Astrologija Forum - Miroslav Odalović, Argus
Astrologija Forum
Мај 23, 2012, 01:56:41
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Trenutno na nebu
Stari forum
Stari forum
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mars  (Pročitano 2272 puta)
luche
Global Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #60 poslato: Фебруар 20, 2012, 02:14:42 »
Idi gore Idi dole

šašoljili smo onomad finog, dragog, brižnog marsa u raku, koji čisti sneg i hrani ptice... dugo je i bio fin :ljut:
oluk na kući napukao, i umesto da voda odlazi tamo gde je planirano, topi se sneg i kaplje gde ne bi smeo,  formira baru uz zid, i lagano prodire u moju kuhinju i kupatilo :ljut: ne vredi što su urađene sve žive i mrtve drenaže, izolacije i ostala čuda, tupavi mars u raku će da nađe načina da se istakne :ljut:  :cekam:
« Poslednja izmena: Фебруар 20, 2012, 02:15:55 luche » Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Фебруар 20, 2012, 06:33:07 »
Idi gore Idi dole

Ako te tesi, svi marsevi su u nekom pogledu za pohvalu i svi streme da u nekom polju sopstvenog delovanja zadaju opaku ranu.
Nista tu marsic u raku nije drugaciji...a i svaka rana boli.
Sačuvana
luche
Global Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #62 poslato: Фебруар 25, 2012, 05:09:32 »
Idi gore Idi dole

i ma180sa  :namig:
http://youtu.be/MUdvu4ajM5o
Sačuvana

Teme koje se tiču lokalregionalne politike/istorije strogo su zabranjene na forumu i svaki post koji ih se tiče biće brisan bez obzira ko je autor, i kakav je stav u odnosu na nju zauzet
-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #63 poslato: Фебруар 25, 2012, 06:09:25 »
Idi gore Idi dole

inače, mars u raku i dalje u akciji, celom dužinom zida, što znači i kupatilo i kuhinja i soba, i dalje vlaži i curka  :cekam: mrvu je bolje nego je bilo, ali, traje i dalje, nikako da se osuši  :neznam:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
luche
Global Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #64 poslato: Март 01, 2012, 04:45:05 »
Idi gore Idi dole

e, da, juče procurelo i kazanče, danas popravljeno kazanče, procureo ventil pored njega  :ajoj: mogu da se smejem jer je sad i on popravljen  :lol: vlažni zid se zato i dalje drži, čekamo valjda leto da prestane... a do tad ima vremena da ode još koji ventil ili česma  :ajoj:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Jupiter
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Март 01, 2012, 04:56:21 »
Idi gore Idi dole

Zid placa
Sačuvana

~*~   Verba docent, exempla trahunt ~*~
luche
Global Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #66 poslato: Март 01, 2012, 05:01:30 »
Idi gore Idi dole

:sunny:
Sačuvana

-------
Moja natalna karta
Maska
Hero Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Март 01, 2012, 08:31:42 »
Idi gore Idi dole

U pravu je Jupka, ja bih dublje na tvom mestu tumacila to sto ti se dogadja sa vodom.
Ukoliko prevuces liniju tih dogadjaja na svoj emotivnih svet, verovatno ces doci do nekih odgovora.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: