su počeli da se smeju i aplaudiraju - kaže Susan.
Petnaest minuta kasnije avio je sleteo, nakon što je preusmeren na Dakar, a mama i beba su odveženi u bolnicu.
Otac Greg je sve to vreme bio u Kaliforniji i još nije video svog sina.
Hrabra stjuardesa se nada da će biti jedan od gostiju na prvom rođendanu ovog dečaka.
Sačuvana
-------
Moja natalna karta
menora
Hero Member
Van mreže
«
Odgovor #368 poslato:
Април 05, 2012, 02:42:49 »
Sačuvana
...Neznanje je pocetak hiljadu novih pocetaka.I nemoj ga se nikad stideti...Lepota trazenja nije u nalazenju,nego u nasoj odluci da trazimo...M.A.
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Na mreži
«
Odgovor #369 poslato:
Април 14, 2012, 12:20:24 »
e ovo se zove aflikovan mesec
Za 10 godina u kuću joj se zakucalo 50 automobila
Sandra Voral iz Vedon Krosa zahteva od opštine da otkupi, a potom i sruši njenu kuću zbog toga što je u proteklih 10 godina u nju udarilo 50 automobila. Uzrok svemu tome je to što se kuća nalazi na nezgodnom mestu na raskrsnici.
Sandra, inače frizerka, do sada je potrošila na hiljade funti kako bi popravila štetu, zato što njena kuća nije osigurana.
- Ne želim da se odselim odavde, ali zaista ne znam koliko ću moći da podnesem. Stresno je sve to - kaže Sandra.
Godišnje u njenu kuću udari oko četiri vozila, od kojih su neka i teretna, samo u oktobru prošle godine čak pet puta se dogodilo da se automobili zakucaju u kuću.
Poslednji incident dogodio se prošle nedelje, a zbog njega je oštećen deo krova i ćošak kuće koji pripada spavaćoj sobi njenog sina.
Sandra je razgovarala sa upravom okruga i tražila da se makar teretna vozila preusmere na neki drugi put.
- Pošto to nije upalilo, pitala sam ih čak i da li žele da kupe kuću od nas, da je sruše i da na tom delu naprave put. Ne znam šta više da radim - kaže Sandra.
Sačuvana
-------
Moja natalna karta
Stranice:
1
...
23
24
[
25
]
Idi gore
Štampaj